Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 830
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Предложете нещо за 3,50 до безплатна доставка.
от къде?
Англия.

# 586
newsm78 Помислих, че за някой от Виповете не ти стигат 3,50 до 100 евро.
Не мога да разбера как питаш обаче...

# 587
  • София
И аз не разбрах ти какво ме питаш... Peace
Трябва ми нещо до 10 паунда за add-on-item. Покупката ми е за 6,50.

# 588
Виждам, че си с бебе, така че това е много изгодно ако ползваш такива http://www.amazon.co.uk/Huggies-Pure-Baby-Wipes-Packs/dp/B005G3W … 106287&sr=1-2

може и това http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Explora-Puzzle-Teether/dp/ … GW/ref=pd_cp_by_2

# 589
  • София
Имам ги и двете. Иначе да, нещо бебешко е ок.

# 590
Незнам дали ползваш тази марка, но са сладурски:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009ETFSCI/ref=noref?ie=UTF8& … ;psc=1&s=baby

Шушни после, ако искаш какво си напазари/да не остана назад  Mr. Green/

Още :
http://www.amazon.co.uk/Knotted-Newborn-12-months-choice-Colours … A4S6T2XRWJJ90JXH9

# 591

Този надпис означава, че по една или друга причина, когато Амазон са започнали да обработват поръчката / а това може да отнеме 2-3 дни, не е задължително да стане веднага след поръчката/, в картата не е имало достатъчна наличност. Доколкото разбрах са направени две поръчки едновременно. За двете поръчки ли са блокирани пари? Сигурна ли си, че е имало достатъчно пари и за двете, правилно ли си изчислила курса на валутите? След тези поръчки плащала ли си и друго с тази карта?

Не съм ползвала картата след това. В картата имаше около 300 и няколко лв. Едновременно разглеждах ибей и амазон. Видях две чанти в сайтовете и реших да ги взема защото бяха намалени. Купих първо тази в ибей, там тъй като е с пейпал направо си преобръща валутата като плащам беше 98лв. След няколко минути поръчах тази в амазон, с доставката излезе 78 евро. В моемента показва че в картата има 127лв. Но не ми показва движенията в картата... И преди мис е е случвало Прокредит банк да ми отразят движенията след дни дори повече от седмица.. Не мога да кажа дали е блокирана сумата, но тъй като ползвам тази карта само за пазаруване в интернет няма къде другаде да е ползвана и да намалее сумата..  Не знам какво ще следва сега.. Дали ще се върнат парите и дали поръчката ще по1ака не знам.. Проверявам през час чрез интернат банкиране да видя отразено ли е движение за да разбера какво се е случило..

# 592
658229 Събота/неделя едва ли ще ти се отрази в банкирането/аз съм към Райфайзен и забрави нещо да се отразява/. В Амазон поръчката може да поседи така 4-5 дни. Изчакай да видиш в понеделник какво ще се случи /банкиране и транзакция/.  Peace

# 593
658229 Събота/неделя едва ли ще ти се отрази в банкирането/аз съм към Райфайзен и забрави нещо да се отразява/. В Амазон поръчката може да поседи така 4-5 дни. Изчакай да видиш в понеделник какво ще се случи /банкиране и транзакция/.  Peace

Ако банката е блокирала парите ще се отрази ли в движението? До сега не ми се е случвало нещо подобно.. И ако съответно не се отпуснат от банката до няколко дена и не сложа пари в картата поръчката ще се блокира ли? Извинете ме за малко глупавите въпроси но наистина не знам какво да очаквам и как да постъпя..  Embarassed

# 594
658229 Незнам как е в банкирането на Прокредит, но при мен има отделни "графи" за движение по картата и блокиране на суми. Така виждам кое е блокирано и кое е "отишло по разпределение"  Laughing
Би трябвало да го видиш в движението по картата си, но незнам дали можеш отделно да видиш дали са само блокирани.
Блокираните суми при различните банки се отблокират в различен срок м/у 15-45 дни.
Отделно на мен ми се случи да се обадя в банката да проверят едни блокирани суми и след няколко часа ми ги разблокираха, защото имало технически проблем при транзакцията и всъщност такава не се е състояла.
Поръчката ще бъде изпратена след като платиш. До тогава просто изчакват.
 Peace

П.П. Нямат ли денонощен телефон за клиенти?

# 595
658229 Събота/неделя едва ли ще ти се отрази в банкирането/аз съм към Райфайзен и забрави нещо да се отразява/. В Амазон поръчката може да поседи така 4-5 дни. Изчакай да видиш в понеделник какво ще се случи /банкиране и транзакция/.  Peace

Ако банката е блокирала парите ще се отрази ли в движението? До сега не ми се е случвало нещо подобно.. И ако съответно не се отпуснат от банката до няколко дена и не сложа пари в картата поръчката ще се блокира ли? Извинете ме за малко глупавите въпроси но наистина не знам какво да очаквам и как да постъпя..  Embarassed

Аз съм с банкиране на Прокредит. За да разбереш дали са ти блокирани пари, кликаш с ляв бутон на червената карта срещу номера на сметката ти и виждаш разполагаемата сума . Това е тази, с която можеш да оперираш - разликата между налични и блокирани средства.
В движението не се отразяват блокираните пари, а само изтеглените. Това става след като стоката е доставена /за амазон става въпрос/.

# 596
  • Варна

Този надпис означава, че по една или друга причина, когато Амазон са започнали да обработват поръчката / а това може да отнеме 2-3 дни, не е задължително да стане веднага след поръчката/, в картата не е имало достатъчна наличност. Доколкото разбрах са направени две поръчки едновременно. За двете поръчки ли са блокирани пари? Сигурна ли си, че е имало достатъчно пари и за двете, правилно ли си изчислила курса на валутите? След тези поръчки плащала ли си и друго с тази карта?

Не съм ползвала картата след това. В картата имаше около 300 и няколко лв. Едновременно разглеждах ибей и амазон. Видях две чанти в сайтовете и реших да ги взема защото бяха намалени. Купих първо тази в ибей, там тъй като е с пейпал направо си преобръща валутата като плащам беше 98лв. След няколко минути поръчах тази в амазон, с доставката излезе 78 евро. В моемента показва че в картата има 127лв. Но не ми показва движенията в картата... И преди мис е е случвало Прокредит банк да ми отразят движенията след дни дори повече от седмица.. Не мога да кажа дали е блокирана сумата, но тъй като ползвам тази карта само за пазаруване в интернет няма къде другаде да е ползвана и да намалее сумата..  Не знам какво ще следва сега.. Дали ще се върнат парите и дали поръчката ще по1ака не знам.. Проверявам през час чрез интернат банкиране да видя отразено ли е движение за да разбера какво се е случило..
За парите не се притеснявай  Peace Никой сайт не може да ти вземе парите два пъти. Проблемите идват от банките и грешките са техни. Въпрос на време е, зависи от самата банка в какъв срок ще отстранят проблема. Амазон ще те изчакат 6 дни, преди да анулират поръчката. Ако банката не разблокира сумата и все още искаш чантата, ще трябва да внесеш сумата, която недостига.
Провери си сметката, както ти е описала Greene. До тогава само мога да гадая, но по сумите изглежда, че е веднъж блокирана и после платена от свободните средства, сумата през Пейпал. И когато Амазон започват обработката на поръчката и иска от банката  авторизация, се оказва недостатъчна сумата от 127 лева и затова си получила този имейл. В понеделник ще трябва да се разправяш с банката и да решиш какво да направиш.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 08:55 от k a t r i n

# 597
А не може ли да провериш картата на банкомат за наличност,да си довнесеш колкото не достигат и да изчакаш да ти освободят първоначално блокираната сума -така ще е с най-малко разправии.
Сподели какво е станало после  Peace

# 598

Това ли им е най-ниската цена и мога ли да проверя каква е била? Имаме няколко лего и искам да продължавам да купувам, но на най-добрата цена, разбира се Grinning

# 599

Аз проверявам за цени тук:
http://uk.camelcamelcamel.com/?utm_campaign=locale_redir&utm … mp;utm_medium=www
Не за всички стоки намира история обаче.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт