Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 90

http://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ile-farah-zeynepin-f … tter#.UvQAeIFSGMV

В тази статия от днес, отново се пише за песента към филма. Но има някаква надежда до към 6 март да видим клипчето. А дано....

Дано, дано, дано... че филма кой знае кога ще успеем да видим...  smile3545

# 91
Честит Ви фрагман! Няма интрига в него, само емоции.  ЕА по-добре предава състоянието. Честито!  Играе с гласа си, звучи  приглушено,  сякаш мъката го е стиснала за гърлото и няма сили да говори. Можеше и без да реве.
Туба не изглежда  жена в траур. Да я бяха завили поне в черен шал.  Накрая разбрах, че разговаря с мъртвия си баща.  Бодряшка интонация, все на едно  я кара и репликите й не кореспондират с изражението  на лицето. Имах чувството, че се страхува да направо някоя гримаса за да не се загрози. По-добре да не беше казвала и дума.  Смазана от мъка, болка, отчаяние, самота. Може би, в тоя момент не трябваше да е толкова  красива,  лично мен ме разсейваше. Направо се заплеснах по нея.  Та, изгледах три пъти фрагмана докато разбера какво се случва.
Не мога да ги усетя като двойка s EA. Туба ми стои флегматично, ЕА сякаш е друг темперамент.

# 92
Барисея,отдавна си мисля,че годеницата му е част от мафиотския кръг-от дребните риби,но е работила за бащата на Елиф. Аз вече след толкова сериали мога да им помагам в сценария,а даже им подсказвам репликите,защото те не се отличават с кой знае какъв колорит.  Така  даже е по-добре. Като се разочарова Йомер няма да плаче толкова и по-лесно ще я прежали годеницата си. Виж с недоверието към жените ще се бори по-дълго,а и ние с него. Елиф ще се влюби,ще го ухажва,а момчето ни нали е желязно,няма да се даде лесно.Накрая,разбира се  ще се даде .И заживели всички щастливи. а ние на седмото небе,ако междувременно не намерим кусури на избраницата.

Милка, Барисеа, това и аз предположих. Йомер ще научи за тъмната страна на годеницата,
ще излезе че въобще не я е познавал. Тогава ще се разочарова от жените и няма да
иска да се влюбва. А Елиф вероятно ще се влюби в него, ама той ще се дърпа. Simple Smile
Ще видим през какви препятствия ще преминават докато им се усмихне щастието. Simple Smile

# 93

Приятни сънища, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Може и с Ейлюл и Текин. Heart Eyes

Скрит текст:

# 94

Спокойна нощ...

# 95
  • Пловдив

За спокойна вечер дами.

# 96
# 97

Преди лягане направих колаж със щастливи Елиф и Йомер. Simple Smile Heart Eyes

Лека нощ! Heart Eyes

# 98
Не е честно момичета,вие си лягате,а аз като съм се ококорила,сама ли ще си говоря,като лудите

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 01:55 от milkaradeva

# 99
  • Бургас
Добро утро Heart Eyes

Хубав ден момичета Hug

# 100

Добро утро и успешен ден !

Снощи вече официално се запознахме с комисар Йомер.

Излишно е да казвам, че той става любимия ми policeman.

Работете по-бързо днес, за да започнат и почивните дни по-рано !

Пък и да продължим да си коментираме снимките и фрагмана !

А сега е време за работа ...

Сутрешното кафе в компанията на друг мой любимец.

Оказва се, че имам чооок много любимци ...

Хаяско

# 101
 Hug Добро утро, прекрасни!

# 102
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес да продължим с приятните вълнения и денят да е успешен за всички.

https://www.youtube.com/watch?v=RxyUUul_1-I

С този клип, направен с любов, Йомер ви пожелава успешен ден. Приятно гледане.

# 103

Добро утро мили момичета! wavey

Здравейте ранобудните - Хаяско, newsm51   Марта,  newsm51  Аурелия,  newsm51

Марианка,  newsm51

Вчера беше прекрасно в темата, дано и днес е така. Какво направи с нас този Енгин ?

Лек и успешен ден  на всички!  Hug

# 104
Добър ден!Влизам тази сутрин в това приятно място и ...изненада!Много ви благодаря момичета за неуморния труд,който полагате!Обичам ви!А Енгин....!Малко е да кажа ,че съм разтърсена!Това момче  винаги ме кара да плача от щастие,от изумление,от удоволствие!Желая ви изпълнен с приятни мигове и емоции ден!

Общи условия

Активация на акаунт