Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Относно "противопоставянето" - няма нищо лошо актьорите да се конкурират един с друг, нали за това работят, който го може, го може. Лошото е, че феновете/фенките се палят излишно повече. Само че в тази статия на  ayakligazete, се опитват да създадат косвена интрига между Къванч и Енгин. Искрено се надявам това да е поредната журналистическа измислица.

Освен интервюто с Енгин, в неделния брой на Hürriyet има интервю с Фара FARAH ZEYNEP ABDULLAH (HAKAN GENCE 2014) , в което тя говори за себе си, семейството и последните си проекти и партньори. Ето как описва Енгин:

Engin Akyürek
Sempatik, kendine has, özel biri.

# 601
  • Пловдив

Ха, ха, Енгин си има каравана още от КВФ. Спокойно момичета.....

# 602
Здравейте!

Скрит текст:
Относно "противопоставянето" - няма нищо лошо актьорите да се конкурират един с друг, нали за това работят, който го може, го може. Лошото е, че феновете/фенките се палят излишно повече. Само че в тази статия на  ayakligazete, се опитват да създадат косвена интрига между Къванч и Енгин. Искрено се надявам това да е поредната журналистическа измислица.

Освен интервюто с Енгин, в неделния брой на Hürriyet има интервю с Фара FARAH ZEYNEP ABDULLAH (HAKAN GENCE 2014) , в което тя говори за себе си, семейството и последните си проекти и партньори. Ето как описва Енгин:

Engin Akyürek

Благодаря!   bouquet

Голяма чаровница е за мен Фара. Simple Smile

# 603

Любов  newsm51     Haqsko  newsm51

Марта   newsm51   нали  от теб взимам пример, та и аз по габровски newsm47 newsm53

Да сте живи и здрави всички, момичета! newsm51 Heart Eyes Heart Eyes

# 604

Тануша, в червената чантичка да сложиш една записваща джаджа и после хем преразказ, хем видео  - ние ще направим видеото на гифчета

# 605
Оооооооооох намъчих се докато копирам всички въпроси и отговори от интервюто на Фара. Sad Много гадно е постнато на страницата. Сега ще се мъча да го "прочета" с помощта на гугъл... все нещичко ще разбера...  Praynig

Скрит текст:
FARAH ZEYNEP ABDULLAH (HAKAN GENCE 2014)

Farah Zeynep Abdullah muhteşem bir karışımın eseri. Annesi Türk. Anneannesi Boşnak. Babası Erbilli. Fizyolojisi gibi ruhu da biraz karma. Onu çözmek çok zor. Bir yanı fazla sorumluluk sahibi , bir yanı asi... Yeni sinema filmi ‘Bi Küçük Eylül Meselesi’ öncesinde hayat hikâyesini, işlerini ve aşkı anlattı.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki’, ‘Kelebeğin Rüyası’, 14 Şubat’ta vizyona girecek ‘Bi Küçük Eylül Meselesi’ ve yakında başlayacak dizisi ‘Kurt Seyit ve Şura’... Son dönemin büyük işlerinde rol alan Farah Zeynep Abdullah, özelinde de bir bakışı ve gülüşüyle masum, bir hareketiyle de alabildiğine seksi olabiliyor. Günlük yaşantısında spor giyinen, sade ve ince bir kadın. 34 beden elbiseler bile ona bol geliyor. Buna rağmen çantasında yeşil elmalar taşıyan kadınlardan değil. Çekim sonrası fast food mönüyü tereddütsüz götürüyor. Sonra da orta bir Türk kahvesi eşliğinde bol bol kahkahalar atarak hikâyesini anlatmaya başlıyor.
En iddialı işlerde olmanızın sırrı ne?

- Şans! İşlerin bu noktaya gelmesinde yüzde 70 şans, yüzde 30’u benim seçimlerim herhalde.

Artan şöhret korkutuyor mu?

- Ailem “şöhret dediğin gelir geçer” diyor. Ben de öyle düşünüyorum. Hiçbir şeye kanmamak lazım. Bugün yüksektesin yarın düşersin. Hayat ondan ibaret değil ve hiçbir zaman olmamalı.
Son iki aydır fiziğinize düzülen methiyelerin haddi hesabı yok. Aynanın karşısına geçip ne oldu bir anda diyor musunuz?

- Güzellik bakandadır. Bence ne çok kötü ne de çok iyi görünüyorum. Ayrıca hakkımda sadece güzel değil, kötü yorumlar da var.
Aklınıza ilk gelen?

- Sosyal medyada genç Arap kızlardan ‘Ugly Farah’ yorumları okudum ve çok güldüm! İyiye de kötüye de çok takılmamak lazım. Dışardan bakmak gerekiyor bence, biraz dışardan bakmak çok zevkli. Sonuçta seninle hiç tanışmamış insanlar senin hakkında yorum yapıyorlar ve bunları duymak, okumak insanı her türlü duyguya sokabilir.
Sizinle ne dertleri var?

- Kıvanç’la karşılıklı oynayan kadınların kaderi bu! Bazı izleyiciler güzelliğe veya yakışıklılığa çok takılıyor. Bu kadar takılmalarına çok şaşırıyorum. Oyunculuk asla sadece güzellikle yapılabilecek bir şey değil.
İşlerinizde masum, seksi ve bizim evin kızı halleriniz var. Sizde hangisi ağır basıyor?

- Seksi olduğumu sanmıyorum. Ama bulanlara da “Aman beni seksi bulmayın” demem. Benim tek derdim enerji. O güzel olsun yeter!
Burun estetiği geçirdiğiniz doğru mu?

- Burun estetiğim yok, bu haber neden nasıl çıktı anlamış değilim.

Çocukluğunuza dair hatırladığınız ilk semt, ilk ev neresi?

- Gayrettepe. Orada doğdum. Bir abim ve bir erkek kardeşim var.
Her oyuncunun anlattığı klişe aile hikâyeleri dışında bir öykünüz var mı?

- Annem araba kullanmayı çok sever. 17 yaşındayken dedemin arabasına atlayıp mahallede turlarken yanlışlıkla bir arabaya çarpmış. Çarptığı araba da bir şirket arabası. Sahibiyse hâlâ çok yakın bir aile dostumuz olan Nuran Turan. Anneme ders vermek amacıyla “Gel bizim şirkette çalış borcunu öde” diyor. İşte o şirkette annem babamla tanışıyor. 30 yıldır evliler. Ve hâlâ çok âşıklar. Babam İngiltere BP’de çalışıyordu, emekli oldu. Şimdi İngiltere’de bir kuru temizleme dükkânları var.
Piercing dilimin bir parçası
Her şey bu kadar toz pembe mi?

- Yok. 13 yaşımda Saint Michel’de okumaya başlayıp huysuz, asi bir döneme giriyorum.

Derdiniz neydi?

- Kötü giden bir şey yoktu ama ergenlik ateşiyle hayat çok kötü diye düşünüyordum.
Her gün Taksim’e çıkmalar, metal müzik dinlemeler... Britney Spears fanıyken Evanescence hayranına dönüştüm. O heves ve modayla hepimiz siyahlara büründük. Bateri derslerine başladım. Sonra piercing yaptırdım: Dilime, göbeğime, dudağıma...
İnsan neden dilini deldirir?

- 16 yaşımdaydım, ne düşünüyordum bilmiyorum! Piercing benim için bir duruş sergileme maksatlı hiç olmadı. Artık dilimin bir parçası ve benim gizli aksesuarım oldu, bana o dönemlerimi hatırlatıyor.
Barmaid’lik de yaptım garsonluk da
Hayatta hep belirli dönemlerim oluyor. “Asiliği yaşadım, şimdi artık sorumluluk sahibi biri olacağım” deyip deli sorumlu bir evreye girdim. Lisedeyken İngiltere’ye taşındık. Tiyatro, Medya ve Fransızca seçtim. Lise bitince öğleleri garsonluk, geceleri bir kulüpte barmaid’lik yaptım, bir yılım öyle geçti. Ardından University Of Kent’te Tiyatro ve Fransızca bölümüne başladım.
Üniversitenin ilk yılında tatil için İstanbul’a dönmüştüm. O zamanlar uzun süreli bir erkek arkadaşım vardı. Onun annesinin en yakın arkadaşı Lale Eren, Kanal D’de Dramalar Koordinatörüydü. İngiltere’ye dönmeme üç gün kala telefonum çaldı. Lale Abla İngiltere’ye dönmeden benimle görüşmek istedi ve büyük bir dizi projesinden bahsetti. Benim oyunculuk gibi bir hayalim yoktu. Ertesi gün görüşmeye gittim. İngiltere’ye döndükten hemen sonra çağırdılar, üniversitedeki senemi tamamladıktan sonra dondurdum ve İstanbul’a geldim. Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ye başladım.
‘Bi Küçük Eylül Meselesi’nde Eylül ilk aşkını yaşıyor. Siz ilk aşkınızı hatırlıyor musunuz?

- İlk kez lisedeyken birini sevdim. O da kalbimi çok kırdı. O zamanlar “Bir daha kimse kalbimi kıramaz” diye düşünüyordum. Ama öyle olmuyor işte!

Eylül “Âşık olmak için fazla neşeliyim” diyor. Aşk neşeyle yaşanmaz mı?

- Her aşk neşeli başlıyor ama aşkın kendisi neşeli mi bilemiyorum. Sonra bireysellik ve ilişkinin içindeki ikili olma kavramları birbirleriyle çatışmaya başlıyor. Ama aşk tabii tek bir duyguyla yaşanmaz.
Filmdeki gibi aşk zamanla form değiştirir mi peki?

- Sanıyorum öyle. Etrafımızdaki aşklar, eskiden duyduğumuz hikâyelerdeki gibi değil. Filmde canlandırdığım Eylül karakteri de çevremizde hep gördüğümüz bugünün kızlarından. Kendi ayakları üzerinde duran, eğlence sektöründe çalışan, çok sosyal bir kadın. Aşka zamanı olmuyor. Mantık daha ağır basıyor. Ben de bazen çok mantıklı bazen çok duygusal olabiliyorum.
Bir de internette konuşulan Engin Akyürek’le sevişme sahneleriniz var...

- Sevişme sahnelerini aslında herhangi sahne gibi görmek lazım. Geçirilmek istenen bir duygu var ve elimizden geldiği kadarıyla, en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.
Bugüne kadar Türkiye’nin en iyi jönleriyle oynadınız. Her projede de illaki bir öpüşme sahneniz vardı. Öpüşme sahnesi çekmek sizin için zor mu?

- Karşındaki kişiye göre değişiyordur herhalde, benim hiç öyle bir problemim olmadı. Öpüşmeyi kişisel algılamamak lazım, orada karakterler öpüşüyor.

Peki, Kıvanç Tatlıtuğ ile nasıldı?

- Çok rahat ve aynı zamanda çok profesyonel.
Eski sevgiliyle çok iyi ‘arkadaş’ kalırım
‘Aşk’ın sizin sözlüğünüzde karşılığı ne?

- Kendi de tanımı da çok zor. Âşık olunca her duyguyu fazla yaşıyorum. Sakin sakin yaşamak sanırım deneyim ve zamanla geliyor. Hiç ille de erkek arkadaşım olsun diyen, aşk için ölen biri olmadım. Çok âşık olmak bir yandan tehlikeli bir şey. Kontrolü kaybediyorsun, kaybolup gidiyorsun.
Çok âşık oldunuz mu?

- Evet. Uzun süreli büyük bir aşk yaşadım.

Neden bitti?

