MANGO online магазин - 2

• 100 076
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София-Младост
Някой има ли 38 или 40 от това сако: http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/tailored-blazer/?id=81 … ;ts=1397106056639 да ми даде някакви размери?
Получих 42 и ми е голямо. Днес се появи 38 и го грабнах, обаче сега се чудя дали пък няма да ми е малко  newsm78
И аз имам 42 и ми е леко голямо, но ще си го нося. Имам на Etam 38 и ми леко тясно, т.е. обличам го, но не се чувствам нормално, не обичам да ми подпира под мишниците. 40 щеше да ми е идеално. Ако искаш на 38 да меря, но е друга марка...иначе модела е същият.

# 601
Не, мерси. Ако си спомняш на лични ти исках размери на 42 и водена от това какво ми отговори го поръчах. Еми с 15см беше разликата в ширината на бюста на моето сако 42, с това, което ти си измерила. Затова и ми е голямо. Да се надявам, че 38 ще е с 15см по-малко в тая зона и ще ми стане.

# 602
  • Козлодуй
Да се отчета с последната поръчка.Получих рокличката-чудесна е,плътно трико с подплата.Съвсем леко крив ми се струва единият шев отпред на бюста,но не се вижда от самолет Grinning
И три панталона №40-този ми е добре,но този ми е голям,и широк,и дълъг Confused Иначе си е с коланчето.Ако някой се интересува Hug Третият е от костюм,много тъмно син на дискретно райе,но не го намирам в момента.Също е добре и съжалявам,че не успях да си поръчам и сакото,нямаше моя размер.

# 603
  • София
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/slim-suit-trousers … ;ts=1397193064934
Да похваля тези панталони, много изпипани, но седят доста по тялото. Даже се чудя дали номер отгоре щеше да ми е по-добре? Имам 36, ако някой има 38 ще се радвам да ми даде мерки да сравня.

# 604
  • Sofia
А на дължина как са? Търся такива, но дълги, а не като на манекенката.

# 605
Виждам, че има 30% на определени стоки.

Сред тях е тази блузка, която имам:

http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/30-off-promotion/striped-sho … ;ts=1397279304746

Много е хубавичка и мекичка  Peace

# 606
  • София
А на дължина как са? Търся такива, но дълги, а не като на манекенката.

Ами на мен са ми добре, но съм 160. Този модел по принцип не позволява да са много дълги, да покриват тока имам в предвид.

# 607
  • Sofia
И аз съм 1.60, точно затова искам да са до глезена, защото 7/8 ме скъсяват визуално  Grinning

# 608
  • София
И аз съм 1.60, точно затова искам да са до глезена, защото 7/8 ме скъсяват визуално  Grinning
Не, не в никакъв случай не е 7/8. Просто манекенката е много дълга  Simple Smile

# 609
Момичета,това палто има ли го някой - при положение че нося Л,дали мога да рискувам с ХЛ и как е като дебелина?  http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/double-breasted-jacket/? … ;ts=1397366101941

# 610
Здравейте и от мен, и аз да се включа с един въпрос поръчах си два панталона и две бузи от манго, 1.отговарят ли си номерата на дрехите,аз съм по пълничка и ми стават различни размери от европейските размери
2.как се осъществява доставката на адрес ли, с допълнително уговорка по телефона??
Моля да ми обясните Simple Smile

# 611
  • София
Здравейте и от мен, и аз да се включа с един въпрос поръчах си два панталона и две бузи от манго, 1.отговарят ли си номерата на дрехите,аз съм по пълничка и ми стават различни размери от европейските размери
2.как се осъществява доставката на адрес ли, с допълнително уговорка по телефона??
Моля да ми обясните Simple Smile
Според мен са леко уголемени от други марки. Например панталони съм 38, но от тук 36. Блузи ми стават и С и М, стига да не си с прекалено голям бюст с блузите едва ли ще имаш проблем, по скоро докато си улучиш твоя номер панталони. Идват на адрес  с куриерска фирма Ин тайм. Често манго се дават точния телефон на получителя, така че си следи проследяването на поръчката и когато даде, че е в Б-я им се обади.

# 612
Здравейте, малко въпросът може да е глупав, но разглеждайки понякога слагам нещо в кошницата за по-късна преценка.Е да, ама сега имам 16 неща и никак не мога да ги махна, трия ги и пак са там, браузер смених , но нищо...Как да ги махна от кошницата?

Lunen_sun, един въпрос повече по темата, кой размер е рокличката и малко мерки в сантиметри.Много сладка изглежда.

# 613
  • София-Младост
 basmachi
Под името на всеки артикул в кошницата има кошче и пише Delete, от там трия успешно и без проблем.

# 614
Направо ме застреля -аз от там трия разбира се и след малко пак всичко ми се появява, не разбирам  защо

Общи условия

Активация на акаунт