Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 909
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Брех, в  немския вид има разни тигани и тенджери с покритие гранитогрес, за първи път виждам такива Simple Smile
Гледах ги и аз и реших че нещо не разбирам, но ето и друг е разбрал същото  Laughing
Това ще да е като вид камък предполагам  newsm78 дали е безопасно за готвене. В рамките на шегата се връщаме към основите, камената ера  Joy

В някакъв бг намирам това описание, керамични, каменни покрития... назад към природата Simple Smile

Продуктите от колекцията Stonerose, са изработени от малки частици кварц и розов гранит, който създават гладка повърхност за готвене. Алуминиевото тяло прави продуктите Stonerose да бъдат изключително удобни за ползване също като тези с незалепващо покритие, а гранитното розово покритие осигурява същото качество на храната както е в традиционната кухня.
Продуктите Stonerose са изработени от естествени материали,незалепващо покритие, лесни за почистване и устойчиви на надрасквания.
Гответе здравословно без да добавяте мазнина, благодарение на натуралният гранит.
Дебелина на стената 3.5 мм.
Гаранция 3 години. 

# 451
За Пловдив превозвач от Германия,освен шопър има ли? Искам едно лего от склада,но не го доставят до клетката на шопърите.

# 452
Аз днес си получих двата детски комплекта на WMF от склада.
http://www.amazon.de/gp/product/B004RDXIN2/ref=ox_ya_os_product_refresh_C
Единият е като нов, при транспорта едната лъжичка леко се е ожулила при търкане с чинийката, но не е фатално. Вторият, предполагам е този който беше с описание "добро", обаче има драскотини на едната лъжичка и отлюспени парчета порцелан от чинийката Confused и то не много малки. Поисках им 10 лв компенсация и ми ги дадоха пък сега ще я мисля какво да я правя  Thinking да не ме е много яд поне, че и транспорта беше по 6 лв на комплект.

# 453
Ако става въпрос за тази акция http://de.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qdmb_ft_v_lg#page … amp;ref=qd_d_bc_b пише че е изтекла, но ако имаш линка и имат количества можеш да си поръчаш.

Аз да ви питам за склада. Пише състояние като ново и този текст Artikel kann neu verpackt geliefert werden. Някой който е поръчвал може ли да сподели дали има повреда опаковката и са го лепнали кашона с тиксо или да очаквам да е преопакован в друг кашон, а не оригиналния? Изобщо какво да очаквам с такова описание?  Уж се зарекох сутринта че няма да пазарувам от склада и пусти намаления пак ме въвличат в грях Simple Smile
С това описание винаги са ми пристигали препопаковани в кафяво кашонче със стикер Amazon Warehouse Deals.

# 454
Здравейте,
интересува ме някой конкретно пазарувал ли е от американския амазон ?
Искам да купя едни обувки които струват 48 $ . С такси  13,99  и доставка 22,62 се калкулира сума 84 $.
Ще ми търсят ли други такси при пристигането в България ?
Благодаря на отзовалите се !

# 455
  • Бг
Единият е като нов, при транспорта едната лъжичка леко се е ожулила при търкане с чинийката, но не е фатално. Вторият, предполагам е този който беше с описание "добро", обаче има драскотини на едната лъжичка и отлюспени парчета порцелан от чинийката Confused и то не много малки. Поисках им 10 лв компенсация и ми ги дадоха пък сега ще я мисля какво да я правя  Thinking да не ме е много яд поне, че и транспорта беше по 6 лв на комплект.

drago, можеш ли да качиш една реална снимка на тези комплекти, че ми трябва за подарък за едно бебе, и се чудя дали да го поръчвам. Благодаря   bouquet.

За Пловдив превозвач от Германия,освен шопър има ли? Искам едно лего от склада,но не го доставят до клетката на шопърите.

Трапезица, имаше доволни момичета от тези. Не съм поръчвала чрез тях, та за това не мога да дам мнение. Ако случайно ги пробваш, сподели после мнение моля, че аз съм решила да сменям шопърите. В последно време много ме дразнят с това отваряне на пратки. Последният път бях поръчала за подарък едни прибори, така ги бяха омотали с тиксо, и скапали опаковката, че няма начин да ги подаря така.

# 456
  • Варна
От Германия съм поръчвала и от доставям.ком и от габко. Цената е еднаква и всъщност доставям.ком ползват превоза на габко. 4 лв/кг от Германия до БГ и след това до офис на Еконт по тяхната си тарифа.

Доволна съм и от двата превозвачи, но габко пращат повече съобщения и имейли.

# 457
  • Варна
Аз 3 пъти съм ползвала shopper от Германия, и трите пъти нищо не беше пипано или преопаковано. Покупките бяха от амазон в техните си големи кутии.

# 458

drago, можеш ли да качиш една реална снимка на тези комплекти, че ми трябва за подарък за едно бебе, и се чудя дали да го поръчвам. Благодаря   bouquet.

Много е красива и кутията и приборите и са с нормални размери, не са миниатюрни

# 459
  • Бг
drago, благодаря ти още веднъж   bouquet. Наистина са много красиви, ще поръчвам смело.

Flash*, във Варна може и да не ги отварят, но в Пловдив задължително отварят амазонските кашони. И друг път съм споделяла, на въпроса ми, защо ги отварят, отговорът беше ще трябва иначе да ви таксуваме на обемно тегло. Дрън, дрън, че пляс  Crossing Arms.

# 460
За Пловдив не знам дали има друг начин освен с Еконт/Спиди да се препрати, но ползвам вече 2 пъти pratki.de и съм много доволна. Веднага пращат мейл, че пратката е получена при тях, после че тръгва за БГ, като пристигне и че е взета. Нищо не разпакетират и не драскат опаковките, което ми създава проблеми с UKtoBG. Лепят малко стикерче с теглото на пратката, номера ѝ и колко дължиш на кашона. В общи линии за толкова години това е най-добрата услуга, която съм получавала от транспортна фирма. Доставката е 3 лв/кг.

# 461
Бях ползвала шопърите и реших да ги сменя с Dostaviam. Първата и втората ми поръчка пристигнаха нормално, обаче третата и четвъртата - греда! И двете пратки ми ги изгубиха. След месец разправии се оказа, че погрешка са ги пратили на друга тяхна клиентка, която пък не искала да ги върне! Накрая ми възстановиха сумата на артикулите, но съм тотално разочарована и няма да ги ползвам повече!

# 462
drago, благодаря ти още веднъж   bouquet. Наистина са много красиви, ще поръчвам смело.

Flash*, във Варна може и да не ги отварят, но в Пловдив задължително отварят амазонските кашони. И друг път съм споделяла, на въпроса ми, защо ги отварят, отговорът беше ще трябва иначе да ви таксуваме на обемно тегло. Дрън, дрън, че пляс  Crossing Arms.

Няма проблем. Hug Може да погледнеш и на Auerhahn в Amazon.de. Ronicat мисля имаше от техните детски  серии  newsm78

Иначе аз си намерих в аутлета чинийка за 23 лв и май ще я поръчам да ми я доставят Rolling Eyes

# 463
  • София
здравейте Hugкак ви се струва този часовник http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001FCV6Z0/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE...търся си удобен часовник за всеки ден  Praynig  bouquet

# 464
  • Бг
Няма проблем. Hug Може да погледнеш и на Auerhahn в Amazon.de. Ronicat мисля имаше от техните детски  серии  newsm78

Пуснах Auerhahn. Макар че се колебаех между тях и тези WMF, които също много ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт