Домакини 30/още малко има и тази зима да отмине

• 35 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Привет, палавници!  Grinning

Люска, не е много бре, няма да му се озорим на кафето, благодарско! Simple Smile

Калинка, приятно ми е, че и на теб съм била полезна!  Hug
Аз си пускам линкове какво то съм гледала и харесала, та ако на някой случайно също му допадне...
Хайде да ви оставят вече тези бури. Приятно ви гости на вас!

Сватя, Витоша за теб, колкото може да се види от слънцето.  Wink

Скрит текст:
Клик на снимките за по-големи. Simple Smile

Аз мисля да идем с Гушкан до Кауфланд да си взема още от сапуна от тазседмичната брошура. 140г за 0.54лв, а и много харесах единия от трите аромата.
Ще готвя телешко със спанак. Хляб имаме от вчера. Какво друго днес още не съм измислила.  Thinking

Хубав ден!  Grinning

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 11:02 от Morena

# 616
Ами духовито е времето Joy Не знам как са наводненията на юг, тук реката е преляла в рамките на нормалното. Много рядко гледам тв, но всяка сутрин чета варненските и тук местните новини - та за местната прогноза съм наясно.
И на Витоша няма сняг... тази зима явно снега е при Контеса....
Морена - пускай магнитни линкове - аз не мога да тегля нормално - торент страниците изобщо не се отварят, ако попадна на нещо което се отвори, в момента в който започна да свалям и спират нета. Трябва да чакам кефа на племенника да ми ги дръпне в бг и да ми ги прати по скайп #Cussing out За това гледам стари филми  Joy имаме два външни драйва пълни от времето като сме в бг Joy

# 617
  • Sofia
Уговорено, Калинка, заради вас, живеещите навън, пък и за тези без регистрация в даден тракер, ще слагам и магнитните.  Simple Smile
И аз съм пълна с филми, повечето за Гушкан де, включително и въшен диск. И за мен съм изтеглила сумати и още чакат да бъдат гледани.  Wink

# 618
  • София
Снощи сте се налудували, момичета, браво! Аз вечер съм доста изморена, понякога ви чета, друг път-на сутринта.
Луси, видях вчера снимката на Петьо, сладурчо.
Контеса, и аз не знам защо си изтрих писанията, сториха ми се малко излишни може би.
Тити, видях във фейса кой ресторант сте посетили, и аз искам там.
Ма ко, миналата седмица имаше сняг на Витоша, сега- може и да няма. Ние утре ще ходим пак. Днес сме планирали разходка по Пътеката на здравето в Банкя. Трябва движение, много съм притеснена, с килограмите на голямата, много. Дебелее от всичко. Толкова внимавам за храненето  и пак дебелее. Сега е хубаво времето, като я взимам от училище слизаме от автобуса много далече от вкъщи, вървим около 2 км пеша. И събота и неделя започваме все по-сериозни разходки. Обаче искам да взема за вкъщи един степер, нещо такова:
http://www.technomarket.bg/products/09027564#
искам да е без екстри някакви, да не е Нео и да издържа до 100кг. И да е без пари ако може Laughing. Сериозно, ако някой е виждал нещо подобно да свирка.

# 619
  • Germany
Морена, и аз благодаря за линка   bouquet Проблема е, че при нас дебнат яко дали се сваля и глобите са огромни... Мъжът ми тегли през сървара в БГ и после ползва някви тунели за насам/нищо не разбирам/. Надявам се да успее да го дръпне, защото обожавам Мерил Стрийп.
При нас пак вали и е мрачно. Поне не духа... Малкият беше със скарлатина и свърши с антибиотика преди 5 дни, а от вчера е болен и големият Sad От началото на януари направо се разсипаха да боледуват. Давам Саностол и плодове, но явно липсата на слънце последните 2 години много им се отрази. Надявам се лятото да понаваксаме в БГ, въпреки че ще сме само за един месец.
Хубав ден на всички!

# 620
Ей снощи съм изтървала купона   Crossing Arms Ама си заслужаваше - изгледахме "У дома през август". Благодарности на този, който го препоръча (Марчето) -   bouquet
Днес забърках едни соленки (аз така им викам,не знам как се казват) и това ще е за обяд. Племенниците са тук, сега играят с Ванко а Дея се опитва да спи, милата. След обяд се надявам да поизлезем на разходка. Дано да даде времето, че иначе ще ми овършеят къщата тия хуни  Heart Eyes

# 621
  • София
Ей снощи съм изтървала купона   Crossing Arms Ама си заслужаваше - изгледахме "У дома през август". Благодарности на този, който го препоръча (Марчето) -   bouquet

Изтърва купона и липсваше, но този филм си заслужава. Вероятно ще вземе още един Оскар,  Мерил Стрийп- жестоко играе, заслужава си  наградата.  Много ми хареса и ще го гледам още веднъж за да се насладя този път само на играта им, ей така да ги слушам и гледам.
Добър ден, прекрасни мои!  Hug
Вале, защо те нямаше, защо не се включваш с нас, то не е много късно вечер.. Този тренажор който се решила да вземаш не е много лесно, да знаеш. Аз съм опитвала, имам и прахолясва някъде. Повече ходене пеша, това му е майката. На нея няма да ѝ харесва, ще ѝ се види тежко и сложно.
Тите, вероятно е било хубаво на ресторанта. Браво! Пак да го посетите.
Мони, Калинке,  ще започна да ти пускам и аз линкове към филми. Аз много гледам, всяка вечер.  Само да ми каже Моренка, кое точно и как, че не съм много в час с техниката  Mr. Green тя е по-.напред от мен. Ако може и да ми каже как си прави малки картинките, как им смалява размера, а не такива големи да ги размахвам. Моренке....да ми пишеш.
Людачка, спри се, че няма да стана и само ще си стоя тук.   Heart Eyes
Ставам! Приятен ден!

# 622
  • Sofia
Валенце, щом казваш, че внимавате с храненето и толкова движение има при вас... изобщо не мога да дам идея какво още.  Hug

.. ще започна да ти пускам и аз линкове към филми.  Само да ми каже Моренка, кое точно и как, Ако може и да ми каже как си прави малки картинките, как им смалява размера, а не такива големи да ги размахвам. Моренке....да ми пишеш.
Марче, дай да видим разбрала ли съм какво се иска от мен в случая. Thinking
Да даваш линкове, мисля можеш.  
Да видим магнет линка... например тук - http://DMCA-removal-from-Google/torrents/august-osage-county-201 … -hive-cm8/376578/  - това е то - , горе в дясно е, под заглавието. На него кликваш и сваляш магнитно.
Иначе като го кликнеш с десен бутон - кликваш на "копи линк адрес" - това, което ще постнеш тук не излиза като линк  и изглежда така - magnet:?xt=urn:btih:b601900618a770e68e0e05da4e7d7571f64b6231&dn=August-Osage%20County.2013.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce    
Но ни трябва само частта до преди втория знак "=" и, която съм оцветила в червено в момета.

За смаляването на картинките...
Като сложиш линка за изображение в таговете имдж - [img] - в този първия пишеш - height=80, като числото е произволно и колкото по-малко - по-малка картинка, а вътре в тага трябва да изглежда така - [img height=80] - с пауза само между img и height.

Кажи дали съм те разбрала правилно. Simple Smile

Плановете се промениха... аз си останах вкъщи. Simple Smile  Баща и дъщеря миткат из градинките, Гушкан с малкото си безпедално колело, още не ще да го изостави.  Wink  
Чудя се дали да направя малко нещо сладичко...
Иначе пусках пералня, проснах я. Изпробвах Омо-то за сефте и съм много доволна. 'Га го намалят пак в К - ще си взимам.  Grinning
Чистих с прахосмуто, баня и тоалетна. Дебна разни търгове из ибея... Отивам да боря един шкаф сега.

# 623
  • при късмета
Привет,
до Витоша така и не стигнахме. Цяла сутрин се мотахме насам натам. Пазарувахме, минахме през свекъра. Сутринта не беше особено хубаво времето, прибрахме се и напече здраво.
 Излизането за цял ден, остана за утре, ако не ни мине котка път.
Ще метна след малко един кекс. Довечер ще правя Бьоф по рецептата на Луси. За гарнитура имам.
Морена, мерси за снимките, информация от първа ръка  Hug
Вио, приятна разходка
Мони, скарлатина ли кара и големия или просто се е разболял? Дано мине леко, каквото и да е  Praynig
Вале, потърси в продавалника, такъв уред. Като е за такива големи неща, обикновенно не отказват да отидеш да го видиш
Дано при Калинка да е утихнала бурята
Контеса и Смърфи още спят сигурно.
Луси, разби ме с вицовете
Ставам да правя кекс, че пиша това от 20 минути

# 624
Вале в ебей и в Продавалник съм виждала преди.
аз съм за тренажор.Моя е за крака и ръце и съм доволна.
Мм все ме заплашва ,че ще го продаде.На моменти карам редовнов други не го бутам.
Мини да оздравяват децата!

# 625
  • София
Марче, тя обича Бояна такива работи , обожава да кара от тези велоергометър ли се казва това колело за вкъщи? Обаче нямам място да го сложа. Иначе с часове откарва на такова когато сме при брат ми и снаха ми.
Моренка, движението откъм ходене зимата малко липсваше, но сега отново започнахме. Въпросът е, че тя вкъщи само седи. Знаеш, споделяла съм, че е дете с увреждане и макар че физически е добре, не прави нещата като другите деца. Когато сме вкъщи основон седи и прави нещо, но не ходи насам натам като сестра си, общо взето седи и си играе с нещо, седи и рисува, помага ми за бтови неща, но пак не се движи вкъщи много. Ето, ще ти напиша днес какво и е менюто и моля те за мнение дали бъркам някъде: сутринта яде една сиренка , направена от мен с пълнозърнесто брашно. Големина и грамове не знам, но баща и примерно изяде две. После пи чай с мед. Това беше в 8 сутринта. Към 10ч яде ябълка. В 12ч обядва една чиния ориз с пилешко месо,  пак не знам количеството , но определено не е много. После отидохме в Банкя и сме вървели около два часа. Прибрахме се преди малко и сега в момента яде за следобедна закуска купичка кисело мляко с една бисквита Закуска в него. До довечера ще и дам портокал примерно, за вечеря ще има качамак. Вечеряме в 19ч най-късно. Ляга си към 20,30мин. Това и е нормалното меню. Не знам дали ми вярвате, но много, много, много рядко ядем вкъщи пакетирани храни като кроасани и вафли. Чипсове и подобни пък  въобще не купуваме. Понякога шоколад. Аз правя доста неща за хапване, но не ги ядем между храненията. Примерно закуската винаги е нещо с пълнозърнесто брашно- било просот сандвич , било сиренка. Оф, не знам, като гледам другите деца как набиват боклуци и са си кльощави...Не искам да става дебела като мен, не искам.

# 626
  • Germany
Ма ко и големият е със скарлатина и сега треперя да не е заразил пак малкото и да трябва пак да пие антибиотик.. Много ме е яд, че не настоях да изследват и двамата, като я констатираха при малкото, но тук изследват само, ако има някакви признаци и затова подобни инфекции се влачат по градини и училища с месеци  ooooh!

# 627
  • София
Добър ден, сладурчета!

Днес решихме да се поразходим на вън и... пак се завряхме в МОЛа, този път Парадайз... намерих магазин за красиви неща за вкъщи..., купих ме на Петьо маратонките и очила Полароид, той си хареса един спортен модел  в оранжево, беше с 50%  намалиние и са 73 лева! Заслужава си, предишните носи 3 години. Не ги маха никога, само късна вечер.

За себе си не можах да си харесам, в този магазин всички очила са били заключени и гледам че на жената и на ММ започва да писва, та фръцнах и тръгнах... Друг път и сама!

Миленка също нищо не си хареса, аз исках поне нова блузка за ЧРД. Тя иска черно яке с качулка да е кожено или изкуствена кожа няма значение... Влязох в Карфур, напазарувах и купих на Миленка за утешение нейните любими бонбони - After eigth...

Tака, неделята 23 наближава, а аз нито подарък намерих на детето, ното торта съм поръчала, нито ресторант "О,Шипка" запазих....  Embarassed

# 628
  • София
Моренка, нищо не се получава.  Sad  Имам регистрация в Арена, даже и в момента тегля три филма, /за първи път тегля от Арена/ но когато искам да пусна магнитен ми иска хиляди допълнения и промени: "искате ли да направите нови промени на този компютър..." ами не знам. Затова ще ти пускам филмите които смятам че са добри ти ги препращай, защото в Замунда не мога да го открия пък съвсем.
Ето:
Скрит текст:
Philomena
Nebraska
Her
Dallas Buyers Club *
* този вече съм го гледала и е прекрасен!!!
Нищо не става и с намаляването на картинката. Тя става все по-голяма и по-голяма.  #Cussing out Може би аз по друг начин ги копкам и не става и не става. Изпуших една кутия цигари от злоба.  #Cussing out Мноо`о съм дървена с техниката, трябва да го видя на живо и тогава съм в час, но продължавам да се боря.
............

Кажи дали съм те разбрала правилно. Simple Smile
......
Ти си ме разбрала, разбира се, но аз не мога да го разбера.  Joy
  А и още нещо би ли направила за мен...отвори моля ти се "Philomena" и виж дали има субове, аз не ги намирам, не ги виждам, а би трябвало да има, но за първи път тегля от Арена и докато се ориентирам....мани, мани..Моля ти се.
Вале, след като не и е досадно с  велоергометъра , купувай и тренажор. Това си е движение, но сега става и хубаво времето, така че разходки няма да ви липсват. Кис. мляко не го давай с бисквита, а само като мляко, а довечера с този качамак....ограничавай, ама как ще стане на дете.. newsm78
Мони, ама вие със скарлатина ли сте??  Много е неприятно това заболяване, но минава, дано леко да го карате. После ще трябва да му правиш необходимите изследвания на детето. Така растат децата, не се притеснявай.
Отивам да" тресна" едно кафе . Ма-ко прави кейк , а аз хляб. Сладкиши днес няма. Плодове има.

# 629
  • София
Моренка, сега следвах инструкциите си и нещо започна да се сваля...

Общи условия

Активация на акаунт