MANGO online магазин - 2

• 100 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Днес получих ето това палто(размер ХЛ), което си поръчах по време на последното 20% намаление на аутлета. Седи ми чудесно, много добро качество. Сега с 30% намаление е дори по на сметка, така че препоръчвам.

# 586
  • София-Младост
Днес получих ето това палто(размер ХЛ), което си поръчах по време на последното 20% намаление на аутлета. Седи ми чудесно, много добро качество. Сега с 30% намаление е дори по на сметка, така че препоръчвам.
Дай снимки моля те и някакви размери. От саката им взимам 40-42, значи би трябвало L да ми е добре  newsm78

# 587
Получих тази риза http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/ribbed-panels-shir … ;ts=1397021949678 в бяло, но ми е голяма. Размер М, ако някой я иска да пиши.

# 588
  • In the shadows of my mind
LaKate, дай размери?

# 589
  • София
Преди малко ми пристигна поръчката, всичко е страхотно, за трети път поръчвам и съм много доволна, още повече че за 100 лева си купих толкова много неща  Heart Eyes

блуза- размер С, малко е широка
дънки- размер С, леко са еластични, но ми седят чудесно
жилетка- размер С, много ми харесва
тениска- размер М, за една приятелка я поръчах
дънки- размер С, много хубави
тениска- размер С, цвят син, стои много добре
тениска- размер С, огромна е, не знам какъв е този модел
потник- размер С, любим ми е вече, много е хубав

# 590

И аз си получих поръчката.
От 3 панталона само 1 ми стана.И то е нормално като съм взела по-малки размери.Та ,ако някой си хареса нещо ,да пише.
Размер 36
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/mini-prices/jeans-leo/?i … ;ts=1393297739141
размер 36

Здравей, този панталон мога да го взема, ак все още не си го продала де.

# 591
И аз да се отчета с първа поръчка от тук.  За съжаление всичко ми е голямо  и ще трябва да се разделя с тях Sad
Този панталон в червено размер М ми е голям, а и къс. Иначе е страхотен

Напиши ми детайлни размери моля те!

# 592
И аз да се отчета с първа поръчка от тук.  За съжаление всичко ми е голямо  и ще трябва да се разделя с тях Sad
Този панталон в червено размер М ми е голям, а и къс. Иначе е страхотен
От пуловерите взех цвят Корал и Емералдово зелено, и двете М-ки. Ами отговарят на Л определено. Много мекички и тънкички  Heart Eyes Бих разменила за С
От този топ взех в зелено М. Мога да го нося, но С би ми седяло по-добре.
Ако някой си хареса нещо, да ми пише  Hug
Давам размери на пуловерите и панталона:
Пуловерите са с размери:
рамене-37 см./ бюст-48 см./талия-47 см./най-долу-51 см./ръкав-63 см./дължина-59 см. отпред и 63 см. отзад

Панталона е М-ка с размери:
талия-38см, разпъва се до 44 см./отзад е с ластик/
ханш-54 см.
бедро-30 см.
най-долу-15 см.
дължина-97см./72 см.
Аз съм висока 176-177 см. и ми идва 3-4 пръста над кокалчето. Определено е за по-ниска дама.
Ще измеря и топа ако има интерес.

Дано да са полезни на някой да си нацели размера по-добре от мен

Панталона с размер М и цвят червен искам да го купя.

# 593
  • София
Преди малко ми пристигна поръчката, всичко е страхотно, за трети път поръчвам и съм много доволна, още повече че за 100 лева си купих толкова много неща  Heart Eyes

блуза- размер С, малко е широка
дънки- размер С, леко са еластични, но ми седят чудесно
жилетка- размер С, много ми харесва
тениска- размер М, за една приятелка я поръчах
дънки- размер С, много хубави
тениска- размер С, цвят син, стои много добре
тениска- размер С, огромна е, не знам какъв е този модел
потник- размер С, любим ми е вече, много е хубав

Честито за поръчката  bouquet голямата тениска кой цвят е? Обичам такива овърсайзъд  Flutter

# 594
  • София
Тениската е цвят Light Pink, в сайта си беше направо бяла, обаче на живо е розова.

# 595
Рамене - 37 см. Подмишници - 45 см., но материята позволява още няколко см. да се разпъне. Дължина от подмишницата - 38 см.

# 596
  • In the shadows of my mind
LaKate, опитах на лични, но ти е пълна кутията Simple Smile Може ли да ми пратиш 1-2 снимки Simple Smile Мерси.

# 597
  • София
От последната ми поръчка, един панталон и едни дънки са ми малки  newsm78 Номер 34 са. Ще ги връщам, освен ако някой не ги иска.
http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/straight-cut-cotton-tr … ;ts=1397106119818
http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/special-prices-flared- … ;ts=1397106119818
и двата са купувани с код за -20% от сегашната цена.

# 598
Някой има ли 38 или 40 от това сако: http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/tailored-blazer/?id=81 … ;ts=1397106056639 да ми даде някакви размери?
Получих 42 и ми е голямо. Днес се появи 38 и го грабнах, обаче сега се чудя дали пък няма да ми е малко  newsm78

# 599
Вчера ми пристигна първата поръчка. Потничетата от 5лв, червеният панталон от 9, и една тениска пак с логото на Манго от 5лв. Изключително и само за проба я направих тази поръчка, но съм много доволна от точността на доставката. Следях си всеки ден движението, датата за получаване се спази стриктно, направо съм възхитена. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт