Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 643
  • 832
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не е по темата, тъй като се отказах от кандидатстване в ЛК.
Да попитам за 125-то какъв е начинът на прием там? И аз за него се ослушвам.

Ами има инфо на сайта им подробно и се дават допълнително точки за живеещите близко, имащи братя и сестри в училището и т.н. и при равни други условия - редът за подаване играе роля, като кандидатстването е вече с лична онлайн система.

# 121
Аз ще запища гарджето си в ЛК, пък ще видим! Ако сме доволни ще останем и Първи клас, ако не - има и др/училища

# 122
Аз също ще запиша дъщеря си, защото в момента нямам друг избор.
Сега ходих до клуба им, да попитам какви документи искат за записването - нищо не искат освен парите  Simple Smile, всички други документи се попълвали на място, включително и заявлението за записване към 10-то училище.
Не бяха особено любезни и ме помолиха да си задавам въпросите като отида да запиша детето. Мен специално ме интересуваше дали предлагат плуване и балет, като извънкласни дейности - не предлагат, но на други въпроси не пожелаха да ми отговорят, а ме помолиха да си тръгна.

# 123
Сега ходих до клуба им, да попитам какви документи искат за записването - нищо не искат освен парите  Simple Smile, всички други документи се попълвали на място, включително и заявлението за записване към 10-то училище.
Не бяха особено любезни и ме помолиха да си задавам въпросите като отида да запиша детето. Мен специално ме интересуваше дали предлагат плуване и балет, като извънкласни дейности - не предлагат, но на други въпроси не пожелаха да ми отговорят, а ме помолиха да си тръгна.

Др.седмица ММ ще ходи да я записва. На един лист започнах да нахвърлям въпросите си. Ако са неучтиви той да ги отнесе Joy

# 124
  • София
Май и ние ще вземем да се запишем, пък другата година може за 1-ви клас да се преместим..
Само да не му се събере много местене на детенце.
Ама ми изглежда тъпо да са нелюбезни, все пак това са първи впечатления от тях и са си важни..  ooooh!

# 125
В интерес на истината имаше десетина дечица, някои от които обядваха, а други си играеха и трите госпожи бяха заети с тях и може би затова не ми обърнаха достатъчно внимание.

# 126
Не смятам, че са били прави. Това примерно са важни въпроси за детеце и за семейството ви, нормално е да дават информация. Може отговора на тези въпроси да ти повлияе на решението дали да запишеш детето там.... Как така "Да си задаваш въпросите КОГАТО ОТИДЕШ ДА ГО ЗАПИШЕШ...." Аз бих искала да знам някои неща прдварително.

# 127
И аз им отговорих същото - че бих искала да ми отговорят на някои въпроси преди да отида да записвам детето, но ми отговориха само за плуването и балета  Sad

# 128
Лошо, лошо за тях... Така и те самите даже не си помагат...

# 129
Искам да попитам някой от мамите, чиито деца са в ЛК - възползвали ли сте се от лятното училище на ЛК? Виждам, че предлагат такова за юни и юли? Какви са ви впечатленията? Колко струва на месец?

# 130
gabidi, типично... за съжаление...

според мен, за предучилищна определено си заслужава пред алтернативата детска градина. после ще имате лични впечатления и ще прецените дали да продължите.

а Училището за щастливи деца според мен си заслужава по-високата такса. Ние сега ходим там на китара и занималня през ваканциите, хората са страхотни! освен това предлагат много различни и интересни занимания. Много се радвам, че се разрастват и се местят в прекрасно преправената детска градина (виждала съм снимки).

П.П. за плуването - миналата година ни бяха обещали, че ще има плуване. Офертата беше - в едно училище в Младост 4 (забравих му номера, близо до бизнес парка), те ги водят към 16.30 и ние си ги взимаме в 17.30 от там. Предвид условията за придвижване из Младост в този час... не е странно, че нямаше достатъчно желаещи и плуването пропадна...

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 20:23 от Пипи

# 131
ДОБРО УТРО
Пипи благодаря ти за отговора  Hug
За плуването - вчера и аз се позаинтересувах къде може да се плува в Младост,  а за балета - има в Училище за щастливи деца - така че възможности има, стига дъщеря ми все още да проявява интерес.
Аз исках да попитам майките на децата от ЛК как е дисциплината в училището - моята дъщеря е малко по-буйна и по-строга дисциплина няма да и навреди  Laughing

# 132
И аз бих искала инфо за лятното училище,догодина ще ми се наложи да се възползвам.

# 133
  • София
Плуване има  Peace. В понеделник и сряда. Децата ги превозват до басейна с училищните бусчета. Ако не се лъжа ползват басейна на Американския колеж.

# 134
А за предучилищна има ли плуване?Ние досега в градината имахме и съм доволна и бих се радвала да си продължим и тук.

Общи условия

Активация на акаунт