Лидл ::39::

• 77 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, ползвайте препарата за килими и дамаски с ръкавици. Съдържа съставка подобна на тази във Вениш-а, от която кожата побелява леко и сърби. Peace Peace Peace

# 241
  • Sofia, Младост 3
Момичета, ползвайте препарата за килими и дамаски с ръкавици. Съдържа съставка подобна на тази във Вениш-а, от която кожата побелява леко и сърби. Peace Peace Peace

И аз днес го изпробвах, не сложих ръкавици, но понеже пишеше да се изчака, след като се напръска пяната, след това тя си попи и само изтърках с влажна кърпа. Иначе я ползвах за дивана и понеже не беше мръсен кой знае колко, не знам дали чисти добре, но поне мирише приятно и освежава доста, хареса ми  Flutter Ще го изпробвам и за колата, там едната седалка е замърсена доста, ако я почисти нея, ще го взема отново при следваща промоция.

# 242
изпуснала съм темата
да не е само запис да попитам за мнение за шкафа за баня който ще е понеделник на промоция 99 лв
ако сте го коментирали извинете сега се връщам да чета

# 243
изпуснала съм темата
да не е само запис да попитам за мнение за шкафа за баня който ще е понеделник на промоция 99 лв
ако сте го коментирали извинете сега се връщам да чета
И аз го загледах. Няма коментари. В сравнение с други такива шкафове си е без пари.

Да благодаря за отзивите за прясното мляко в плик. В къщи се одобри и вече сме му големи фенове. Далече ми е магазина и два пъти седмично се запасявам с 6 л. Crazy

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 17:22 от vela

# 244
  • В една слънчева къща...
По-рано за други шкафове съм чела лоши отзиви, но нямам представа дали са същите.

vela, как го съхраняваш млякото. И на мен ми донесоха миналата седмица 2 плика. Докато свърша първия, втория се беше вкиснал, а си беше в срок още 1-2 дни  ooooh!

# 245
  • Монтана
Млякото го замразявам в бутилки,но първо го варя, тъй като моето е домашно и купувам по 10 л. Предполагам че може и това от лидала да се налее в бутилки и да се замрази, но без да се вари понеже си е пастьоризирано.

# 246
По-рано за други шкафове съм чела лоши отзиви, но нямам представа дали са същите.

vela, как го съхраняваш млякото. И на мен ми донесоха миналата седмица 2 плика. Докато свърша първия, втория се беше вкиснал, а си беше в срок още 1-2 дни  ooooh!

В хладилника го държа най долу. Но аз когато го купувам гледам да взимам тези пакети,които имат най- дълъг срок на годност. Но  в нас   се пие много. Само на закуска отива 1 литър. Следобед  за кафето, децата пият на сл. закуска и ако реша да направя я кекс или крем супа и то заминал  още един литър.

# 247
  • оттам, откъдето започва България
Днес най-сетне реших да пробвам спрея за прозорци, стъкла и плочки. Купих го, тъй като мивката ми в банята е стъклена. Справи се добре. Миризмата е малко като на амонячна сода.

# 248
ще се разходя да го видя   newsm78

# 249
  • На брега на реката
Момичета, купих си от трикотажните пижами миналата седмица лилава. Е няма такова чудо - боядиса ми възглавницата, навсякъде лилав мъх, а колко пуска при пране не е истина. Някой има ли такъв проблем и ако да как се справя с такива дрехи. За пръв път от години ми се случва такова нещо.

# 250
Момичета, купих си от трикотажните пижами миналата седмица лилава. Е няма такова чудо - боядиса ми възглавницата, навсякъде лилав мъх, а колко пуска при пране не е истина. Някой има ли такъв проблем и ако да как се справя с такива дрехи. За пръв път от години ми се случва такова нещо.

Не знам как да се справиш, но бих си искала парите обратно.

# 251
На мен много ми харесаха блузите с дълъг ръкав. Много са меки и топли.

# 252
  • Варна
Благодаря Ви за снимките на готварската сметана другият път ще знам какво да търся!  chef
Да сподея, че бяхме взели от кафето на Lavazza Crema e Gusto смелихме го и на по- едро, и на по- дребно, но тече на много тънка струйка и е без каймак. Според мъжа ми е от кафето, защото до сега не се е случвало. Вие имате ли впечатления от това кафе? Coffee
Миналият път, когато беше на промоция взех точно от това кафе на зърна. Купих тогава и кафемелачката на Silvercrest. Много сме доволни, кафето прави страхотен каймак. Най- вероятно е от машината при вас. Цял килограм Lavazza Crema e Gusto се изпи у нас и е перфектно. Този път има и от другия вид Lavazza и мисля също да се пробва Peace

# 253
  • Русе
Миналият път, когато беше на промоция взех точно от това кафе на зърна. Купих тогава и кафемелачката на Silvercrest. Много сме доволни, кафето прави страхотен каймак. Най- вероятно е от машината при вас. Цял килограм Lavazza Crema e Gusto се изпи у нас и е перфектно. Този път има и от другия вид Lavazza и мисля също да се пробва Peace
А дали е същото като синьото, дали сте пробвали и него? В момента го има в ЛИДЛ в опаковка от 250 гр., мляно. В ПЕНИ има кафяво крема е густо по 250 гр. и няма нищо общо със синьото, много е гадно.

# 254
  • гр.София
И аз съм ви изпуснала Whistling

За де не е гол запис, доволна съм от пяната за почистване на тоалетна. Само пръскаш и след 10 минути пускаш водата, без търкане и миене, а тоалетната свети Grinning

Общи условия

Активация на акаунт