Лидл ::39::

• 76 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
За втори път купувам ягоди - разкошни са

# 601
И аз тази вечер се обзаведох с пижамка (с котенце, като любителка на котки).  Laughing Намърдах се в р-р S, дано е хубава като предишната и не се свие.
Купихме и пъстърва, забравих да погледна за дънки, но може би нямаше.  newsm78

# 602
  • Русе
Кой може да ми каже течната сметана Пилос 200 гр. на колко милилитра се равнява? В магазина днес не можаха да ми отговорят. newsm78

# 603
  • София
Кой може да ми каже течната сметана Пилос 200 гр. на колко милилитра се равнява? В магазина днес не можаха да ми отговорят. newsm78
сега погледнах кутийката в хладилника - никъде не пише колко мл. е.

# 604

Ако може да се вярва на таблицата чаша с обем 250 мл побира 250 гр сметана (сливки в табл.).
А на мен все ми се струва, че не напълни чаша, в която я налях, като че ли 2/3 напълни от нея newsm78, но чашата беше 250 мл, така че приблизително вероятно е така. Peace
А ко решиш да я премериш с мерителна каничка, сподели колко е.   bouquet

# 605
Компота от манго е отвратителен  ooooh! - изобщо не е сладък и има дъх на вкиснало #Crazy

# 606
  • Русе
сега погледнах кутийката в хладилника - никъде не пише колко мл. е.
Ами не пише. И аз днес в магазина се пулих, но не видях. Попитах, пратиха ме да си търся отговор на въпроса из интернет.
Лабрекс, аз не съм я купила още. Мисля да правя една торта, която е с 500 мл. сметана и се чудя колко кутийки да купя и дали да не купя растителната. Няма да я разбивам, а ще я загрявам с  шоколад на котлона.
Видях в таблицата.
Водата знам че е 1:1(почти), но сметаната е по-плътна от водата Thinking

# 607
Вече ги има нещата на сайта от 24.02. Пак ще има детски клинчета - много хубави ми изглеждат. Ама нали вече си купих от предишните.  Thinking Ще се ходи пак другата седмица. А от XXL нещата да питам за мнение за пушената шунка и течния сапун.

Аз купувах течен сапун на Cien в пластмасова бутилка. Въобще не ми хареса  newsm11.

# 608
  • софия
Станете част от ГОЛЯМОТО - XXL

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 11:40 от zvanche

# 609
  • София
За тези клинове-дънки, ако са същите джегингс като от преди известно време, на мен изобщо не ми харесват. По краката ми е добре, даже тесен, а горе на ханша и талията ми е широк и ми се смъква постоянно. Освен това още на първото обуване ми се протри между краката и стана на топчета. То верно, че съм си с малко кофти структура, а и сега след раждането съм доста пълна, ама си имам други клинове и не са ми така.
Иначе и в ЛИДЛ Надежда имаше доста дънки за бременни намалени, както и доста дрешки детски от минали промоции.  Simple Smile

# 610
  • София
Аз пък съм много доволна от клиновете. Като гледам са същите от около преди месец. Купих на голямата щерка. Носи го много често, стои много добре. Обаче наистина не са за всеки тип структура. Дъщеря ми е набитичка, с голямо дупе. Ако е една идея по-слаба нагоре със сигурност ще се свлича. Но материята е чудесна- пералня и сушилня минава след всяко обличане и въобще няма топчета или промяна на размера.

# 611
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
момичета  аз отдавна искам джегинс, но все не улучвам да си взема. По принцип нося размер 38/40 може ли да ме посъветвате какъв размер да си взема, а тънки ли са, по-скоро като клин или по-скоро като дънки? благодаря!   bouquet

# 612
  • София
Не зная, не мога да дам съвет за размерите, на място гледам винаги. Не са много тънки, по-скоро плътни, без да са дебели. Голямо обяснение получи от мен Crazy Laughing

# 613
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Не зная, не мога да дам съвет за размерите, на място гледам винаги. Не са много тънки, по-скоро плътни, без да са дебели. Голямо обяснение получи от мен Crazy Laughing
мерси   bouquet
върши ми работа за дебелината, но понеже ще пратя някой да ми ги купи ми се иска да преценя размера предварително

# 614
Аз също съм много доволна от дънките джегинс....

не ми се свличат изобщо...По-скоро като клин са, само шарката е дънкова....

За размера - вземи си най-малкия размер според мен..

Общи условия

Активация на акаунт