Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 61 871
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Luxemburg
Alex_VM тези обувки ги нямаме, но вкъщи имаме доста обувки на Геокс и всичките са си отговаряли на номерата, независимо дали са детски, бебешки, дамски или мъжки. Кларкс имат странна номерация а калкулатора им е още по-странен. Добре че беше една мама от форума да ме ориентира кой номер да поръчам и за двете ми деца първия път. Аз зимата поръчвам същия номер за летни обувки или +1, ако трябва да купувам за следващата зима бих взела +1, че два номера ми се виждат много. Все пак сега е февруари а този модел който си го показала ще се носи от края на октомври което е 9м. Ако ли пък ви е малък лесно ще можеш да го продадеш и пак няма да си много капо, освен че ще сте без обувки Sad

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 18:30 от ronicat

# 181
idiotka Качи ги в някой от сайтовете за споделяне на снимки и им пусни линкове към тях.
Аз ги качих в Snimka.bg и им дадох линк.
Благодаря   bouquet качих им снимки, както сподели.  Много бяха бързи с отговора - нямаше и час и получих 2/3 от сумата като компенсация. Повече от доволна Simple Smile .

# 182
Alex_VM тези обувки ги нямаме, но вкъщи имаме доста обувки на Геокс и всичките са си отговаряли на номерата, независимо дали са детски, бебешки, дамски или мъжки. Кларкс имат странна номерация а калкулатора им е още по-странен. Добре че беше една мама от форума да ме ориентира кой номер да поръчам и за двете ми деца първия път. Аз зимата поръчвам същия номер за летни обувки или +1, ако трябва да купувам за следващата зима бих взела +1, че два номера ми се виждат много. Все пак сега е февруари а този модел който си го показала ще се носи от края на октомври което е 9м. Ако ли пък ви е малък лесно ще можеш да го предадеш и пак няма да си много капо, освен че ще сте без обувки Sad

Благодаря   bouquet И ние сме имали на Геокс, но все маратонки 21-22-23-ти номер и са си отговаряли,  но коментара ме накара да се замисля за размера защото и аз се видях в приключение като пъръчвах детски Кларкс. Едва ли на 3 годишно дете ще му порасте крака с +2 номера за 9месеца.  Ти си права, наистина за тези пари са си попадение и направо ги взимам + сапун Detol от линковете ти по-напред в темата  bouquet.

# 183
  • Luxemburg
Ето и още нещо което може да ти е интересно http://www.amazon.co.uk/Trunki-Snoozihedz-Travel-Pillow-Blanket/ … =pd_sim_luggage_8 -50% и http://www.amazon.co.uk/Trunki-Paddlepak-Childs-Backpack-Pink/dp … pd_bxgy_by_text_z -35%. И двете ги имаме и съм много доволна и аз и детето. Раницата я ползваме за плаж, за басейн и като бяхме на ски и е страшно удобна въпреки първоначалния ми скептицизъм като я видях на живо (заради закопчаването).

Някой дали има този модел ботуши на детски кларкс да каже дали е много тесен http://www.clarks.co.uk/p/20352129 че детето е с леко висок свод а само F ширина има и съм в чуденка?

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 18:55 от ronicat

# 184
  • София
Момичета, препоръчайте ми Стийм моп. Пода е предимно паркет и искам да има различни приставки. Най-вече да си чистя фурната. Пробвах с този зеления X5, стана like new  Grinning

# 185
Здравейте, някой да е поръчвал овлажнител за въздух от амазон и да може да ми препоръча такъв? Търся да има функцията автоматично изключване.

# 186
  • Luxemburg
Преди 3 седмици поръчах този Лудрес http://www.amazon.co.uk/Lanaform-Vapolux-Humidifier-Control-Well … keywords=lanaform беше 40 лири за няколко дни, после го вдигнаха на 44. Пуснах го тук в темата като беше намален. Има всичко и съм страшно доволна че побира 6л. и издържа за няколко дни. При нас влажността е 48-49% и се включва не толкова често като е на автоматичен режим

# 187
  • Пловдив
Кода за -20% е за дрехи,обувки и часовници,а някой код за играчки / за новорегистриран клиент/?

# 188
Кода за -20% е за дрехи,обувки и часовници,а някой код за играчки / за новорегистриран клиент/?
НЯМА

# 189
Имам проблем с каната/филтъра на Брита Елемарис. Вижте какво намерих в чашата на малкия, добре че беше бяла дано да не са се появили отдавна, че идея нямам какво е въобще  Shocked. Някой с такъв проблем? Филтъра е на 25%, друго освен студена вода от чешмата не е сипвано. От нея пия само аз и децата.
Нещо като черни песъчинки са и падат от филтъра.

# 190
drago_2008 Аз не съм имала такъв проблем, но сравнително от скоро съм и с каната.
Някой по-рано беше споменал за нещо подобно, но доколкото си спомням ставаше дума за други филтри.
Опитай да пишеш на Амазон или направо на Брита. Имат и БГ сайт даже.
Скрит текст:
  Peace

П.П. Според мен е от филтъра.

# 191
  • Под звездите
Имам проблем с каната/филтъра на Брита Елемарис. Вижте какво намерих в чашата на малкия, добре че беше бяла дано да не са се появили отдавна, че идея нямам какво е въобще  Shocked. Някой с такъв проблем? Филтъра е на 25%, друго освен студена вода от чешмата не е сипвано. От нея пия само аз и децата.
Това са частиците на филтъра, синът ми с голям мерак разглоби първия филтър от нашата кана Grinning. Според мен проблема е във филтъра, смени го с друг, аз имам същата кана, но досега не съм имала такъв проблем.

# 192
Е да де, но това не означава ли, че филтъра е дефектен.
Все пак не са и малко като пари.

# 193
# 194
  • София
...
Ясно е, че ще го смениш, но не забравяй да спазваш инструкциите при поставяне на нов - потапяш новия в каната с вода и го разклащаш; после го слагаш държача му и пак пълниш/изсипваш 2-3 пъти водата. (случвало ми се е, не е опасно - съдържа въглен)

Общи условия

Активация на акаунт