Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 744
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Относно каните Brita Elemaris малкия модел също може да се държи на вратичката на хладилника. Варианта XL вече не става...
Малакат беше миналия месец по 15 п във всеки един от цветовете, предполагам пак ще я намалят
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001O9ARFE/ref=noref?ie=UTF8& … c=1&s=kitchen

Точно тази купих миналия месец за 15 п и влиза в хладилника. Много ми харесва самата кана:)

# 706
  • Luxemburg
Не съм виждала на живо Брита Марела но според мен разликата с Елематис е в гумираните крачета и гумирана дръжка. Най-важното е че филтрите са еднакви. И при двата модела капацитета е еднакъв и малките могат да се слагат на вратата на хладилника. Ако ти харесва си я вземи, цената е добра а и в склада има изгодни. А цвета е убийствен. Купувала съм за подарък червена елемарис и беше страхотна, много повече ми хареса от моите бяла и черна. Най-ниска цена на елена руса съм го виждала 11-12£ така че аз не бих се замислила сега за тази кояро си посочила.

Скоро се говореше за еърфрая на филипс, отново е намален и има 2бр в склада за 72£ http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0042EU3A2/ref=aw_ls_8_10?colid= … iid=I2LKSPKREZBXY

# 707
# 708
  • София
Според мен само продавача е различен.

В немския вип има  детски сандалки/гуменки http://de.buyvip.com/#page=b&dept=outlet&sale=A10BEW1CU1 … r_1_A10BEW1CU1CTE (може и никак да не ми е ново инфото, но ако някой се интересува може да метне едно око Simple Smile)

# 709
# 710
  • София
Здравейте! Анулирах една поръчка от немския склад. Даваше ми, че не може да се изпълни метода на плащане, който съм избрала, за това реших, че е по-лесно да анулирам поръчката. Обаче не ми се появиха отново ботушките, които исках да поръчам. Случвало ли ви се е това и по принцип след като освободиш даден продукт веднага ли трябва да стане наличен в склада?

# 711
  • София
Здравейте! Анулирах една поръчка от немския склад. Даваше ми, че не може да се изпълни метода на плащане, който съм избрала, за това реших, че е по-лесно да анулирам поръчката. Обаче не ми се появиха отново ботушките, които исках да поръчам. Случвало ли ви се е това и по принцип след като освободиш даден продукт веднага ли трябва да стане наличен в склада?

Става наличен след няколко часа и може да е на различна цена.  Peace

# 712
  • Балчик
За първи път купих стока от склада, надявам се всичко да ѝ е ок. Пише, че само опаковката е смачкана. Имаше още два такива продукта, на които пишеше и за леки козметични дефекти. Надявам се да дойде ок. Когато сутринта го поръчах не се отрази в бройките, даваше  си 3 налични. Сега гледам са 2, отразили са го.

# 713
  • Варна
А защо не пита преди да анулираш, не е трябвало да го правиш  Hug
Предполагам, че рано или късно ще се появи отново в склада, но може вече да е на по-висока цена. Последния път, когато отказах едни ботуши от складаха минаха 3-4 дни, преди да се появят отново. А преди седмица забравих да платя други и се появиха на другия ден но от 12Е, бяха станали 16Е.

# 714
Според мен само продавача е различен.

В немския вип има  детски сандалки/гуменки http://de.buyvip.com/#page=b&dept=outlet&sale=A10BEW1CU1 … r_1_A10BEW1CU1CTE (може и никак да не ми е ново инфото, но ако някой се интересува може да метне едно око Simple Smile)
Angel, получихте ли четките и довони ли сте? Може ли да кажеш дали вибрацията е като детската им четка newsm78 Имам на Орал Би и мъжа ми каза, че е ужасна и няма да я ползва още като видя моята. Детската на Соникеър обаче е по-различна и се чудя тази за възрастни дали е като нея. Имам неплатени тези за 63 паунда http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007QNAQYO/ref=oh_details_o02 … ie=UTF8&psc=1
Ти кои последно взе от двата модела, между които се чудеше и ако може линк към този санитизатор, че го затрих, а беше даден много назад в темите  Hug

# 715
  • София
Драго, нъцки сме получили, от днес до 4 очакват в германия доставката, уж търсихме от къде ще тръват,  не знам защо решихме от белгия, а то се оказа, че все пак от Англия пак и отново...
Тези, които показа взехме, другите само заради ув кутийката ги мислех, но нея я взехме новичка от ибей за 13 паунда (виж, тя ще пристигне тези дни в бг).

Иначе като питах за четките,  някой беше пуснал снимка с четка за възрастни и детската една до друга, та може да се включи и сега с мнение.
Като цяло предполагам, че за възрастните е подобна, тя детската мисля я гледах като номер и във вариант за възрастни.

# 716
Мерси Angel. Aganka май имаше двата варианта. Дано се включи. Тя и за куфара на Самсонайт дано да драсне някой ред Rolling Eyes
А от немския по-изгодно ли идваха четките, да не се мина нещо ако трябва да изчакам  Embarassed

# 717
  • София
не, на 63 ти е по-изгодно(79,99 беше). Аз по-точно защото не бях сигурна за контакта на английските, че ми втръсна от  преходници, то и без друго трябва да купуваме количество.

# 718
  • София
Да ви питам за съвет.Направих поръчка,но продавача,не е амазон.Артикула беше на 12,70 паунда и отделно пощенски 9. Обаче ми пратиха грешен артикул,който не ми върши никаква работа. Започна се една трудна комуникация,искам да ми възстановят платената от мен сума 21,70 и да си поемат пощенските за връщане. Правят се на ощипани и ми предлагат да задържа артикула и да ми възстановят 10паунда,не ме устройва,няма да успея да продам тук артикулът за 11,70 паунда и да не съм на загуба. не ми отговарят на последните 2 е-маила. Да се свързвам ли с Амазон или не съм в правото си да искам пълно възстановяване от тяхна страна на сумата и пощенските.

# 719
Meggy то горе си пише Today`s deals и там гледаш.
Аз пък фиксирах това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008PD733Q/ref=gb1h_img_c-2_6 … pf_rd_p=467036267 от сделките са 25,35 паунда, но вече е изчерпано.

Оп вече е налично в кошницата ми, но се чудя да поръчвам ли

Миналата година по същото време поръчах същият комплект и вече е за хвърляне. Съдовете много трудно се почистват от външната страна защото покритието отдолу е релефно. Имам тефал индженио от 9 години и изглежда много по-добре от новите съдове.   

Hug  Значи добре, че не го поръчах. По едно време много съжалих, че изтървах офертата, но е било напразно.

Общи условия

Активация на акаунт