Стъпва смело ФЕВРУАРското човече , на една годинка то е вече !!

• 77 257
  • 454
  •   1
Отговори
# 105
Wink nqmam bg klaviatyraaaa chestito na vs rijdennici i Emo veche e na godinka ama vse ne moga da kacha snimki neshto ne mi se poluchava tuk chestito i na hodeshtite bebchetaaaaa

# 106
Ние сме добре. Нямаме температура, въпреки че тотално си сменихме режима - вече спи от 13 до 14:30, след това следобяд ляга от 18:30 до 20:00...  Shocked а поканих всички гости след 17ч... направо не знам... днес легна малко по рано, надявам се малко поне да го обърна, за да може до 18-19ч да е станала, като дойдат гостите... Имам още 2-3 дни за тая работа...

Иначе за прохождането, керина, хич не си мисли, че сте далече... Биляна продължава да ми подава и двете ръчички и дори едната да махна, спира като побито колче, защото е бъзла... Ама ако има сериозен стимул пред себе си - нещо, което не му даваш по принцип да пипа - ще се пусне и ще си го стигне...  hahaha както всичко в живота - въпрос на мотивация Simple Smile

Деми
, страхотна питка! Браво на малката козметичка! Това си е доста доходна професия ...да ти е жива и здрава!

Момичета, имам ужасно тъп въпрос! В какво разтваряте АМ??? В каквото и да пробвам, направо гърми... не мога да го разбъркам спокойно!!!

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 01:38 от Leda

# 107
  • София
 Ехо, маминки,

От една седмица Моята фея спи по 1 час през деня, през останалото време подтичва във всички посоки и по този повод аз вече съм Crazy Гледам и да не отварям компютъра, защото иска да чатка по копчетата и изобщо...красота!
 Деми, браво на проходилата душица  Hug и аз съм чувала, че се прави, като направят първите самостоятелни крачки, за да тръгнат по- бързо и лесно. Ние нашата ще я правим в събота. А пък, за малката като прочетох какво е хванала си представих как ще стане известен гримьор в Холивуд, например 4470
 Леде, как бе дущице в какво разтваряме АМ ? Във водичка и в шишенце. Браво и на твоята Билянка за първите крачки и за подобрението Hug
 А за ходенето да кажа само, че както изглеждат, че никога няма да се пуснат и да тръгнат, така това се случва за няколко дни, става наистина рязко, изведнъж се пускат и отцепват, така че бъдете готови Sunglasses

# 108
Ние направихме прощъпулник, когато детето можеше да стигне до него само с няколко крачки. Не ходеше съвсем стабилно, но и не падаше след крачка-две.
А иначе взе гаечен ключ Simple Smile ние решихме, че това означава инженер Crazy

# 109
За прощъпулника - ние ще я изчакаме Биляна да направи поне 10тина крачки, че сега с първите 4 направени крачки - по-честичко сяда, отколкото да се опита да отиде вървейки донякъде... Само ако примерно се е докопала до химикалката ми и аз й я грабна от ръцете и я преместя на изкушаващо близко разстояние ... тогава, защото бърза да я докопа и не мисли да тупне да лази, ама иначе по-скоро се мята на четири крака и включва 5та! честна дума - губя я за секунди...  newsm30

Момичета, я пишете какво сте слагали на масата за прощъпулника и какво означава?
Някъде бях чела, че не трябва да слагаш много ярки, много нови неща, както и любимите играчки, щото е ясно, че тях ще грабне. аз мисля - гребен или четка за фризьор, несесера е добра идея, химикалка (въпреки че при нас това е желано много и е опасно), четка може (тати нали е художник), микрофон или нещо, което да репрезентира музика, чудя се как да сложим спортовете - да сложим топка също е опасно, че веднага ще я придърпа, ... Пишете и вие какво сте слагали или какво мислите да слагате?

А за разтварянето на АМ - топля вода и я слагам в примерно на Авент тия кутийките за храна, като идеята ми е да разклатя, както се разбива айрян... ами то гърми. Сигурно е топло, ама 50 градуса не е студено де... нали трябва да е горещо да се разтвори добре?? пробвах и в шейкър, направо ми гръмна в ръцете - изстреля капачката на стената... Нещо не правя като хората  newsm78 В шише не съм се сетила, щото шишетата ги ползвам само за вода - тя АМ от шише не пие - трябва да го маскирам в каша, иначе не иска и да го помирише...   Rolling Eyes Ще изнамеря някое шише, дето не го ползвам да видим ще гърми ли.

Между другото как повърна днес на фонтан, не е истина! Такова чудо не бях виждала - може би защото за пръв път повръща реално. Тъпчех я с една каша - ама буквално тъпчех, щото тя не искаше и правеше знаци, че не иска повече, т.е. въртеше се и се правеше, че ще повръща, и аз точно в тоя момент ръгнал една лъжица и тя направо ... като фонтан... До оня ден се притеснявах, че яде много, а сега тя сама намаля с едно ядене и аз я тъпча насила с по-големи количества... сега ми звучи абсурдно, но днес ми се стори добра идея, да не остане гладна  Embarassed Явно това дали пропуска яденета няма особено значение - повече от 190-210гр не приема и толкова! И то това, като е много гладна само... Но пък си суче детето и сега имам чувството, че ще ми отмъсти и през нощта ще се буди, щото реално повърна голяма част от кашата...

Иначе си е добре - веселка е, стана си същия живак като преди. Кашля малко повече все още, но мисля, че щото кърти и това ще продължи поне седмица още. Надявам се да е само седмица всъщност... че ги влачат тия кашлици, не е истина колко дълго  ooooh!

Утре ще я водя на контролен - стискайте палци да сме се оправили и да не ни развалят партито в четвъртък!

# 110
  • Оптимист по принуда
Леда,сложихме:
 слушалки от апарата за кръвно,
 тенджерка с черпак,
 несесера
 гребен,
 речник,
 в една кутия две макари конец,
 един лист отгоре с пастели,че нямахме четка,
 банкова карта,една банкнота,
 една хилка за пинг-понг,че на мм не му се ходеше до бараката за хилка и топка за тенис,
 ножица,това е май..

Вие може да добавите едни скиорски очила и нещо сърфистко хихи...
За млякото,това е нормално,от топлата вода и като разклащаш,се получава налягане в шишето.Прави си го в нейното шише,все пак то е най-чисто и е предназначено за целта,а 'гърменето' ще си остане това е.Освен ако не разбиваш с миксер в голяма купа хихи....

Влизам да се редактирам - сложихме и фотоапарат и бижута.

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 11:28 от demmy26

# 111
Здравейте,
Отдавна не съм писала.
Ние сме далеч от прощапулник. Ще го мисля като му дойде времето.
За млякото аз го разтварям и във вода на стайна температура. Разбърквам с лъжица!
А бях питала за каша на хумана. Не се хареса. #Cussing out. Ядем само тез с Ганчев. На нас ни расте кътник, защото пак не ядем.
Аз вчера пуснах детето за детски градини! Нямаме шанс, ама да стой там.

# 112
  • София
 Леде, в бебешко шише и на нормална температура- готово за даване! Раздрусваш и това е Simple Smile

# 113
Явно го правя АМ  с много гореща вода щом гърми  newsm78 ще охладя градусите.

Ние бяхме на контролен преглед и се оказа, че от херпангина няма и следа вече, но за сметка на това ни се е влошила кашлицата, дето си я влачим. Ще се дебнем и минахме на Проспан. по тоя повод събирам рецепти тип бабини за кашлянето (от рода на разтривки с аспирин, или мед и ракия - но да стават и за бебета, че тия с алкохолите и т.н май не стават)

Деми, много добри идеи ми даде... а ножицата за коя професия е?

Малиш, кътник ли ви расте?!?! Бреее, ние се борим със седмия зъб а вие сте на 27мия!!! Може да не е за прощъпулник детето, ама може да изяде всичкооо Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 114
Здравейте,

Леда, мъчим 9 -я  #Cussing out #2gunfire А доколкото знам моя приятелка правеше сиропче от ябълка, морков и лук за кашлица.

# 115
  • Оптимист по принуда
Ее,Леде,как коя,фризьорство,мила Joy

# 116
Деми, много съм куха!  Embarassed Разбира се, че ножицата е за фризьорство - аз първо си помислих, че е за шивачка или моден дизайнер, примерно... Все пак сте в Англия... 

Относно бабините илачи за кашлица - интересува ме какво масажче загряващо мога да правя - с алкохол може ли? с мед може ли? с аспирин може ли?

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 22:09 от Leda

# 117
  • Оптимист по принуда
Аспирин,мисля,че не може,както и алкохол...Аз съм загрявала с 'бабина' преварена мас с морска сол.Мажех крачетата и слагах чорапки,гърдичките и гръбчето.

# 118
Благодаря, Деми!   bouquet

Ех, тая преварена мас, много ми бърка нещата - трябва да се забързам да намеря от свекъра, ама ... с какво мога да я мажа от утре? ... Ще чакам още предложения Simple Smile

# 119
Честит първи рожден ден Демми  Hug  newsm67 Да ти е жива и здрава малката сладурка и винаги много да те радва!!

Общи условия

Активация на акаунт