Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  Благодаря   Мариянче  newsm51    Любов newsm51
 txtloves Прекрасни сте момичета.
Досега гледах трейлъра, колко пъти не знам, свалях снимки, качвах...
и пристигам да чета.

# 76
  • Пловдив

Момичета, ето и активните линкове на 1 страничка за анонса към филма - запознаването ни с Йомер и Елиф:

https://docs.google.com/presentation/d/1gyXOMNV5PBpW94VxvB9iSvA3 … resent#slide=id.p

# 77

Момичета, днес отново преживяхме  много положителни емоционални моменти  заедно !

Новини, снимки, колажи, трейлър - Преведен !

Ако си спомняте вече ... очакваше се и песента на "ВКЕМ" - ама нека да е утре ...

# 78
  • Пловдив

По форумите се носят слухчета, че денят на излъчване ще е сряда - първи епизод или на 5 или на 12 март. Ще има и трейлър  с акцент върху 1 епизод - това което видяхме е само анонс - запознаване с главните герои. Ще чакаме... В туитър върви акция и няма нищо като ориентир поне засега.

# 79
Барисея,отдавна си мисля,че годеницата му е част от мафиотския кръг-от дребните риби,но е работила за бащата на Елиф. Аз вече след толкова сериали мога да им помагам в сценария,а даже им подсказвам репликите,защото те не се отличават с кой знае какъв колорит.  Така  даже е по-добре. Като се разочарова Йомер няма да плаче толкова и по-лесно ще я прежали годеницата си. Виж с недоверието към жените ще се бори по-дълго,а и ние с него. Елиф ще се влюби,ще го ухажва,а момчето ни нали е желязно,няма да се даде лесно.Накрая,разбира се  ще се даде .И заживели всички щастливи. а ние на седмото небе,ако междувременно не намерим кусури на избраницата.

# 80
Барисея,отдавна си мисля,че годеницата му е част от мафиотския кръг-от дребните риби,но е работила за бащата на Елиф. Аз вече след толкова сериали мога да им помагам в сценария,а даже им подсказвам репликите,защото те не се отличават с кой знае какъв колорит.  Така  даже е по-добре. Като се разочарова Йомер няма да плаче толкова и по-лесно ще я прежали годеницата си. Виж с недоверието към жените ще се бори по-дълго,а и ние с него. Елиф ще се влюби,ще го ухажва,а момчето ни нали е желязно,няма да се даде лесно.Накрая,разбира се  ще се даде .И заживели всички щастливи. а ние на седмото небе,ако междувременно не намерим кусури на избраницата.

Joy Joy Joy Дано си "прочела" вече сценария, Миле. Simple Smile)) А пък ние ще подходим непредубедено към избраницата с надеждата, че ще заслужи любовта му. Simple Smile)))

# 81
  • NICE,FRANCE
Добър вечер момичета!
Хайде да ни е честит първият трей и много успехи на
новото дизи на нашия любимец Peace

Мариана,Любов страхотни сте момичета  bouquetБлагодаря ви newsm51 newsm51
Аз също гледам и повтарям като омагьосана,видях трейлъра около 18ч,оп 19 в България
и бях на седмото небе Laughing.

# 82
Браво! smile3525 По-смела си от мен в пророческите гадания. Не че не мога, ами не смея - като ми се отприщи фантазията и... ставам за резил накрая. hahaha
   Но твоят сценарий ми харесва! bouquet Да не забравяме само властната мама, която няма да даде лесно диамантите на девойчето с баретката, а ще се опита да хване в железен юмрук юздите на мафията и да надмине благоверния си. #2gunfire Пък и братовчедки, сестрички, комшийки, приятелки, колежки... те да не би така да го оставят без бой комисаря на дизайнерката? jedi А и той железен чак не ми се види, ами кахърен ще го раздава май, пък и мама Небахат да не би да плесне с ръце от радост, че щерка й смята да хариже милионите на някакво полицайче с шалче? А-а-а, няма да е толкова лесно, Милче, любов и целувки в КВФ видяхме след 53 серия. Тука не ги чакай по-рано.  no Cry

# 83

Момичета,  днес беше страхотен ден.

Имаме тема в която влизаме, защото ни е приятно да общуваме и защото се откъсваме

от не леката реалност. И днес настроението в тази тема беше на MAX , благодарение

на един талант, наречен Енгин Акюрек.  Какво по вече да желае човек ?

Пожелавам ви лека и спокойна нощ.    newsm51

# 84

Момичета, лека нощ и сънувайте нещо красиво !

След толкова емоции обаче как ще заспите просто не ми е ясно.

Скрит текст:
Вече ще спя спокойно ... "онова" дето трябваше да го дебна - най-после го хванали.

# 85
  • Бургас

Момичета ,лека нощ!

# 86

Вижте,момичета,ама вие видяхте един трейлър от минута и 40сек.и се размечтахте за целувки и  още нещо.ЙОК,ОЛМАЗ!Очаквайте две серии преди края някакво "гъделичкане".Край с майтапа.
Това в което вярвам на сто процента е ,че каквито и недостатъци да намерим във филма,Енгин ще хване квинтесенцията и ще я модулира така,както само той може,за да тръпнем в очакване на още и още.

# 87

Момичета, лека нощ и сънувайте нещо красиво !

След толкова емоции обаче как ще заспите просто не ми е ясно.

Скрит текст:
Вече ще спя спокойно ... "онова" дето трябваше да го дебна - най-после го хванали.

Няма да мога скоро да заспя... Ами че погледни само тези два съседни кадъра...

Каква промяна в емоцията на очите само с едва доловими изменения в лицеизраза! Нееееееееее докато не науча наизуст всяка милисекунда от трейлъра, едва ли ще заспя. Simple Smile))

Цитат
Енгин ще хване квинтесенцията и ще я модулира така,както само той може,за да тръпнем в очакване на още и още.

newsm10 newsm10 newsm10

Аз само ще продължавам да трупам запаси от това:
smile3545 smile3545 smile3545

Simple Smile

# 88
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ile-farah-zeynepin-f … tter#.UvQAeIFSGMV

В тази статия от днес, отново се пише за песента към филма. Но има някаква надежда до към 6 март да видим клипчето. А дано....

# 89

Общи условия

Активация на акаунт