Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога се препоръчва третата фетална морфология?
Как се проследява развитието на бебето и кога се измерват сърдечните му тонове?
Какви са препоръките за запис на тоновете и къде се прави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога се препоръчва третата фетална морфология?
-
Как се проследява развитието на бебето и кога се измерват сърдечните му тонове?
-
Какви са препоръките за запис на тоновете и къде се прави?
-
Какви са препоръките за ултразвукови прегледи и как се проследява предлежанието на бебето?
-
Какви са препоръките по време на бременност и какви са някои от обичайните симптоми?
)
е и от детето но всичко е до както го научиш но и до неговия характер имат го от мънички
Вчера не издържах на хубавото време и навън цял следобед с малката, но вечерта ( и днес все още) си плащам
когато съм у дома - салатата е без месо и яйца, просто зеленчуци, това, което описах в по-богат вариант е една салата в Хепи, която ми стана хитова през бременността 
предполагам ще го проям след раждането, сега не знам какво ми става.
не знам дали е нормално или не, но май ще изпадна в депресия..... Бебка е много желана, но сега, когато вече е на път да се появи, не е като да не ме обхваща страх, ще се справя ли, няма ли, как целият ми живот ще се преобърне.... Гледам да не се задълбочавам много, но все по-често се гващам да мисля по въпроса:/ Предполагам...и се надявам... природата да си знае работата и като родя, отвътре да ми идва всичко и да стане от самосебе си пренареждането
, че ще се справиш
Как изобщо го мислиш от сега
(разделени по около 8 на ден, трябва да са достатъчни за max два дни- цапат се, вечер се изпират, а вторият ден се ползват останалите осем). Какво мислите вие?