Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Август 13, аз съм от Пазарджик, а не мога да видя ти от кой град си. Simple SmileРазбира се няма проблем , ако се интересуваш още да ти дам контакти. Peace

# 526
Simple Smile извинявай. Не бях погледнала. От София съм, но чакам някои познати да споделят впечатления също така.

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 15:00 от avgust13

# 527
Здравейте бъдещи и настоящи мами:).С радост се присъединявам към групата на "априлките".Темите и коментарите Ви са изключително интересни,полезни и вълнуващи.Поздравявам всички и желая безпроблемно раждане на всяка от Вас!
Аз също очаквам първото си  бебче stork-boy ,термина ми е на 11.04. и от днес официално съм в болничен и вкъщи.Раждането ще е във "Вита" и ако някоя от Вас също ще ражда там,нека сподели.

# 528
ТК = Тина Киркова. Аз там раждах втория път с избор на акушерка, обаче след това премахнаха тази опция. Сега разбирам, че ако искаш дула, трябва да избереш акушерка, обаче можеш ли да избереш акушерка без да си водиш дула и можеш ли да избереш конкретна акушерка Simple Smile не ми стана ясно Simple Smile.

Аз също мислех за Киров, но се отказах.

# 529
  • София
Аз ще раждам в Тина Киркова с избор на лекар (д-р Стерков)  . Надявам се да се падне добра акушерка, а ако не - вярвам че присъствието на лекаря поне малко променя отношението на акушерката към раждащата.  Peace Praynig

# 530
...
N.M.W., мислиш за друга болница, за да опитате ест. раждане ? ...
Да, за друга болница. Ще видим.

# 531
От Зоя си купих кокосовото масло на Nutiva. Много е приятно и засега ме пази от стрии. Точно за него се чудя дали няма да е подходящо и за бебоците от определен момент нататък. Щом много хора ползват преварен зехтин, би трябвало и това масло да върши същата работа:)
Купихте ли си вече количка?

# 532
  • София
avgust13, то пише 99% натурални съставки, но това е маркетинг трик. На сайта на Мустела, те сами са си написали какъв е състава на продукта за стрии:

"aqua, di-c12-13 alkyl malate, ethylhexyl cocoate, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, hydrolyzed soy protein, butylene glycol, cera alba, laureth-23, galactoarabinan, butyrospermum parkii, glyceryl stearate, 1,2-hexanediol, cetyl alcohol, cetearyl glucoside, xanthan gum, glyceryl caprylate, parfum, cetyl palmitate, cocoglycerides, sclerotium gum, zinc gluconate, pentylene glycol, helianthus annuus seed oil, sophora japonica fruit extract, hydrolyzed avocado protein, maltodextrin, citric acid, lupinus albus seed extract, tocopherol. "

ето и линка, секция ingredients:
http://www.mustelausa.com/shop/for-expecting-new-moms/prenatal/s … ouble-action.html

ето и оценка 4 (в оранжево, т.е. не чак толкова добре): http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=mustela+stretch+marks

# 533
Здравейте! И аз да дам лепта в коментарите и мненията.

За раждането - в четвъртък съм на очен лекар и след него се надявам вече напълно да имам зелена светлина за нормално раждане. Таза не са ми мерили, но и бебето ми не върви едро. На вас таз мерили ли са ви?!  Rolling Eyes

За козметиката
- мислех да взема Биодерма, ама като ви чета само се разубеждавам...но коя друга био козметика да предпочета?! Тук гледам има Angel Baby : http://www.iherb.com/search?kw=Angel+Baby&x=11&y=10#p=1   newsm78

За количката - ние взехме Мутци след много чудене, четене и избиране. Поръчахме я онлайн и спестихме 400лв. от цената тук.  Crazy

За покупките - отдавна съм готова, но ще пера и гладя към началото на 9тия. Само ваната не съм взела и козметиката май.

# 534
Ние все още не сме купили количка,но сме се спряли на Adbor S -line.След седмица се надявам да се сдобием с нея.

# 535
  • Сидни
 Ние сме малко назад  с всичко около бебето - добре , че боядисахме неговата ста поне. Утре чакаме да дойде леглото, в комплект с шезлонг и столче за хранене ( разбира с еняма да го ползваме сега, просто бяха заедно на промоция и се възползвахме  Whistling ),  ваничка със стойка,имаме количка,  дрешки, комплект за изписване , бебефон с камера, везна. Другата седмица мисля от Икеа да купим спалното бельо и матрак. Козметика, памперси, всякакви мазила за пъпчета, помпи за кърма, гащи, памперси, слингове  и т.н. нямаме, а трябва вече да се задействам. Нямам идея каква козметика за бебето ще избера, но не съм от хората, които се вманиачават, проучват и изследват, мисля да заложа на Мустела. На 03.03. сме на оглед в Надежда, където еентуално би трябвало да се пръкне наследникът. Laughing
Във Фейсгрупата се заговори за веститалка на родилите мами, но не се разбра тук кой ще известява. То сега всеки почти има спартфон и може лично, ако прецени , че желае да пише, но ако все пак някой иска може да се възползва от мен - пишете ми на лични и ще ви дам тел номер, не искам да го пиша в публичното пространство. Naughty

# 536
Здравейте, наминавам да споделя за прегледа ми днес... моята госпожичка още не се е завъртяла а толкова се надявах да е Sad поседнала си е доста удобно... ще трябва да се задействам по-сериозно с упражненията дано да успея да я накарам да се завърти, че никак не ми се ще секцио...
Иначе днес ми беше и първия запис на тонове, всичко е в норма. Бебката се очертава дългокрака (като майка си Simple Smile ) и за момента тежи почти 2400 гр.
От днес и аз официално съм в 45 дневния болничен, но имам да отработвам още един ден, че нещо се поразболях - гърлобол и хрема, та го отложих за като оздравея.
Надявам се да успея бързичко да се преборя и да започвам и аз да се оглеждам за нужните покупки за бебката, да отморя малко, да почна полека да преподреждам и чистя из къщи - че време много не остана Simple Smile

# 537
  • в 1001-та нощ
Здравейте! И аз да дам лепта в коментарите и мненията.

За раждането ....На вас таз мерили ли са ви?!  Rolling Eyes
....

Как се мери този таз?

Дори не сме коментирали  Rolling Eyes

# 538
Как се мери този таз?

Дори не сме коментирали  Rolling Eyes

Не знам...чувала съм за измерване на ширината на таза, ама нито съм виждала, нито лично съм преживявала подобно нещо.  Rolling Eyes

Много се надявам с тази ФБ група да не се затрие инфото за родените бебчета тук. Чета мартенките от време на време и при тях за съжаление така се е получило.  Confused

# 539
  • в 1001-та нощ
Който иска - ще го впишем, който не иска - негова воля  Blush "насила" не става  bowuu

Аз там изобщо не смогвам да следя всичко, честно казано тук ми е по-пригледно и полезно, а и нямам особено време за лафче тип-чат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт