MANGO online магазин - 2

• 100 047
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Greene, панталона дебел ли е за лятото? Размер L ще ми лепне, леко свободно би ми стоял, както искам. Но ми се струва плътен. newsm78

# 571
  • София
.

Тази ментова жилетчица също много ми допадна. Тъничка, памучна, пак размер L.

От тази мръсно бялата разменям М за С. Само  й е махнат етикета, иначе нито е носена, нито е прана.

# 572
Greene, панталона дебел ли е за лятото? Размер L ще ми лепне, леко свободно би ми стоял, както искам. Но ми се струва плътен. newsm78

Не е плътен, тънък е. Даже като го вдигнеш и погледнеш към светлината, прозира.

# 573
  • София
.

От тази мръсно бялата разменям М за С. Само  й е махнат етикета, иначе нито е носена, нито е прана.

Мога ли да те помоля за мерките в размер М   Praynig .

# 574

Не е плътен, тънък е. Даже като го вдигнеш и погледнеш към светлината, прозира.

Направо ме нави. Колебаех се между черно и бежово, но като казваш, че прозира, по-добре черен да заръчам.  bouquet

# 575
  • In the shadows of my mind
Здравейте момичета,
Да ви попитам, тъй като за първи път ще правя опит да пазарувам от online магазина на Mango. Харесала съм тази чанта и се чудя, когато пристигне, ако не ми хареса, има ли как да я върна, или връщането е възможно само за дрехи и обувки (в смисъл напр. размерът не е ок) или има възможност и за другите неща (аксесоари и т.н.). Тъй като чантата по снимки ми харесва и от известно време си търся подобна, но не знам дали на живо ще ми хареса...  Thinking Confused Помощ Simple Smile

# 576
polin_a, черен няма. Моят е тъмно син или navy, както се води в сайта.

# 577
polin_a, черен няма. Моят е тъмно син или navy, както се води в сайта.

Да. Кой да гледа. Аз понеже го виждам черно и въобще не съм видяла точното описание на цвета. Гадно тъмно синьо ли е, или към черно?
И да питам за този панталон някой дали го има и отзиви: http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/linen-cotton-blend-str … ;ts=1396934172449

# 578
Много тъмно-синьо е Simple Smile. Според мен се комбинира много по-добре от черното на някои "летни" цветове като мента, корал, тюркоаз, светло-зелено и светло-синьо, сьомга и т.н. Лятото аз поне гледам да избягвам черното.

# 579
  • София-Лагера
Josellyn според мен 80 лв на тази чанта и е много.
Ако се намалява с кода -30 по бива.

# 580
Много тъмно-синьо е Simple Smile. Според мен се комбинира много по-добре от черното на някои "летни" цветове като мента, корал, тюркоаз, светло-зелено и светло-синьо, сьомга и т.н. Лятото аз поне гледам да избягвам черното.

Да, права си. Умувам още. По-точно ми се иска с нещо да намаля. Crazy

Josellyn според мен 80 лв на тази чанта и е много.
Ако се намалява с кода -30 по бива.

Абсолютно подкрепям. Принципно не съм привърженичка да купувам скъпи неща по интернет. Айде за дребни суми и да не ми хареса нещо, ще ги прежаля, ще подаря, и т.н. За тези пари можеш да си намериш и в нормален магазин такава чанта. Хем да пипнеш, да огледаш.

# 581

И да питам за този панталон някой дали го има и отзиви: http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/linen-cotton-blend-str … ;ts=1396934172449

Поръчах такъв панталон р-р М, но е уголемен. Една колежка се обзаведе с него.
Материята е приятна, но стои леко пижамено.

# 582

Поръчах такъв панталон р-р М, но е уголемен. Една колежка се обзаведе с него.
Материята е приятна, но стои леко пижамено.

Мерси.  bouquet

# 583
  • София
.

От тази мръсно бялата разменям М за С. Само  й е махнат етикета, иначе нито е носена, нито е прана.
Мога ли да те помоля за мерките в размер М   Praynig .
шир. подмишницата 47см.
дълж.ръкав 59см.
дълж.отпред 56см.

# 584
Момичета, имам излишни тези дънки http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/sale/cropped-zipper-jean … ;ts=1397019649338 размер 36, летни. Малки са на дъщеря ми, умалени са. Купила съм ги за 9лв.

Редактирам се за да ви кажа, момичета, които ми писахте, че дънките са обещани вече. При промяна ще пиша пак. Hug

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 11:15 от Лъкито

Общи условия

Активация на акаунт