Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
А не може ли и тук да продължим да пишем и след като родим?
И на мен тук ми е по комфортно Wink
Хубави новини покрай бебоците
Много се радвам , колко големи са вече Simple Smile

# 541
  • в 1001-та нощ
Разбира се, че може и ще пишем, тези, които желаем  Blush Няма нужда да са 1000 човека, дори се надявам да ги няма драмите от отчетната на баткото, аз се присъединих доста по-късни, може би към 3 месеца след раждането  Peace

# 542
Прави се снимка на таза след 36 седмица ако доктора прецени че бебчо е по-голям.Така се решава дали може да се роди естествено

Аз нямам фейс така че съм си само тук ....

# 543
Здравейте и от мен.И ние в 34 седмица сме вече главично,господинът тежи 2301 г Simple Smile Днес беше последната консултация,след преглед доктора ми изписа Гино-певарил,Низорал крем и Магнерот.Уж нищо нямало,а предупреди да внимавам много.При мен меренето на таза се проведе поне три пъти от началото.Акушерката с един дървен инструмент с две крачета,образно казано,мери напречния размер,разстоянието между двете изпъкналости на тазовата кост отпред.Така,заедно с размерите на бебока,преценяват дали всичко е наред и може ли да протече нормално раждане.
А.l.e.n.a.,тангото е прекрасно,но моето мъниче не реагира,затова пък Моцарт го подлудява Simple Smile друга класика не иска човека.Радвам се че всички мами са добре,дано да е така докрая,остана още малко.Лека вечер ви желая и много усмивки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 544
Меренето на таза - мерят го с едни грозни железа. Не е ясно каква е целта на занятието Simple Smile), на мен ми го мереха, с цел, ако може да се навия на секцио.

Количката, изпрах зимния кош и чершафите. Свекито уши едни чаршафи с цип за първото дете и сега пак ще си ги ползвам. Сменихме гумите и количката е като нова. Е малко миришат на китайски, но 8 лв на гума звучи по-добре от 26 евро..
Всичко дрехи съм изпрала, трябва да го изгладя, както и да изпера на макси-козито плата. ¬удя се дали да не купя нов стол, макар, че този всъщност е доста запазен .. Малко ме е страх, че е на 5 г, да не е поддала пластмасата.  newsm78

Някъде да има хубави дрешки на промоция? Искам да купя един -два нови тоалета на човечето, да не е всичко втора и трета употреба.

# 545
  • Nova Zagora
Алена мислех си за една анкета да пуснеш за тази козметика,защото много ми се размива на мен из коментарите. Аз за сега залагам май на познатото,а именно Бюбхен,но има време до 11.03. С мъжа решихме тогава да пазарим всичко което е останало. Имаме си количка,кошара,ваничка със стойка и толкова дрехи,че трябва да купувам скрин за да ги събера,но няма да ми е излишно,защото смятам върху него да оправям беба. Предния път с баткото останах без кръст да го оправям на спалнята! Иначе един голям списък съм направила за купуване и хем си знам,че половината неща няма да ми влязат в употреба,но пуст мерак!!! Grinning Майка ми казва на госпожицата,че ще е голяма глезанка,а аз направо съм в екстаз,че мечтата ми да си имам момиченце скоро ще стане реалност!  Two Hearts За ФБ групата и на мен ми стана трудно вече да проследявам всичко и направо ставам  #Crazy

# 546
Който иска да му пратя подробна информация за 100% био органична бебешка козметика(масла,крем за подсичане),при това Българска да ми даде имейл.Има и сертификати за качеството!Аз със сигурност ще ползвам нея

# 547

На мен да, още на първия преглед, когато установихме бременността.

# 548
На мен и на двете места ми е приятно да пиша,научавам много неща и намирам много полезна информация и от ФБ групата и от форума,така че ще досаждам и на двете места  Laughing
И на двете места ще се радвам да се кажа когато бебчо се роди,само всичко да е наред нямам нищо против целият свят да знае  Heart Eyes
За козметика аз мисля да взема тази на Бюбхен,но ще взема само шампоан и олио,че ако нещо не ни пасне да сме с минимални загуби и мама да я ползва  Blush
И с шишетата,бибите и памперсите мисля да процедирам по метода проба-грешка.

# 549
  • в 1001-та нощ
Алена мислех си за една анкета да пуснеш за тази козметика,защото много ми се размива на мен из коментарите. ....

Няма проблеми, драсни как точно си я представяш и ще я кача  Peace

# 550
Заради кърменето наистина ли е добре да се спрат всички млечни и бобови от по-рано? Ако не ядем млечни и не сме много по месото какво остава - плодове, ядки (някои), зеленчуци и пълнозърнест хляб примерно?

Аз реших да ги спра, защото с първото бебе имахме съмнения за АБКМ - алергия към белтъка на кравето мляко - предава му се чрез кърмата. За щастие с времето отшумя, израстна го, никога няма да знам на 100%, дали това беше причината. Но за всеки случай сега ще ги спра. Като цяло по-добрия вариант е да се консумират козе и овче продукти. И живот и здраве при захранването един ден е добре да се започне с козе Simple Smile Иначе калций има в много други неща.
А против колики се спират бобови, зеле. Против алергии се ограничават цитруси, ядки и какаови продукти. Не всяко бебе е чувствително и реагира, но аз вече съм си патила и този път ще съм по-стриктна в диетата. Всеки си решава за себе си.

Себамед е много по-добър избор от Бочко и Тео бебе. Иначе ние си ползваме Мустела и няма да я сменяме, доволни сме. Подходяща е за деца с много чувствителна кожа, атопична, суха и т.н. тоест нашата беше такава и козметиката не я влоши. Ще мажа с кокосово масло, а другото само за къпане и то не всеки ден. Но сега като споменахте Angel baby може и тях да разгледам. Перилния препарат съм решила да е техния.

Някоя от вас приема ли пробиотици? Напоследък много чета на тази тема и реших да си взема, но не мога да се спра на конкретна марка.

# 551
  • в 1001-та нощ
Аз ползвам, ако приемам антибиотици или ако има СЧР ....или ако преценя , че е нужно. В смисъл - приемам, но не постоянно  Peace

Също давам на малкия и таткото  Peace

# 552
Аз ползвам, ако приемам антибиотици или ако има СЧР ....или ако преценя , че е нужно. В смисъл - приемам, но не постоянно  Peace

Също давам на малкия и таткото  Peace

А дали може да споделиш на каква марка? На Аквасорс или някои други? Четох, че е добре да се взима профилакцично по 10-тина дни 2-3 пъти в годината, иначе по-продължително при боледуване, задължително при лечение с АБ. Малкия скоро беше на АБ и ще му взимам на него, затова реших и за себе си някакви, но какви...... newsm78

# 553
  • в 1001-та нощ
Взимам тези http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s- … ;sr=null&ic=1

Има ги и в опаковка от 7 бр., ако искаш първо да ги пробваш http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotics-30-Billion-CFU-s … ;sr=null&ic=3

На малкия взимам други, ако искаш и тях да пусна, ако ще ползваш сайта  Blush

# 554
За съжаление нямам време да чакам доставка, трябва да ги взема утре или в други ден. Но ще си ги запазя в bookmarks за по-нататък, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт