MANGO online магазин - 2

• 100 324
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте , аз пък искам да питан този панталон -  http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/straight-leg-trousers/?id=63312171_02&n=0&ts=1392348360338 , някой дали го има и така ли стои наистина, или просто манекенката е облякла по-голям?

Аз го поръчах вчера. Надявам се да стои така.

Аз днес го получих. Зависи от фигурата предполагам, но на мен също ми виси - 34 номер. Надали ще го връщам, понеже и сакото към него взех, а то ми става. На моя панталон му липсва едната скоба за закопчаване и мирише все едно е даван на химическо чистене. Ще им пиша по въпроса.. Някой връщал ли е за размяна - има такава опция в бланката и се чудя кой плаща пощенските (към БГ) в този случай?
Още 2 панталона в поръчката също са ми големи Sad, единият го няма в сайта, за да го покажа, другият е този - да знаете, че е уголемен. Вчера връщах цялата си предишна поръчка. Тази рокля - много хубава, обаче няма подплата и грам еластичност. Хем е широчка, хем ми опъваше при някои движения. Обувки - също хубави, но са леко умалени. Ако роклята оставаше, щях да ги търпя Simple Smile. Пуловер - /не е точно този от линка - подобен, но с 2 копчета на рамото/ в бяло, доста тънък и прозира. Очаквах друго.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 15:09 от dark chocolate

# 106

Аз днес го получих. Зависи от фигурата предполагам, но на мен също ми виси - 34 номер. Надали ще го връщам, понеже и сакото към него взех, а то ми става.

Може ли линк към сакото?   Praynig

# 107
# 108
dark chocolate а сакото широко ли е или стои прибрано? От известно време се чудя дали да го поръчам...

# 109

Благодаря.   bouquet Не можах да ги свържа като комплект по снимките.

# 110
jazzzzy, сакото на мен ми стои по тялото, а не като на манекенката. Не е опънато, но и не виси свободно.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 15:53 от dark chocolate

# 111
  • София
A 40 размер дънки за 58 кг. дали ще са големи? По пр. нося 38 но двата модела, които поръчах са слим и се презастраховах с номер отгоре.

Аз пък обикновено нося 36 дънки, обаче понеже тук намерих инфото, че може да са им уголемени дрешките та се чудя дали да не си взема 34-ка. Моля те напиши дали са ти станали и какво ти е мнението за размера когато получиш дънчици. Пу пу да ти станат дано  Simple Smile

# 112
  • София
Момичета, нещо не мога да си проследя пратката. Имам мейл от тази сутрин, че е шипната и бутонче към order tracking. Като го натисна ми излиза сайта на ups, с някакви данни, но пише че няма тракинг информация или нещо от сорта....Да не би да трябва да направя нещо по-особено...?

С колежката ми направихме поръчка преди две седмици и понеже тя и преди доста пъти е поръчвала от аутлета беше се оплакала, че вече пратките ги носят UPS, а не DHL. Затова почти е невъзможно да се проследи тракинга. Реално един ден предварително преди да ни доставят пратката при нея излезе съобщението, че нещата са в Бг. Отне ни около 10 работни дни да си ги получим. Дано твоята пратка дойде по-бързо  Wink

# 113
  • София-Младост
Може да се проследява, при мен ежедневно се виждаше движението на поръчката...моята дойде точно за 1 седмица.

# 114
  • София
Може да се проследява, при мен ежедневно се виждаше движението на поръчката...моята дойде точно за 1 седмица.

Късмет   Wink

# 115
  • София-Лагера
И моите се виждаха.  Peace

# 116

Това сако е много хубаво, и материята и кройката са чудесни - не е широко, по-скоро е вталено, но не е съвсем по тялото. Имам номер 34, ако някой иска, мога да измеря
Днес го получих, заедно с още един куп страхотни неща, не мога да им се нарадвам  Heart Eyes

Проследяването си работи при мен без никакъв проблем, всеки ден виждах къде е пратката. Получих и двете пратки за 7 работни дни  Peace

Очаквам още една поръчка, да видим тя кога ще пристигне. Не се реших да поръчам обувки заради прочетените отзиви (а и лични впечатления от 1 чифт), че са умалени

# 117
Проследяване на поръчките има и в двата сайта на манго - редовния и аут лета. Даже не е необходима регистрация в сайта на UPS. Поне при мен проследяване винаги имам. Просто има две подробности: 1. Ако веднага след като поръчката ми излезе в сайта на манго, че е изпратена, и се опитам да я проследя, не става. Трябва да се изчака малко, най-много до ден (аз си го обяснявам с някакво закъснение в предаването или обработката на информацията, или нещо такова). 2. Когато дам проследяване от сайта на манго и излезе, че няма информация за пратката в сайта на UPS, изтривам това, което е въведено под Shipper Account, и си следя успешно европейската обиколка на поръчките ми.
Другата седмица чакам да пристигнат две поръчки. След двуседмично сутрешно дебнене за размер, най-накрая успях да си поръчам едно така желано кожено яке, две ризи и един потник. Дано да съм улучила размера и да ми харесат.  Simple Smile

# 118
  • Варна
Здравейте! И аз получих първата си поръчка от сайта, проследяването си работеше, точно както е описала AyilenA. Но... не съм улучила рамера  Sad Взех това яке: http://shop.mango.com/MT/p0/mango/feather-down-long-coat/?id=130 … ;ts=1392742869724 имам подобен модел М, купен преди 3  години и разчитах че същия размер ще ми е добре. Тогава мерих доста якета в магазина и до колкото помня все М ми ставаха, а това ми е голямо. Добре че не си поръчах още едно, както се бях навила... Сега се чудя дали да го връщам, колко биха излязли пощенските според вашия опит? Или да го пускам в продавалник  Tired
Чакам и една поръчка от аутлета, едни дънки и три потника. Силно се надявам се поне дънките да ми станат  Laughing

# 119
 Ох, с тези размери! И аз чакам 2 чифта 40- размер дънки да видим дали няма да си ги блъскам в главата  #Silly Ще пиша като ги получа. Сега да питам за тези http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/straight-jeans/?id=73328 … ;ts=1392694739534 дали си отговарят? В чуденка съм 36, 38 или 40 да си дебна.

Общи условия

Активация на акаунт