Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 739
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Искам да предупредя, че като поръчате нещо на празна карта и по късно след ден, два внесете парички е добре да си влезете в поръчката и да потвърдите отново плащането, а не да чакате те да си дръпнат сумата, защото направих опит бях сложила една къща на Плеймобил от склада след един ден внесох пари, от банкирането в картова авторизация виждам, че в деня в който съм поръчала са правели два опита за теглене и на другия ден, но преди да внеса пари и после няма въобще опит за теглене. А 5 дни си получавам мейли с подканване да платя, а те въобще не са правили опити да теглят. Не съжалявам много за къщичката, но ме изненада, че не правят все пак опит следващите дни да изтеглят сумата.

# 721
  • Sofia
Поръчах един артикул от немския амазон и после размислих (всъщност не съм съвсем сигурна, но все пак да видя какви са ми опциите). Продавачът не е Амазон. Натиснах бутона за сторниране на поръчката, но ми извади поле да пиша на продавача. Писах и те ми отговориха следното:
"Please refuse the shipment and it will be returned without additional costs - otherwise please send it back to us."

Как точно да откажа шипването? Ще ми струва ли нещо?
Ако все пак реша да я получа и не ми хареса как става връщането и кой плаща пощенските?

# 722
Според мен са искали да кажат, че поръчката е изпратена вече и като пристигне да я откажеш без да плащаш нищо за което. Или пък да им я изпратиш обратно.

# 723
  • на земята
Момичета дайте линк за този склад..)))Ако има да разгледам искам да взема детски играчки..))Мерси  Hug

# 724
  • софия
Момичета дайте линк за този склад..)))Ако има да разгледам искам да взема детски играчки..))Мерси  Hug
Има линкове в първия пост.

# 725
  • на земята
Има линкове в първия пост.
  bouquet

# 726
Търся си кафемашина, но искам да не бъде с капсули, а старомодна  Mr. Green Искам или аз да си сипвам кафето вътре или да е с опция сама да си го мели. Като знам какви са цените на вторият вид, то си търся от първия. Въпросът ми е как е описано това и как да разбера коя машина е с капсули и коя не?

# 727
  • FR
Търся си кафемашина, но искам да не бъде с капсули, а старомодна  Mr. Green Искам или аз да си сипвам кафето вътре или да е с опция сама да си го мели. Като знам какви са цените на вторият вид, то си търся от първия. Въпросът ми е как е описано това и как да разбера коя машина е с капсули и коя не?

Тъй като скоро купувах машина имаше много добри отзиви за тази http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00E385CP8/ref=mp_s_a_1_10?qid=1393 … _SX110_SY165_QL70  . Има крема диск и кафето излиза с хубава пяна. Не съм го пробвала, но на клипчетата в интернет изглежда много апетитно. На други места може да я има и по-евтина.

# 728
  • Русе

Тъй като скоро купувах машина имаше много добри отзиви за тази http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00E385CP8/ref=mp_s_a_1_10?qid=1393 … _SX110_SY165_QL70  . Има крема диск и кафето излиза с хубава пяна. Не съм го пробвала, но на клипчетата в интернет изглежда много апетитно. На други места може да я има и по-евтина.

Saeco  са една от най-хубавите марка кафе машини. Имаше миналата година подобна в БГ за около 220 лв, но кой модел не знам точно. Така че провери си модела. И ако си вземеш, идвам на кафе Wink.

# 729
Ще потърся и ще следя, мерси много  Hug

Иначе се замислих, че тези без капсули са най вероятно с ръкохватка по пътя на логиката.

Меги Лидлските много ги хвалеха, ама не искат да я пускат и това е  Crossing Arms Пък наистина ми трябва кафемашина. А за кафето, и сега предлагам такова  Whistling макар и не особено хубаво  ooooh!

# 730
  • Русе
Не съм много запозната с капсулите как са, но със сигурност има с ръкохватка и без капсули. Ако вземеш Саеко, мисля, че няма да сбъркаш.

Лидл-ските неща странно, но много ги хвалят. Имам мискер с купа, евтин, много много съм доволна, но кафемашините не съм ги виждала. И аз имам желание за машина, но и за хлебопекарна май, и за миещ робот, и за разни други неща, та се чудя кое да си избера по-напред Simple Smile Simple Smile.

# 731
След като  движенията в сметката са отразени в интернет банкирането и отидох в банката да питам какво става да споделя.. Първо в движенията ми показва като последно движение от преди няколко седмици което не беше отразено (от тогава нищо не беше) и в банката ми казаха че грешката вероятно е на сайта защото веднъж са блокирали и веднъж изтеглили тази сума..  newsm78 Не съм сигурна на банката ли е проблема на сайта ли... Както и да е поне стана ясно че сумата не е загубена някъде а наистина задържана и в наличност в сметката ми и просто не разполагам с нея за известен период.... ooooh!

# 732
  • Варна
След като  движенията в сметката са отразени в интернет банкирането и отидох в банката да питам какво става да споделя.. Първо в движенията ми показва като последно движение от преди няколко седмици което не беше отразено (от тогава нищо не беше) и в банката ми казаха че грешката вероятно е на сайта защото веднъж са блокирали и веднъж изтеглили тази сума..  newsm78 Не съм сигурна на банката ли е проблема на сайта ли... Както и да е поне стана ясно че сумата не е загубена някъде а наистина задържана и в наличност в сметката ми и просто не разполагам с нея за известен период.... ooooh!
Грешката била на сайта, как не ги е срам да лъжат, проблема е изцяло в банката! Ей така като ми кажат, че всеки сайт може да си влезе в моята сметка и да си блокира и тегли колкото си пари иска и направо ми идва да ги  #2gunfire Ами значи излиза, че не съм си оставила парите на сигурно място в банката, ами съм ги изложила на сергия и всеки минава и си взима колкото прецени. Те самите не се ли чуват какви глупости говорят.

# 733
  • Балчик
Момичета, много се извинявам,ако сте го коментирали, но не го срещнах никъде. Уж преглеждам темата, но не чета напоследък много. Каква е тази такса от 1.95, която си дърпа Аамазон. вече трети път ми се случва. Не съм се абонирала, погледнах в профила.  Какви са тия допълнителни 1.95, платени на Амазон? Rolling Eyes
Благодаря предварително за отговорите.
Скрит текст:

# 734
Момичета, много се извинявам,ако сте го коментирали, но не го срещнах никъде. Уж преглеждам темата, но не чета напоследък много. Каква е тази такса от 1.95, която си дърпа Аамазон. вече трети път ми се случва. Не съм се абонирала, погледнах в профила.  Какви са тия допълнителни 1.95, платени на Амазон? Rolling Eyes
Благодаря предварително за отговорите.
Скрит текст:

Понякога при нов акаунт или нова карта или просто така,тегли по 1 евро освен сумата за поръчката.Само за проверка на сметката,не е такса.Но не ги теглят,а само ги блокират и след 15-45 дни,зависи от банката,се освобождават.

Общи условия

Активация на акаунт