Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 614
  • 832
  •   1
Отговори
# 525
Напълно излишна родителска среща. Миналата година на тази родителска среща децата вече бяха разпределени по паралелки и си знаехме и класния ръководител и стаята. Поне можеха да я направят отделно за първи клас и отделно за подготвителен, защото ако за първи клас класните евентуално не са ясни, то за подготвителен клас се знаят кои са. Можеха да спестят шока на родителите на подготвителен клас  #Crazy

# 526
Това беше подигравка с родителите!
Тотална безотговорност и непрофесионализъм от страна на училищното ръководство и на новото търговско дружество!
Изключително разочароващо беше мероприятието, липсата на информация сътворява още повече съмнения и догадки.
Какво ли още ни чака?!?!?!

# 527
С малко ровене в интернет намерих отговор какво се чака. Ето го http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/rabota.html

Долу разпределяха хората за подготвителните класове, които не са към Сдружението. Те си имаха явно нормална родителска среща.

# 528
Правилникът го намерих през търсачката на сайта - http://luiskarol.com/obuchenie/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0 … 0%bd%d0%b8%d0%ba/ .
Намирам меко казано за странно решението за обща РС - подготвителни класове, първи класове - кой към Сдружението, кой - не... Не можах да присъствам, подложих майка ми да виси в лудницата. Това, което е разбрала - първи клас започват в 8 (а как се надявах на 8.20), ще има 5 паралелки първи клас, пет - подготвителни, подробности - на 10.09. Дали са списък с учебни пособия, който ще бъде качен на сайта. Ако някой се сети още нещо, ще е полезно да допълни.

# 529
Децата от първи клас се взимат  отново от 17,00 до 17,30ч., а тези от подготвителен клас от 18,00 до 18,30ч.

# 530
За вземането на децата от Първи клас нищо не казаха, защото не са готови програмите за работа!

# 531
  • София
С малко ровене в интернет намерих отговор какво се чака. Ето го http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/rabota.html

Долу разпределяха хората за подготвителните класове, които не са към Сдружението. Те си имаха явно нормална родителска среща.
Е хайде сега, и 145-то си търси начални учители - 2 бр. Не е само 10-то  Wink
Уточни ли се на тази родителска среща колко са паралелките (предучилищен и първи клас) към Сдружението?

# 532
ТърсеЛИ са се учители. Вече имат разпределени класове и съответни класни ръководители, защото срокът е друг, за разлика от 10то където още не са чули!

# 533
  • София

Уточни ли се на тази родителска среща колко са паралелките (предучилищен и първи клас) към Сдружението?

Да, по 5 паралелки ще има в ПГ и 1-ви клас, по 3 от тях към Сдружението и по 2 "обикновени".

# 534
Ако за вас е нормално тепърва да търсят начални учители и да нямат доблестта да си го кажат, за мен не е. Разликата между тези и Шилеровото училище е, че там вече са избрани учители и са разпределени децата по паралелки, обявиха ги на 12-ти юни. Останах с усещането, че това е училище Луис Карол не 10-то СОУ. Срещата продължи около десет минути, като само в две от тях говори директорката, а през останалото време Маркова си развиваше бизнеса. Но защо им трябваше да канят в същата заличка и другите родители. Назад и надолу ще вървят, ако не си направят нещата като хората, защото снощното беше подигравка. На ръба съм да си отпиша детето като и без това нямам яснота поне за името на класната.

# 535
Аз питах преди родителската среща в сдружението кога ще се взимат децата от първи клас и ми беше отговорено: От 17,00 до 17,30ч. Чух, че снощи казаха, че програмите за 1 клас още не били готови, ще изчакаме до септември и ще разберем  Peace
А знаете ли колко паралелки са били сега завършилите 4-ти клас?

# 536
Две паралелки- една към Сдружението, една към самото училище.

# 537
  • София
А знаете ли колко паралелки са били сега завършилите 4-ти клас?
2, съотв. 1 към Сдружението с класна Ирена Петрова, и 1 "обикновена" с класна Диана Каралъмова.

Единственото име към тях двете, за класен на бъдещите 1-ви класове, което разбрах вчера е г-н Веселинов, който предполагам ще поеме паралелка към Сдружението.

# 538
Веселинов е без педагогическо образование. Как ще поема класове независимо дали подготвителен или първи!!!!!!

# 539
Значи имат поне една госпожа, която ще поеме 1-ви клас - търсят се евентуално още 2 госпожи, които според мен също до сега трябваше да са намерени и да са известни. Аз също бих искала да знам, кой ще е класен ръководител на дъщеря ми през следващите 4 години

Общи условия

Активация на акаунт