MANGO online магазин - 2

• 100 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета,
днес за първи път поръчах от Оутлет Манго-то и останах много неприятно изненадана със очаквания срок за доставка - 24 - 48 работни дни.  #Crazy Поръчката ми е със статус - все още се обработва. Някой поръчвал ли е от вас от този сайт с намаленията и за колко време горе долу му е дошла поръчката? Благодаря предварително!   bouquet

# 511
  • София
Здравейте, момичета,
днес за първи път поръчах от Оутлет Маного-то и останах много неприятно изненадана със очаквания срок за доставка - 24 - 48 работни дни.  #Crazy Поръчката ми е със статус - все още се обработва. Някой поръчвал ли е от вас от този сайт с намаленията и за колко време горе долу му е дошла поръчката? Благодаря предварително!   bouquet

За първи път чувам такова нещо. Обикновено доставката им е до максимум 10 работни дни. Проследяваш я с тракинг номера, работят с UPS или In-time в BG.  Thinking

# 512
Дано е така Sad Изписва се " DELIVERY IN 24 TO 48 WORKING DAYS"  Shocked И ме е яд, че нямаше опция с доставка по куриер поне да не си давам парите отсега.  ooooh!

# 513
  • София
Дано е така Sad Изписва се " DELIVERY IN 24 TO 48 WORKING DAYS"  Shocked И ме е яд, че нямаше опция с доставка по куриер поне да не си давам парите отсега.  ooooh!
Я прати линка на сайта, моля.

# 514
# 515
  • София

Предположих, че може да има някакъв подобен сайт и затова доставката е с различни срокове. Обаче си е аутлетчето, което трябва да е. Странно Thinking Да изчакаме да видим, какво ще изпише като ти ship-нат поръчката. Иначе те пращат по куриер, пратката идва от Испания като обикаля почти из цяла Европа докато стигне до нас  Laughing но за 8 - 10 работни дни де.

# 516
Simple Smile Успокоявам се, дано е така. Аз паралелно чакам поръчка от редовния сайт на Манго тази седмица Blush, но се изкуших с 20те % намаление в Оутлета днеска. Ще пиша като обработят поръчката. Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 517
  • София
И аз да се впиша в темичката   friendship
и естествено с въпрос може ли някой да ме ориентира в мерките на панталоните
харесала съм си този http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/spring-preview/suit-trou … ;ts=1396244118552
 талията ми е 82, ханша 102 - в 40-ката дали ще се вмъкна  ........ или ми трябва 42
ако някой го има моля да сподели размери    bouquet
Имам 40, ето размери
талия - 37,5см
ханш - 51см / меря го на нивото на чатала/
дължина - 100см / цялата/
На мен ми е излишен, ако проявяваш интерес ми пиши.

# 518
  • Варна
~:: DilARa ::~, сега погледнах, така пише на всичките ми поръчки и дойдоха за десетина дни.
Но на проследяването на последната ми поръчка пусната в събота сутринта, обработена и изпратена днес пише 09.04 и досега винаги са пристигали точно на датата  Peace

# 519
  • София
Здравейте ,случайно някой да е поръчвал тези обувки http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/special-prices-pat … ;ts=1396269383664 ?

Интересуваме височината на тока...

# 520
И аз да се впиша в темичката   friendship
и естествено с въпрос може ли някой да ме ориентира в мерките на панталоните
харесала съм си този http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/spring-preview/suit-trou … ;ts=1396244118552
 талията ми е 82, ханша 102 - в 40-ката дали ще се вмъкна  ........ или ми трябва 42
ако някой го има моля да сподели размери    bouquet
Имам 40, ето размери
талия - 37,5см

благодаря   bouquet
но явно съм за по-голям размер
леле

# 521
~:: DilARa ::~, сега погледнах, така пише на всичките ми поръчки и дойдоха за десетина дни.
Но на проследяването на последната ми поръчка пусната в събота сутринта, обработена и изпратена днес пише 09.04 и досега винаги са пристигали точно на датата  Peace

bouquet  bouquet  bouquet Отдъхнах си! Благодаря  Heart Eyes

# 522
  • София
Момичета, в аутлета зареждат ли с допълнителни бройки изчерпаните артикули със съответни номера. Вчера докато се натуткам изпуснах един пуловер, който си харесах.

# 523
  • София-Младост
Момичета, в аутлета зареждат ли с допълнителни бройки изчерпаните артикули със съответни номера. Вчера докато се натуткам изпуснах един пуловер, който си харесах.

Май но скоро не, освен ако някой нещо не върне. До сега само на еидн наблюдаван артикул селд като пишеше изчерпано се появи впоследствие.

# 524
  • София-Младост
Имам 40, ето размери
талия - 37,5см
мариана
Би ли премерила долу крачола колко см е.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт