Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 890
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
...Четох, че пластмасовите много се пукали. Изобщо съм много объркана какво да взема, защото последния, неизвестна марка издържа две години. Трябва ми нещо голямо и здраво  Confused
Трябва да прочетеш, но от това, което любезно и подробно ми обясниха в представителството на самсонайт, разбрах следното: 1 по издържливост - кевлар+полипропилен - има реклами в ютюб ... м/ду 2 таксита попада куфара. Дори в салона има мостра, на която стъпваш и си възвръща формата, без да има поражения. 2. полипропилен (тежки, но супер здрави) 3. abs; 4. поликарбонат

# 421
  • Luxemburg
Цената на румбата в немския е добра и се замислям. Само може ли да споделите относно филтрите и четките. Виждам че модел 585 си идва с по един комплект допълнително. На какъв период се сменят и какъв е вида на филтъра. В таблицата пише че е стандартен а моделите от 7ма серия че са с hepa. Нещо ми се върти че някой беше писал че след 2г чак е сменил допълнително ама четка ли беше, филтър ли .... Рових назад но не мога да открия къде беше го споделил. И още нещо, този модел няма опция за косми от домашни любимци, но добре ли обира космите, че в къщи сме няколко дългокосите Simple Smile.?

# 422
  • София
 ronicat, има тема за румбата. Джемма си беше купила този модел точно по чернопетъчните сделки. Май тогава беше 319 евро.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762302.0

# 423
...Четох, че пластмасовите много се пукали. Изобщо съм много объркана какво да взема, защото последния, неизвестна марка издържа две години. Трябва ми нещо голямо и здраво  Confused
Трябва да прочетеш, но от това, което любезно и подробно ми обясниха в представителството на самсонайт, разбрах следното: 1 по издържливост - кевлар+полипропилен - има реклами в ютюб ... м/ду 2 таксита попада куфара. Дори в салона има мостра, на която стъпваш и си възвръща формата, без да има поражения. 2. полипропилен (тежки, но супер здрави) 3. abs; 4. поликарбонат
Anganka, на теб колко ти излезе newsm78 Успях да го намаля на 120 евро с код има ли друга опция newsm78 Hug

# 424
През декември я бяха пуснали в склада на 265 евро, сега е 250 евро... И редовната ѝ цена сега пак е по-ниска. Явно остарял модел и ги разчистват

# 425
  • FR
Аз само в немския видях от такъв материал кевлар+полипропилен. А за колелцата дали сте говорили нещо? Иначе този е с 2, но малък ми се вижда, а и по-скъп. От серията, която ти взе има по 75 см, но с 4 колела. Drago, ти него ли намали?

# 426
Аз само в немския видях от такъв материал кевлар+полипропилен. А за колелцата дали сте говорили нещо? Иначе този е с 2, но малък ми се вижда, а и по-скъп. От серията, която ти взе има по 75 см, но с 4 колела. Drago, ти него ли намали?
Този с 4 колела, за който Aganka сподели, че е от някакви нови материали разработен и с награда Red dot (тя май за дизайн беше newsm78)http://de.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qdmb_ft_v_lg#page … ef=qd_g_b_img_d_1

Сега ме  е яд, че не взех по време на черния петък ваучер от тези 50 евро, а плащаш 25 евро Crazy

# 427
Аз за това се зачудих между двете марки. От виповете мога да взема два АТ 63 см и 74 см за 90 евро, а Самсонайт голям за 100-120 евро. Ако качеството е добро на евтините и е само едната емблема, която вдига двойно цената ме устройват АТ. Иначе ще е подложен всяка година на общо 8 слизания и качвания от самолет. Другото, което ме притеснява са колелцата. До сега винаги взимам с 2, защото някак по-прибрани ми се виждат  newsm78. drago_2008, твоите с 2 или 4 са? Доста от моделите са с 4. Също от плат или твърди? Моите са все от плат. Четох, че пластмасовите много се пукали. Изобщо съм много объркана какво да взема, защото последния, неизвестна марка издържа две години. Трябва ми нещо голямо и здраво  Confused
Моите са от плат на АТ. колелцата са 2 и на 3-те модела (голям, среден и бизнес чанта на колелца). Определено са хубави и в пъти по-качествени от Estilе или както там се казваха, то сравнение не може да се прави... Но спрямо този дето Aganka даде не мога нищо да кажа, дали си струва разликата.

