Мъж без пари

• 19 830
  • 113
  •   1
Отговори
# 60
Тоя амбиции не зная има ли, но има дом, храна и това явно му стига. има и нещо за е?бане. Какво му трябва на човек?
За връзка е ясно, че не става. Ама да се начуди човек на младите жени, чий го дирят при безперспективни пишкопритежатели.

# 61
Ама да се начуди човек на младите жени, чий го дирят при безперспективни пишкопритежатели.
и те не знаят  33uu Joy Joy Joy

# 62
Ама да се начуди човек на младите жени, чий го дирят при безперспективни пишкопритежатели.

Младите жени (и не само) си мислят, че това е едва ли не последния им шанс за връзка и деца.
Около тях има вече обвързани хора и се те се чувстват все едно са по-назад.
Добави някоя и друга досадна роднина, която през ден пита-не ти ли е време вече..
Отделно, ако мацката и без друго си няма самочувствие и т.нат. и т.нат.

# 63
Както казват едни какички с къси полички по шосетата на Ню Джърси:
no money, no honey   Party
/irony
Тъй че мъжа на автора, тегли още кредити и наливай в кацата без дъно, че тези дами много лошо мнение имат за такива като теб Laughing Направо вземи да се застреляш, че си голям нещастник.  Laughing
/irony

# 64
Ади нека да живее  Crossing Arms

# 65
@ Янтра (много хубав псевдоним Simple Smile ) Давала, давала... от борса колко да му е давала  Rolling Eyes По-скоро трябва да се разбира като жест, отколкото като финансова подкрепа и съмнявам се той да е разчитал на тези пари  Wink Написано е, че той не може да се спести, а не че няма с какво да живее, а и че той е плащал сметки, когато може и т.н.

@ Наде - според мен поведението на мъжа е в следствие на някаква депресия. Той се чувства в безизходица и предчувства, че липсата на пари може да загуби на приятелката му. Много хора реагират така, когато се опитват да отчуждят един човек от себе си за "негово добро" (както те си мислят). Трябва да се покаже на човека, че не бива да се мисли песимистично и че той ще излезе от кризата рано или късно. Четете между редовете бе, хора Simple Smile

Точно така стана при нас.Поне предполагам...
Преди няколко месеца искаше да се разделим,защото неможел да ми даде нищо и искал да си ''оправи нещата'' .Стана ми адски гадно и не можех да повярвам,че заради парите ще ме остави.Говорихме много и в крайна сметка не споменаваме вече думата ''раздяла''.Аз виждам че ме обича,но е АДСКИ АДСКИ трудно да си с човек, който е изцяло комплексиран заради парите...На всичко отгоре не е и от приказливите мъже,т.е не споделя много чувства и емоции...

# 66
Оставете момчето на мира , кой знае какво му е на главата , поне не я набутва с пари ...ох , тези големи очаквания само проблеми създават , и аз не бих излязла ако нямах пари.. Какво все се гледа в джоба на другия Thinking

# 67
..
По се възхищавам на хора  почнали от 0 сами , стъпка по стъпка  Peace
От такива мога да се поуча  Grinning

Така се почва от 0-та Simple Smile. Нали трябва капитал - ако не пари, то знания и/или идея Simple Smile)).

# 68
Ох, чета темата и мненията в нея от известно време и не мога да мирясам: кой е критерият, по който пишещите тук определят дали мъжът е с пари или е без пари? Число ли е, състояние ли е, що ли?  newsm78

# 69
Когато мъжът не може да изкарва пари, за да поддържа себе си и евентуални съпруга и деца, означава, че се е отказал от мъжкото си начало и няма никакъв смисъл ... да се размножава...

# 70
flower999,

виж миличка, ти очевидно си наистина много свестно момиче и виждам че имаш желание да останеш с твоето момче. работата е следната - за един мъж (поне за повечето), положението да нямаш пари е наистина смазващо ако е съпроводено за по-дълго време. твоичкия го разбирам защото съм минал по подобна пътека, единствено че бях млад и зелен житейски ентусиаст тъкмо след казармата и имах едни идеали с които си прахосах живота до 25г. не ги знам останалите мъже защо ги боли като нямат пари, при мен са едни лични причини с родата но сега не за това иде реч. и номерчето дето твоя ти го е правил да те разкарва щото няма пари съм го правил един път ама бях баш след казармата, за друга възраст иде реч.

тука са прави за едно - много е важен хъса и съобразителноста на един човек да се справя със ситуации. е не е лесно и трябва търпение. наистина 2 години са много дето твоя човек така се е забатачил, но и никой тук няма представа за какво точно иде реч, може да съдим само по каквото казваш. така че склонен съм да приема до някъде че момчето ти е в някаква доста кофти ситуация.

не, не го защитавам защото съм мъж. и аз съм срещал свестни типове дето си прахосват живота и са далеч над моята възраст и ги гледам с доста лошо око. но живота иначе е низ от възходи и падения и ако твоичкия както разбирам от последните ти исказвания е тръгнал към изхода от ситуацията и вече приема идеи - супер. ако ли не - заминавай си в чужбината и си гледай твоя живот. просто имай задоволство че ти си направила достатъчно за да останеш с него защото го обичаш и ако той го пропилее си е негова грижа. обаче ако вземе да си стъпи на краката да си доволна че си останала принципна жена.

тая работа с разделите е най-лесната работа. и няма по-голямо показно че някой неможе да се справи от това да се откаже. че понякога не може да бъде оправено - неможе. но пък ако го оправиш то ще ти служи много по-добре защото ще си по-веща. то ако всички се отказваха нямаше да има олимпийски игри - просто никой нямаше да финишира.

ей затова говоря:

# 71
flower999,
моят опит е следният с мъжа ми сме заедно от 7 го миналата година се узаконихме  Simple Smile така още на третия месец някак си парите ни станаха общи ...при нас никога не е имало понятието "аз нямам пари" ако има единия значи има и други това е. Така е и до днес.Имали сме много трудни периоди и да ти кажа когато парите са кът наистина се получава напрежение между хората това винаги е било така и така ще си бъде.Важното е заедно да преодолеете всичко. Трябват много разговори и подход...все пак ако мъжа се чувства финансово не стабилен го избива на депресия тъй като по презюмция мъжа носи парите жената гледа семейството...от тук идват и проблемите мъжко его
ПС
сетих се за една българска поговорка "Когато безпаричието влезе през вратата, любовта излита през прозореца"

# 72
... и аз не бих излязла ако нямах пари.. Какво все се гледа в джоба на другия Thinking
Ама, защо трябва да имаш пари, за да отидеш на разходка с любимия човек?! Даже не е необходимо да сте някъде надалеч - кварталната градинка е напълно достатъчна. Достатъчно е просто да се подържите за ръце и да поседите на някоя пейка. Какво толкова сложно и изискващо финанси има?!
Ако искаш да бъдеш с някого, няма да си търсиш непрекъснато оправдания. Изморен съм, изнервен съм, боли ме глава, нямам пари, сърби ме г*за... Можеш да си измислиш много причини да НЕ се видиш с някого. Трябва ти само две, за да изтрият всички останали и те се наричат ЛЮБОВ и ЖЕЛАНИЕ.
Да видим дали съм разбрала правилно. Три годишна връзка, която очевидно няма никакво развитие. Вечно депресиран мъж, страдащ от липса на амбиция и хъс (и пари). Жена, която не спира да се бори за вниманието и за доброто настроение на приятеля си. И това при положение, че не живеят заедно, не са женени, нямат деца... Ами ако имаха брак и деца?! #Crazy Какъв кошмар щеше да е тогава? По добре да бягаш flower999. Аз поне бих избягала

# 73
  • София
Ох, като кажете "Не ми споделя"...
Аз хем съм жена, хем съм от малцинството, което не държи на вечеря да разчепка многословно всяка подробност от всекидневнието.
А и какво да споделя мъжът, след като финансовото положение определя начина на живот, социалните контакти и т.н. Ако мрънка нонстоп - лошо, ако не - пак лошо. Да не забравяме, че както всичко преразказано - ние "виждаме" историята през очите на авторката.
Като е казала: "Да се видим" - това предполага излизане, и ако времето е лошо - къде? Добре че са моловете, та човек поне да е на топло. Ако човекът е наясно, че няма да мине с едно кафе, ще се изкуши от още нещо - ами по-добре да не излиза. Но е трябвало да го обясни с малко повече думи.
Но от друга страна го разбирам, доколкото е депресиран от предстоящата раздяла.

Тези доводи как (откакто няма пари) е станал лош, не обръща внимание и т.н, ми приличат донякъде на мъжките обяснения как жена му вече не го разбира и е станала..... - като претекст да си намери нещо ново и най-вече младо

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 11:55 от Cuckoo

# 74
flower999, имаш невероятния къмет да видиш как човекът, с който си реагира при трудности. Дали, когато една врата се хлопва пред лицето му се предава или веднага търси друг път към целта.

Помисли как виждаш бъдещето, какво очакваш, удовлетворява ли те това, което човекът може да ти даде и вземи решение. Абстрахирай се от това какъв страхотен човек е по принцип. Виж дали ще можеш да живееш с него занапред, когато ще е много по-важно как посрещате бъдещето. В момента, в който имате деца отговорността ще е доста по-голяма, не само да ги отгледаш здрави физически и психически, а да им дадеш пример как да се борят в живота, за това, което искат.

Общи условия

Активация на акаунт