Лидл ::39::

• 77 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз вчера за първи път взех от пелените Toujours за баткото, прочетох добри отзиви, по-тънки са от всичко, което сме ползвали досега, но на мен ли така ми се струва или въпреки това запарват жестоко? Няколко пъти днес смъквам пелената и дупето лепне от пот, дали защото е много топло днес, облякла съм го по-дебело навън или? Не се е случвало досега с другите марки. Купих малък пакет, не знам дали ще повторя. Някой има ли наблюдения?

Вероятно има нещо такова. Не съм забелязала детето да е било потно или спарено, но пък се подсече жестоко. Иначе не пропускат  и са тънички, бях си ги харесала, ама....

# 511
Ходих днес за дънките - да докладвам и аз за тях - определено не са скини, напротив, доста широки ми се видях долу. На мен лично не ми харесаха и се отказах да вземам. Имаше № 40 останал, ами ...  изглеждаше направо огромен....  хич не ми харесаха...

# 512
Дамските дънки горе в кръста имат ли ластик?
Ако да, то са макси размери и не се класирам .. нищо, че съм голема Mr. Green

# 513
  • Русе
Мисля, че нямаха ластик, с нормален колан са.

# 514

Нямат, само колана.

# 515
На мен и така ми се видяха уголемени...

40 номер гледах, изглежда огромен, а пък това е почти най-малкия номер...мисля че 38 има само по-надолу като номерация....

От предните дънки, неластични, си взех 40 номер и ми заспа, сега - хем стреч, а по-големи изглеждат....

# 516
  • Русе
Ами аз съм с впечатление, че някои модели на ЛИДЛ са уголемени. Есента като бяха пуснали едни червени и зелени дамски панталони, № 38 беше огромен.
Някои от детските дрешки също са уголемени.

# 517
Ами аз съм с впечатление, че някои модели на ЛИДЛ са уголемени. Есента като бяха пуснали едни червени и зелени дамски панталони, № 38 беше огромен.

От вчера се замислям дали да не се намъкна с едни детски дънки - 152см.  Laughing  (Принципно нося 38-ми размер.) На дължина ми идват екстра! Наложих ги в магазина, а и цветовете им са  Heart Eyes! Но ..... ако не ми станат на широко, трябва да чакат поне още 7-8 години  Laughing

# 518
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
За пелените на Тожур - аз купувам само големите пакети и съм много доволна. Някой беше споделил, че има разлика в малките и големите пакети.

# 519

Нямат, само колана.

Да, но пък не са прави, а се свива кройката на кръста (дълбоки са) и не "зяпат"  Laughing

# 520
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Забравих да споделя, че в Лидъл-а до НАП РУСЕ има доста намалена сьомга 200 гр за 4.50 май беше

# 521
  • Варна

От вчера се замислям дали да не се намъкна с едни детски дънки - 152см.  Laughing  (Принципно нося 38-ми размер.) На дължина ми идват екстра! Наложих ги в магазина, а и цветовете им са  Heart Eyes! Но ..... ако не ми станат на широко, трябва да чакат поне още 7-8 години  Laughing

Надали, гледах ги вчера, трябва да си с детско телосложение и без ханш.  Simple Smile

# 522
  • UK
За пелените на Тожур - аз купувам само големите пакети и съм много доволна. Някой беше споделил, че има разлика в малките и големите пакети.
Кои са големите? Аз купих пакет от 30 бр мисля че са, размер 5. И вече съм сигурна, че запарват, каквото и да му облека, после е мокър и лепне целия под пелената. Жалко, защото много хареса шаренийката и почти не пишка в нея, за да не я цапа.  Laughing

# 523
  • Варна
Според мен просто държат влажно от пишканото, не мисля, че е пот това. И аз го забелязвам напоследък честно казано, освен това нощем взеха да пропускат, и 4 и 5. Чудя се с какви да ги сменя, откак минахме на тройка съм купувала само Тожур.

# 524
  • UK
Не е от това, той както казах почти не пишка в него, пишка в гърнето, но си стои с пелените навън и по време на сън в случай, че стане фал. Пелената е абсолютна суха, дупето мокро.
Иначе купувам Babylove на ДМ, много съм доволна, последния път нямаше негов номер и случайно, докато пазарувах видях, че в Лидл има пелени и взех.

Общи условия

Активация на акаунт