# 428
  • София
Този с 4 колела, за който Aganka сподели, че е от някакви нови материали разработен и с награда Red dot (тя май за дизайн беше newsm78)http://de.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qdmb_ft_v_lg#page … ef=qd_g_b_img_d_1

Сега ме  е яд, че не взех по време на черния петък ваучер от тези 50 евро, а плащаш 25 евро Crazy
Само да кажа Ред дот наградата е за продукт, не за дизайн. Може и да влиза дизайна като част от различни продукти, но не е само това мисля  newsm78. Фирмата за която работя има Ред дот за един продукт, и със сигурност не е за дизайн. Куфара е много хубав  Peace.

# 429

Сега ме  е яд, че не взех по време на черния петък ваучер от тези 50 евро, а плащаш 25 евро Crazy
Само да кажа Ред дот наградата е за продукт, не за дизайн. Може и да влиза дизайна като част от различни продукти, но не е само това мисля  newsm78. Фирмата за която работя има Ред дот за един продукт, и със сигурност не е за дизайн. Куфара е много хубав  Peace.
Явнно аз съм в грешка, но всичко наградено с Red Dot, което съм купувала е за ДИЗАЙН ама все тая

# 430
  • Luxemburg
През декември я бяха пуснали в склада на 265 евро, сега е 250 евро... И редовната ѝ цена сега пак е по-ниска. Явно остарял модел и ги разчистват
Да, помня че по толкова беше, дори си мислих че ти си взе от склада. Сега цената там е много примамлива, но след приключението с приборите на WMF ще се въздържам от покупка от склада. А и толкова много с повредени кашони... Да не е паднало цялото пале. Малко ме е шубе като се сетя че няколко момичета връщаха току що пристигналите румби а не бяха от склада. Явно са с фина механика и затова още се ослушвам.

# 431
Да, помня че по толкова беше, дори си мислих че ти си взе от склада. Сега цената там е много примамлива, но след приключението с приборите на WMF ще се въздържам от покупка от склада. А и толкова много с повредени кашони... Да не е паднало цялото пале. Малко ме е шубе като се сетя че няколко момичета връщаха току що пристигналите румби а не бяха от склада. Явно са с фина механика и затова още се ослушвам.
Да бях я поръчала мислих я много и в Технополис ходихме да я гледаме и се отказах накрая. Все още я мисля Rolling Eyes

# 432
  • Русе
Ох, направо ме хвърли в размисъл .... Това са от електроуредите, с които като се сдобиеш и почваш да се чудиш как си живял без тях. Аз имам Румбата от първата снимка и сега започнах да се замислям и за Скуба, цената май е добра. Колко ви излиза доставката от испанския ВИП?

Нашата румба я ползваме вече година. И аз се чудя как сме живели без нея преди  Mr. Green За скубата много се чудя, май не бяха отлични отзивите в другата тема, та ще я поумувам...

http://www.amazon.de/gp/product/B007RWIBQE/ref=noref?ie=UTF8& … c=1&s=kitchen

тук е по-изгодна Simple Smile Въпреки че начисляват някакви 41е застраховка  newsm78

Цената е супер, виж в темата за Румбите, ако тези характеристики ви устройват. Аз съм с друг модел, заради някои неща, но съм изключително доволна.

# 433
  • Варна

Сега ме  е яд, че не взех по време на черния петък ваучер от тези 50 евро, а плащаш 25 евро Crazy
Само да кажа Ред дот наградата е за продукт, не за дизайн. Може и да влиза дизайна като част от различни продукти, но не е само това мисля  newsm78. Фирмата за която работя има Ред дот за един продукт, и със сигурност не е за дизайн. Куфара е много хубав  Peace.
Явнно аз съм в грешка, но всичко наградено с Red Dot, което съм купувала е за ДИЗАЙН ама все тая

"Red Dot Design Awards е сред най-големите и престижни конкурси за дизайн в световен мащаб. Наградата Red Dot е известна и ценена в света на бизнеса и дизайна. Присъжда се на особено креативни, иновативни и висококачествени продукти. Изборът се прави от жури, съставено от признати специалисти в областта на дизайна. Продуктите, които се състезават за наградата се изпитват и оценяват по критерии, като иновация, функционалност, ергономичност, дълъг живот, съвместимост с околната среда и яснота на предназначението ".Цитата е от тук : http://www.idealstandard.bg/inspiration/design/awards/

# 434
Не видях дали някъде е писано, но да спомена, че American Tourister е марка на Samsonite Peace АТ е малко по-евтин вариант, таргетиран към младежката аудитория. Качеството и при двете марки за мен е прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт