Лидл ::39::

• 77 036
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз съм много доволна от бельото, което си взех вчера. Всичко ми стана. Сутиенът ми седи отлично. Една дама до мен каза, че клиновете били уголемени и да взема един размер по-малък. Послушах я - пак ми е леко голям в глезените, но като цяло ми става. Направих си поръчка за домашен сив комплект, днес ми се обадиха и утре ще ида да си го взема.
От новата брошура туристическото яке ми хвана окото. Сигурно ще мина да го погледна на живо и ще преценя дали да си взема.

# 196
При нас вече има само кофти мандарини Sad едни големи почти като портокали и кисели Cry

# 197
  • Русе
При нас вече има само кофти мандарини Sad едни големи почти като портокали и кисели Cry
Предната седмица взех такива на 50% намаление и освен една, която половината беше суха, всички други бяха много сладки.

От бананите и аз съм доволна. Но съм забелязала, че винаги, когато бананите са марка DOLE(няма значение от къде ги купувам) са вкусни и сладки.

# 198
  • Пловдив
Благодаря отново,Only  Hug Ще ида утре  Heart Eyes

# 199
И на нас ни харесаха бананите, ако ги взема зелени за един ден вкъщи узряват. Също ни харесаха маслото на Pilos, ементала на Milbona, луканката по манастирски на Baroni /взехме от голямата разфасофка/, чая мента, рибата тон. Знаете ли дали има готварска сметана и каква марка е че нещо немога да намеря?

# 200
  • София
Здравейте и от мен, най-накрая се добрах до Лидл. Доволна съм от пазара, въпреки че бяхме с малката и бързахме. Взех си бърсалка за под, пяна за фурни. Утре ще ги тествам. Исках препарат за килими, но не го намерих. Исках и фъстъчено масло, но имаше само крънчи.
 Взех на малката две клинчета, слава богу, тя още влиза в бебешката номерация.  Mr. Green
Взех и сьомга, кажете някоя изпитана рецепта. Намерих чрез Гугъл една тема тук във форума, има интересни предложения и се чудя кое да избера.  Thinking
Току.що опитах и бананите, наистина са вкусни.

# 201
Рая-Никол, значи си опитала само банани и ананас !
Обикновено в "Лидл" рядко се случва хубави плодове,
но бананите този път са чудни и с най-добра цена.

# 202
  • Русе
Знаете ли дали има готварска сметана и каква марка е че нещо немога да намеря?
Има, стои при нишестетата. Ето:
Скрит текст:

# 203
Знаете ли дали има готварска сметана и каква марка е че нещо немога да намеря?

Има, аз дори я използвам и за сладкиши, хубаво се разбива. Слагала съм снимки, ето една с опаковките и разбитата сметана Peace

# 204
# 205
  • В.Търново
Добър вечер, дами! Влизам при вас с няколко въпросчета  Praynig  виждали ли сте скоро хлебопекарна някъде из  магазините на лидл  и имате ли идея на какъв период ги пускат тия  промоции.  И ако имате впечатления  моля споделете, че съм намислила да правя падарък !  bouquet 

# 206
  • София
Здравейте и от мен!

Днес си минах за препарати и съм предоволна, че всичко, за което отидох беше налично  Grinning
Взех си пяна за фурната, за WC, за фаянс и теракот, спрея за душ кабина и препарата за почистване на пералня.
Забелязах, че на тази пяна няма никакви надписи на български  newsm78

# 207
  • София
Днес ходих и аз, видях бельото - не ми хареса. Чашките на сутиените наистина бяха огромни.
Взех си пяната за фурна, пяната за баня и препарата за перални.
На мен пяната за баня си има доста голям надпис на български, отзад на спрея, напечатано фабрично. Отпред отдолу също пише на български - пяна за баня.
На отиване към магазина проверих пощенската кутия, нямаше брошура, взех си от магазина тази книжка, която е публикувана онлайн. На връщане (след около половин час) вече имаше брошури, големи, на които отзад си има Лидл Уикенд промоциите, но ги няма други неща. newsm78

# 208
Рая-Никол, значи си опитала само банани и ананас !
Обикновено в "Лидл" рядко се случва хубави плодове,
но бананите този път са чудни и с най-добра цена.

Да, може би трябваше да пиша този път са хубави, поне при нас обикновено не са , много рядко купувам от там. Ти всичките ли ги опита?

# 209
Не съм писала плодове в мн.число,а банани,ти употреби плодове и
съответно останах с впечатлението,че няколко вида си пробвала и са ти допаднали.
Мисля,че изяснихме темата за плодовете.

Общи условия

Активация на акаунт