Лидл ::39::

• 77 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
А дали е същото като синьото, дали сте пробвали и него? В момента го има в ЛИДЛ в опаковка от 250 гр., мляно. В ПЕНИ има кафяво крема е густо по 250 гр. и няма нищо общо със синьото, много е гадно.
[/quote]Пробвали сме и мляната Лаваца Крема е Густо 250 г в синьо-червената опаковка, но определено това на зърна е по-хубаво, не знам защо така ми се струва на мен.

# 256
  • софия
Минах сутринта през магазина на Вагона и напазарувах прилично. Имаше от всичко, но толкова разхвърлян магазин... Почти целия списък си изпълних. Забравих да взема кафе. Може да отида до Халите.
Термочашите за капучино са много хубави. Голямо изкушение да купя още 3 Embarassed

# 257
доволна съм от пяната за почистване на тоалетна. Само пръскаш и след 10 минути пускаш водата, без търкане и миене, а тоалетната свети Grinning

Това в постоянния асортимент ли е или да търся в промоцията от мин. седмица, ако е останала? Как изглежда? Благодаря  Hug

# 258
  • В една слънчева къща...
Аз пък бях поръчало да ми донесат някакъв какаов крем или течен шоколад за пълнеж на едни мъфини и ми донесоха една кафява опаковка - Sympathica или нещо подобно. Пробвах го - ами много ми е вкусен, става си да го хапваш и така.
Донесоха ми и локум /цветен/, който много обичам. Ама тоя път явно цялата есенция се беше паднала в моята кутийка. Няма такава гадост. Sick Замина в боклука.

# 259
аз си взех шкафа за баня  ......сега се сглобява
взех и дънки но се оказаха малки   бях чела че мога да ги върна във всеки магазин на лидъл. не в този който съм ги купила  нали така  че за първи път ми се случва да връщам нещо

# 260
И аз съм ви изпуснала Whistling

За де не е гол запис, доволна съм от пяната за почистване на тоалетна. Само пръскаш и след 10 минути пускаш водата, без търкане и миене, а тоалетната свети Grinning
Не вярвам,няма такова чудо,освен киселина.

# 261
  • велико търново
И аз напазарувах доволно купих за приятелка ваза с орхидея за 4,99лв. утре е рожденичка .Дано изтрае има някаква течност на дъното под червените камъчета.Много ми харесаха и декоративните рози в подаръ чната опаковка със сърчи це окраса.
Миналата седмица се сдобих най после със сутиен 85 с ,но не ми е удобен много ми падат презрамките и ми се пада халката точно на рамото .На вас момичета как са ви ?
Само да добавя ,че любимата ми скаморца днес е м,м,м, вкусотия.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 14:23 от YSMIV4ICA

# 262
  • София
И на мен ми падаха презрамките, но си ги коригирах и сега си ми е ок.

# 263
  • София
Здравейте, може ли, ако някой е купил по-малкия шкаф за баня да ми каже дали са точни размерите от брошурата - 65/73/29. Сегашният ни шкаф е 10см. и си мисля, че този ще стърчи доста над мивката.

# 264
Здравейте момичета. Преди време в брошура имаше миксер с купа, дали е възможно някъде да има останал и да попитам за доставка newsm78

# 265
  • Пловдив
Ако пуснат ел.везна свиркайте Whistling Peace

# 266
  • гр.София
доволна съм от пяната за почистване на тоалетна. Само пръскаш и след 10 минути пускаш водата, без търкане и миене, а тоалетната свети Grinning

Това в постоянния асортимент ли е или да търся в промоцията от мин. седмица, ако е останала? Как изглежда? Благодаря  Hug

Купих я от Акция блясък. Свалили са промоцията от сайта и не мога да ти постна снимка, но е в едни флакони с капачка, и има снимка на тоалетна чиния. Има сини и жълти флакони, моят е син. Цената на промоция беше към 2.40 лв.

# 267
  • София
Аз минах към 13:30, нямаше от мини оранжериите, а ми поръчаха да взема. Всичко друго го имаше в излишък, бих казала, никой не се надпреварваше да пазарува Simple Smile
Адреса на Лидл Слатина някой може ли да ми каже?

# 268
  • София
Лидл Слатина - ул.Марко Бочар 2

# 269
  • София
Лидл Слатина - ул.Марко Бочар 2
Благодаря.
Звънях на телефона и ми казаха, че ако дадения продукт го има на територията на населеното място, за което питаш, само ти запазват. А пък служителка в Лидл ми каза, че го доставят в удобен на теб магазин. Кое е вярното? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт