Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се препоръчва третата фетална морфология?
Как се проследява развитието на бебето и кога се измерват сърдечните му тонове?
Какви са препоръките за запис на тоновете и къде се прави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се препоръчва третата фетална морфология?
-
Как се проследява развитието на бебето и кога се измерват сърдечните му тонове?
-
Какви са препоръките за запис на тоновете и къде се прави?
-
Какви са препоръките за ултразвукови прегледи и как се проследява предлежанието на бебето?
-
Какви са препоръките по време на бременност и какви са някои от обичайните симптоми?

Много ми е мъчно за такива коментари, честно! Аз съм качила до мемента 17 кг. не ми е много гот от този факт, но винаги съм била предразположена към бързо напълняване и когато съм била стройна е било с цената на сериозни ограничения. Не ям тестени, захарни, вечер.... а и пушех!
Ами сега като съм и в болнични от 4 месец, заради контракций и като при по- голямо натоварване( даже и от разходи) ме стяга корема как да се раздвижвам, за да не ми се трупат толкова тези кила .. И като ми кажат хората , че нормалното било да се качат 12 кг. ами ок, ама всеки организъм си е различен и в крайна сметка няма да подлагам здравето на бебето си, заради някаква суета. Нека се родят живи и здрави бебоците, пък има си диети и начини. Като тръгнем на пролет с количките навън бързо бързо ще ги топим сланинките. ( Надявам се ) 

и ми се накара също, ама загрижено (но беше малко ядосана) 

. Едвам в профил я видяхме след 100молби.