MANGO online магазин - 2

• 100 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, този код за всички артикули от аутлета ли важи?

# 76
Момичета, този код за всички артикули от аутлета ли важи?
da Peace

# 77
Много благодаря  Peace
Странно ми стана, защото все още има неща от сайта, които са на 80-90% намалени ... как така още 20% newsm78

Аз направих вече две поръчки от сайта, едната пристигна, другата я чакам в началото на следващата седмица.
Много съм доволна от нещата, които поръчах и получих

# 78
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/lace-panels-dress/?id=83 … ;ts=1392434992789
Аз пак с въпрос, тази дали е качествена материя, поръчвал ли е някой и къде мога да видя дължината?

# 79
Конкретно за тази рокля не мога да кажа, но от години нося Манго, както официални, така и ежедневни дрехи и до сега не съм попадала на некачествена материя  Peace

# 80
  • Бургас
Страхотно много искам да поръчам но не си спомням кой номер съм  s или м

номерата припокриват ли се със zara,h&m,Caliope

newsm78 Peace

# 81

newsm78 Peace

Честно казано, винаги нося XXS-XS, като за блузи мога да нося дори и S и M, тъй като обичам широки, но от Mango каквото и да съм си взела, винаги ми е голямо, особено панталони. Сега си поръчах едни къси шорти - 32, ще видим как ще са Simple Smile Като цяло, според мен са уголемени повечето им неща

# 82

newsm78 Peace

Ако искаш кажи колко си висока и колко кг. си

Аз нямам наблюдения да са уголемени, може би зависи от модела  newsm78

# 83
  • Бургас
1.58см. -50кг. Бюст 92

Peace

# 84
За картите и аз преди 10 дни се опитах да платя с Кредитна Виза на Уникредит и не ми я прие, но пък платих без проблем с дебитна VPAY -Visa пак на Уникредит, така и не разбрах какъв е проблема.
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/suede-stiletto/?id … ;ts=1392347948049 , много се двуомя за тези и  една чанта бях харесала ама свърши докато се натуткам.

# 85
и аз им се чудя много, дали си отговарят

# 86
A 40 размер дънки за 58 кг. дали ще са големи? По пр. нося 38 но двата модела, които поръчах са слим и се презастраховах с номер отгоре.

# 87

Писах ЛС  Peace

За обувките на Манго много се чудя и аз ...
Имам само едни техни и са номер 39, а по принцип нося 38.
38 ми бяха малки. Като че ли имам спомен, някой да спомена, че по принцип са им умалени номерата, но не съм сигурна и за това сега не смея да поръчам обувки

И аз имам проблем с плащането, с тази карта не съм плащала до сега при Манго, уж и тя е Vpay , а не става Crossing Arms

# 88
  • Бургас
Благодаря на Nenna и jhkt за помоща току що направих плащането с карта VISA на Postbank
Малко прекалих с поръчката,но това е заради кода от 20%

Peace

# 89
Благодаря на Nenna и jhkt за помоща току що направих плащането с карта VISA на Postbank
Малко прекалих с поръчката,но това е заради кода от 20%

Peace

Успешни покупки gicka!!! Ще се радвам да споделиш, като пристигнат!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт