Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 132 329
  • 832
  •   1
Отговори
# 690
Моето дете беше прието в сдружението, въпреки че имаше нужда от логопед, което бях и посочила. Много му помогнаха там, за да изчисти звуците "ч" и "ш".

# 691
И моето дете беше прието въпреки говорния дефект. Посещаваше логопед и доста от нещата се изчистиха.

# 692

Подбрана среда на небиещи се и послушни малки куклоподобни дечица не съществува. Това е наистина само в главите на родителите. И в училището (във всяко едно) е като в живота: има по-посредствени и по-умни, по-срамежливи и по-отворени, има агресивни, нахални, манипулатори. И това е напълно нормално.

[/quote]
Напълно подкрепям горенаписаното! Детето у дома е едно, а извън съвсем друго. Всъщност така е с всеки един от нас, възрастните. Защо децата да са по-различни от възрастните!?

# 693
  • София
Евето би ли споделила от какво друго, освен дисциплината не сте доволна. Благодаря

Последните няколко страници съм писала, но мога отново.

В подготвителен клас децата след 12.30ч се поемаха от учител на ЛК и се занимаваше с тях, учеха и играеха освен английския. В първи клас обаче с новия закон те осигуряват само и единствено ежедневно обучение по английски език и 3 пъти седмично по един учебен час руски език. Учителя по руски е страхотна и децата много харесват тези часове, знаят доста думи и песни. По английски не съм изобщо доволна препуска се през материала за 2 учебни часа вземат 1 буква пишат я по 2-3 реда и по 3-4 думи с буквата и това е. За ваканцията имат 8 страници домашно снимано от различни ученици или тетрадки с абсолютно непознати думи. С моето дете имаше инцидент последния ден и г-жата по английски разбра че ще го взема, но само му е дала листовете с домашно без да каже че ще вземат нещо ново и да знам че няма да го е учил, а не аз да търся и да обяснявам. Държанието на ръководството с родителите е меко казано арогантно, на родителска среща по повод увеличението на таксата ни два месеца преди края на учебната година при валидни договори с ЛК ни заявиха, че "това е услуга, която явно не всеки може да си позволи" с това поведение загубиха почти целия трети клас в 55-то и част от децата в 1 и 2 клас. Има сериозни пропуски по спазването на договора с 55-то и на база това ще се обяви нов конкурс за фирма или организация, която да предлага същата услуга, но спазвайки правилата в училище.

# 694
Ясно, не звучи да са много заинтересовани за децата.  Малко притеснително е това изказване. Значи и аз усетих на изпита една надменност. Освен това не ми хареса как са се държали на изпита с децата. Мерси за споделянето.

# 695
  • София
Определено директорката на Луис Карол е много надменна и неприятна личност. И да, като цяло много не се интересуват от децата, по-скоро се интересуват някой да им плаща таксата.

# 696
  • София
При нас госпожата беше наистина много добра. Какичката, която им преподаваше по английски също много я харесваха децата и учеха с нея. Госпожата по руски определено си претупваше уроците, много често събираше две групи наведнъж, пускаше им някакви песнички, от които децата нищо не разбираха и дори когато говориш с нея се държеше така сякаш й досаждаш.
 Що се отнася до ръководството на ЛК - за тях не важат никакви закони и се държат така, сякаш децата ви са в ръцете им. Проблем са и някои родители, които мислят че щом си плащат учителката им е длъжна.

# 697
Здравейте, някой може ли да ми даде инфо, кои учители ще поемат първите класове от септември. Може и на лични. Много благодаря предварително

# 698
  • София
Зависи за кое училище питате. За 55-то за учителя поемащ евентуално 1 клас отзивите не са много положителни.

В 55-то информацията е ще им прекратяват договора и ще има нов конкурс, дали ще спечелят не е ясно.

# 699
О да, забравих да уточня: за 10то питам.

# 700
Получил ли е някой отговор от ЛК?

# 701
Рано ми се вижда за отговор, особено при този широк интервал, който са дали за резултати

# 702
На мен ми писаха туко що.

# 703
Привет, ние също получихме отговор. В този ред на мисли, извинявам се, ако някой вече е писал, но до колко часа са следобедните часове в ЛК. Благодаря

# 704
Аз също получих отговор, че детето ми е прието. Успех на всички чакащи!

Общи условия

Активация на акаунт