- O sırada hayatın başka noktalarındaymışız. Önceliklerimiz zamanla bireyselleşti ve orta noktayı tam olarak bulamadık.
Şimdi hayatınızda biri var mı?

- Hayır.

Nasıl bir erkek aklınızı çeler?

- Karizmatik. Özgüvenli ve yüksek enerjili olması da önemli. Hayatta bazı şeyleri ciddiye almayan insanları seviyorum.
Fizik önemli mi?

- Sence? (Gülüyor)

Eser Yenenler’le birlikteliğiniz vardı. Şimdi magazin sayfalarında eski sevgilinizi bir başkasıyla görmek can acıtıyor mu?

- Hayır, bir şey yaşanmış ve bitmiş. Hayatlarınıza devam ediyorsunuz. Ayrıca ilişkimiz bitse de insan olarak beni ilgilendirmeye devam ediyor. Dostluğumuz hep sürecek.
“Eski aşktan arkadaş olur” diyorsunuz yani...

- Evet, çaba gerektirse de ben çok iyi arkadaş kalıyorum. Bütün eski erkek arkadaşlarımla arkadaşız. Çok şey paylaşıyorsunuz ve bitince onun ne yaptığını bilmemek, sohbet edememek bana ters geliyor.

Това разказва чичко Гугъл:

Скрит текст:
Farah Zeynep Abdullah ( HAK YOUNG 2014 г.)

Farah Zeynep Abdullah работата на един прекрасен микс. Майка е на турски език. Босненски баба . Бащата на Арбил . Физиология на душата като малко смесени. Това е много трудно да се реши . Имат по-голяма отговорност като бунтовник , както и ... Новият филм " BI Small септември Issue " житейска история и преди, и любовни афери казали .
Това е поносим време Ки "," Butterfly Сън " , ще бъде издаден на 14 февруари " W Small септември Issue " и скоро ще започне серия ' Wolf и Съвета Сайед " ... Последно Farah Zeynep Abdullah е замесен в по-големите произведения на периода , по-специално с оглед и невинна усмивка , едно движение може да бъде и секси с отмъщение . Sports носят в ежедневието, на прост и елегантен жената . Той дори идва с изобилие от размер 34 рокли. Въпреки това , жените , които не носят зелена ябълка в чантата. Бързо меню храни след стрелба отнема непоколебима . След това в средата на турско кафе и много смях започва да разкаже историята .
Каква е тайната на най-амбициозния си работа ?

- Шанс! 70 процента шанс на работни места през следващите до този момент, аз съм 30 процента сигурен, моите избори .

Увеличаването на славата ме плаши ?

- Моето семейство " слава идва и си отива , вие казвате , " казва той. И аз така мисля . Няма от какво да се заблуждавайте . Днес ние сме високо паднеш утре . Животът не е само за него , и никога не трябва да бъде.
Вашият физика прецака последните два месеца на възхвалата не са неизчислими . Какво се е случило , за да застане пред огледалото, за миг ще кажеш?

- Beauty е изправена . Това, което аз мисля, че изглежда много зле , нито много добра . Не само красива, но също така и за най- лоши отзиви също.
Това ви идва наум първо ?

- Социалните медии от " Грозната Фарах " ревюта млади арабски момичета , които чета и се смееха много! Инсталиране злоупотребява прекалено хубаво, за да се получи . Мисля, че трябва да разгледаме отвън, много приятно да изглежда малко навън. След всичко, което се прави коментар за вашите хора, които никога не са се срещали и да ги слуша, чете всички видове човешки емоции могат да бъдат пуснати .
Какво бихте казали, че сте ?

- Съдбата на жените, които играят противоположна Kıvanç'l това! Някои зрители на красотата или хубост е много развълнуван . Така че аз съм много изненадан да вмъкване. Никога не действат просто не нещо, което може да бъде направено с красота .
За Бизнес невинна , секси и да имат нашата къща, където дъщеря си. Кое надделява над тях?

- Аз не мисля, че съм секси. Но за да се намери " О, да ме намери секси " Аз не ще. Моята загриженост е енергия. Той е достатъчно добър , за да получите !
Вярно ли е, че сте имали ринопластика ?

- Аз нямам операция на носа , как не разбра защо тази новина .

Вие си спомняте за детството си първия квартал , където първата къща ?

- Gayrettepe . Аз съм роден там. Имам брат и брат.
Извън семейни истории , разказани от всеки играч стереотип Имате ли история?

- Майка ми обича да шофира. Пропусни до 17-годишна възраст кола на дядо ми е бил ударен от кола случайно докато турнета в квартала. Колата е ударил служебен автомобил . Ако имате много близък семеен приятел, който все още Nur Turan . Мамо , за да изнася лекции , " Хайде на работа в нашата компания за обслужване на дълга ", казва той. Тук той се запознава с в компанията на родителите си. Женен в продължение на 30 години. И все още са много влюбени . Баща ми работеше в Англия BP , е пенсиониран . Сега във Великобритания има химическо чистене магазини .
Пиърсинг част от частта
Всичко е толкова розова ?

- Няма. Започвайки от 13-годишна възраст да учат в Saint Michel ексцентричен , аз отивам да бунтовен период.

Какво не е наред с теб?

- Имаше нещо лошо, но твърде лошо, аз си мислех тийнейджърката живот в огъня.
Всеки ден идват да Таксим , метал слушане на музика ... Станах фен на Britney Spears Evanescence смъртен. Той е взел върху прищявка и мода , всичко черно. Започнах да събирам уроци. Тогава пиърсинг : Slices на , корема ми , устните ми ...
Human причина е пробита език?

- Когато бях на 16 , аз не знам какво си мислиш! Пиърсинг целенасочена позиция за мен , никога . Сега е част от частта и имах моите тайни аксесоари , напомня ми , че моят период.
Сервитьорки също направиха барман
Определени периоди през целия ми живот се случва . " Аз съм имал Rebellion , сега тя ще бъде един отговорен ", каза тя по време на фаза I полудя заплащане. В гимназията се премества в Англия. Театър, Media и френски избра . Когато завършва гимназия обяд сервитьорки , направих един барман в един клуб през нощта, така че аз съм една година е преминал . След това, през започна университетския театър и френската част на града .
В първата година от колежа се върнах в Истанбул за празниците. Той някога е имала дългосрочна гадже. Най-добрият приятел Лале е майка му , на Канал D е координатор на Драма . Три дни преди завръщането ми в Англия, телефонът ми иззвъня. Сестра Лалетата се връщаше в Англия, за да ме види и ми каза за голям брой проекти. Не ми хареса моята актьорска мечта. На следващия ден отидох на интервю . Те призоваха веднага след като се върна в Англия , в годината след завършване на университета ми замръзна и стигнах до Истанбул. Тя започна , когато един поносим.
'B Small септември въпрос изпитва първата си любов през септември. Помниш ли първата си любов ?

- Хареса ми първия милион в гимназията. Тя разби сърцето ми също. Той е казал: " Още един човек не може да разбие сърцето ми", помислих си аз. Но това не се случва !

Септември " по-весело да бъде в любов ", казва той. Любовта не живее с радост?

- Всяка любов започва весел весел , но не самата любов . След като двоичен в индивидуалност и свързаните с него понятия започват да се конфликт един с друг. Но, разбира се един с чувство на любов не се случи.
Любовна промени форма, след като във филма след това ?

- Мисля, че да . Любовта е навсякъде около нас , както и в историята, която не чух използва . I обрисуват във филма виждаме навсякъде около нас днес , Септември характера на момичето. Застанал на краката си , които работят в развлекателната индустрия , много социално жена . Любовта няма време . Надвишават логика. Аз мога да бъда емоционално понякога твърде много смисъл понякога .
Akyürek'l Engine в интернет в секс сцена съм говорил ...

- Секс сцени, като на сцената действително дойдоха да видят такива. Прекарано желания да има чувство и доколкото можем, ние се опитваме да направим по най-добрия начин.
Досега Турция е най-добре играе с вашия Jón . Всеки проект също е задължително да има целува сцена . Трудно ли е за вас , за да привлече целува сцена ?

- Според лицето, пред вас се променя със сигурност , аз никога не съм имал проблем като че изобщо. Трябва да го приемай лично целува , целува там знаци.

Е, как беше с Kivanc Tatlitug ?

- Много удобни , а също и много професионално .
Бивш любовник с много добър " приятел " ще остане
" Любовта как парите във вашия речник?

- Собствена дефиниция е много трудно. Когато съм повече в любов с всяка емоция . Аз живея спокойно и с времето идва опит. Никога не каза, че не може да е задължително да имаш приятел , някой, който е умрял за любовта си. От една страна, много опасно нещо , за да бъде в любовта. Губиш контрол , ти започваш да изчезне.
Много ли се влюби ?

- Да . Аз съм имал голяма любов в дългосрочен план .

Защо я прекратите ?

- В този момент от живота си някъде близо до друг . Нашият приоритет , след като средната точка на индивидуализация и не можах да намеря точно .
Има ли някой в живота си сега ?

- Не.

Как ума си три са мъже ?

- Харизматичен. Важно е да бъдете уверени и висока енергия. Някои неща в живота , които обичам хора, които се вземат на сериозно .
Физика важно ли е ?

- Така ли? ( Смее се)

Вашата асоциация трябваше да работят Yenenler'l . Сега бившият ти с някой друг в страниците на списанието може да видите Боли ли ?

- Не, нищо не се случи и завърши . Вие продължавате живота си . В допълнение , нашата връзка с бита и като човешки същества продължават да ме засяга . Нашето приятелство винаги ще продължа.
" По-стари от любов сприятелява " казваш ...

- Да, много добър приятел, аз оставам , дори ако това изисква усилие. Всички мои стари приятели , гаджето ми . Когато сте готови можете да споделяте много неща и да се знае това, което той прави, е в състояние да разговаряте изглежда нередно с мен.

На мен лично ми е интересно...

Помолена да охарактеризира с три думи своите екранни партньори, Фара казва:
Скрит текст:
Üç kelimede ‘rol arkadaş’ yorumları...
Kıvanç Tatlıtuğ
Doğal, eğlenceli, disiplinli.

Mete Horozoğlu
Çılgın, enerjik, pozitif.

Yılmaz Erdoğan
Büyük bir usta.

Mert Fırat
Çalışkan, yardımcı, şeytan tüylü!

Engin Akyürek

В три думи "съ-звезда" коментари ...
Kivanc Tatlitug
Natural, забавен, дисциплиниран.

Мете Horozoğlu
Crazy, енергичен, позитивен.

Йълмаз Ердоган
A голям майстор.

Mert Firat
Трудолюбив, полезно, космат дявол!

Енгин Акюрек
Симпатична, уникален, специален.

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 18:26 от marytza

# 606

ЕЛИ  Hug, желая ти здраве Simple Smile, здраве Simple Smile и от здраве да не се отървеш! Grinning

Да бъдеш много ухажвана и обичана от близките до теб хора! 

Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Скрит текст:

# 607
  • Пловдив

Елинор - от мен..../колажа си го откраднах/

# 608
Тануша newsm51  благодаря! Heart Eyes
Ама и ти как си се накиприла за премиерата, всички теб ще гледат newsm03 newsm08

# 609

Елинор - от мен..../колажа си го откраднах/

Марианка newsm51  мерси! Нищо че е откраднат колажа, приема се Grinning Joy Joy Joy
Всички си взимаме оттук оттам по нещо Heart Eyes Heart Eyes

# 610
Текстът на песента "Душата ми има крила" - на турски и английски:

Скрит текст:
Sen beni boşuna hiç
Kalbinin oralara koyma
Kollarını bana sarma
Kalamam oralarda

Sen de gül eğlen
Öyle acıklı konuşma
Hayat ne ki sonuçta
Anlık bir buluşma

Lalala la ben de böyleyim
Lalala la hep de böyleydim

Geçmişe gitmem
Küsüm gözyaşlarıyla
Daha güçlüyüm ben
Hatalarımla

Beni kendi yoluna çağırma
Benim yolum başka
Gittiğim yer başka
Yokuşlarım başka

Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben!
Kanatlarım var ruhumda

Geldiğim gibi gidebilirim
Aşktan vazgeçebilirim
Zincir yok ki benim boynumda

------------
Don’t waste your time trying to have
A place for me in your heart
Don’t put your arms around me
I can’t stay there

You, too, have some fun
Don’t talk sad
At the end, life is nothing
But just a momentary rendezvous.

Lalala la this is how I am
Lalala la And this is always how I have been

I don’t go back in time.
I’ve been crossed with tears
I am stronger
With my faults

Don’t call me to your path
My path is different
The place where I go (my direction) is different
My slopes (obstacles) are different

I can shine in the dark
I can stand in the emptiness (or space)
I won’t fall!
My soul has wings.

I can go as I come
I can give up on love
Because I don’t have chains around my neck.

Керем Дерен е сметнал, че отговаря на идеята му за филма...

# 611
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=727530780600785&set= … ype=1&theater

Момичета, ето песента - превод от ангрийски: Loveofmine.

Текст на песента към филма „Малък септемврийски проблем”
Автор: Нил Ибрахимгил

Не губи време да се опитваш да намериш
място за мен в сърцето си.
Не обвивай ръце около мен –
не мога да остана тук.

Ти също се забавлявай,
не бъди тъжен.
В крайна сметка животът е просто
мигновено рандеву.

Лалала, такава съм
Лалала и такава съм била.

Не се връщай назад във времето.
Там е пълно със сълзи.
По-силна съм
с грешките си дори.

Не ме викай на твоя път,
моят път е различен.
Посоката ми е друга
премеждията – също.

Мога да светя в мрака,
мога да се изправя в нищото.
Няма да падна!
Душата ми има криле.

Идвам и си отивам,
мога да се откажа от любовта.
Вериги нямам на врата.

# 612
 newsm51 newsm51 newsm51 Супер сте, момичета! Любов, МарианкаHug Hug

Докато се натуткам и вече сте я превели и постнали.

# 613

Момичета благодаря за превода на песента  - Любовче,  Two Hearts

Марианка,  Two Hearts
Много тъжна ми изглежда . Какво да си
мисля, просто не знам. Вие какво мислите?

# 614

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=727530780600785&set= … ype=1&theater

Момичета, ето песента - превод от ангрийски: Loveofmine.

Текст на песента към филма „Малък септемврийски проблем”
Автор: Нил Ибрахимгил

Не губи време да се опитваш да намериш
място за мен в сърцето си.
Не обвивай ръце около мен –
не мога да остана тук.

Ти също се забавлявай,
не бъди тъжен.
В крайна сметка животът е просто
мигновено рандеву.

Лалала, такава съм
Лалала и такава съм била.

Не се връщай назад във времето.
Там е пълно със сълзи.
По-силна съм
с грешките си дори.

Не ме викай на твоя път,
моят път е различен.
Посоката ми е друга
премеждията – също.

Мога да светя в мрака,
мога да се изправя в нищото.
Няма да падна!
Душата ми има криле.

Идвам и си отивам,
мога да се откажа от любовта.
Вериги нямам на врата.

Любов Мариянка 

Четейки   текста и "търсейки" връзката му с действията във филма, се сещам за две неща - от "подсказките"

"Вече не те харесвам"

"Намерих те. Никога повече няма да те изоставя"

Общи условия

Активация на акаунт