Домакини 30/още малко има и тази зима да отмине

• 35 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Смърфи, изпуснах нещо, къде заминаваш?

Ма ко, браво, щом яде зеленчуци Peace

Моренка, благодаря ти за торентите Hug

Валенцето, не знам какво и да съветвам... Зависи дали можеш да я накараш да яде така или иначе...Аз моите не мога, а и сама не се храня здравословно - лош пример съм.

Контеска, много е топло при вас -19  Laughing Laughing Laughing. За цветята не мога да помогна, не съм гледала цветя...

Марче, как е кръста днес?

Коконка, много са ти сладки бузанките Peace

Мастърче къде изчезна?

Тити, как си?

Сядам да гледам филм.

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 18:49 от luss

# 646
Лусс, никъде не заминавам. ММ се върна от командировка, беше почти една седмица в Германия. Сега там има големи намаления и купил разни неща, та затова и къщата е вили мотовили.
Имам си и подарък - немски черен хляб във формата на сърце и комплект бутилка Аперол и Просеко, защото обожавам ето този коктейл:

Казва се Шприц Аперол и за първи път го опитах преди години в Италия. В Северна Италия се пие целогодишно, много ободряващо и разхлаждащо е. Последните 2-3 години стана много популярен и в БГ, ама тук нъцки. В БГ може да се купят коплекти Аперол и Просеко във всяка по голяма верига, аз лично миналото лято си купувах все от Кауфланд. На гърба на кутията пише и рецептата.

Ха наздраве!  Heart Eyes

# 647
  • при късмета
Контеса, ще ти пращам мъжо с някой колет. Цяла зима си иска снега и като му казвам на какви Т живеете, казва, че са само за него. Детето и то искало на студено, аз да съм си ходела в Африка. Ша та замоля да ми провериш цените на тежките пратки, двамата общо около 115 кг.
Аз ще ходя при Смърфи. Ето и коктейлчета предлага и е топличко  Laughing
Луси, ние с мъжа ми се хранехме много различно преди детето. И сега правя пържено от време на време, панирано например, но определено не е толкова често като преди. Тогава си беше правило. И здравословното хранене си е до организам. Той няма особена разлика, аз имам да свалям около 5 кг., а някои ми казват, че съм си добре. Да кажат които са ме виждали

# 648
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=382646&hit=1

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=72839

Моренка, не съм била на грешен път. Смятах, че в Арена не мога да открия субовете, за съжаление ги няма.
Пускам ви още един, гледайте го. Много добър трилър!

Смърфи, това не съм го пробвала, ама кой да ми каже... newsm78 с този ММ непияч на алкохол.  Mr. Green Благодаря ти , сега ще си го поръчам.
ма-ко, диетката ....ами,  когато не ям сериозно веднага се отразява,  но и аз свалям много бързо. Днес пих чай, чай, чай, кафе ,  един банан, и една  купичка Мюсли+ кис. мляко.  До тук съм около 360 калории и ако така остана до утре съм с половин кг по-малко, ако не изям пържените кюфтаци.. Mr. Green А ти си си добре, не се вманиачавай. Честно!
Людачка, по-малко ме дърпа кръста, но и нищо не съм вършила, но ако реша да се вихря отново ще ме стегне.
Вале, те девойките са ти казала. Детето взима сериозни лекарства, вероятно това също е причина, ама нали не може да ги спрете.??
Пак ми е скучно, дали да не врътна едни прозорци, ей така за разкош... Mr. Green Joy

# 649
Марче, ето ти и рецептата
http://www.aperol.com/int/en/aperol-spritz/aperol-spritz/ready_to_spritz
Не забравяй две-три резенчета портокал и зелена маслинка! Да ти е сладко!

В Италия го сервират в купичка ядки или маслини като комплимент.

И моля те, седни си на трите букви, сигурна съм, че прозорците ти са в идеално състояние, ще те хване пак кръстта!  Hug

# 650
Добре съм Лус благодаря.Днес мързелуваме с Емо.
Къщата е малко разхвърляна,но реших и аз съм човек.
Пуснах само хляб.Обядвахме ,измих и цял ден лежа.След малко ще стана да се вкарам в ред.Утре е сватбата.

# 651
  • Sofia
  И магнет линка от замунда - magnet:?xt=urn:btih:9125ea7f02fd89e6ae4a19bd57c33fe5e02bb537&dn

И Prisoners HDRip XviD  в арена - http://DMCA-removal-from-Google/torrents/prisoners-2013-hdrip-xvid-evo/368889/
И магнет линк  - magnet:?xt=urn:btih:fb08c69841903c6b07316701ce724bdc1e0c15a7&dn
+ субтитрите - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?&act=download& … p;attach_id=72485

# 652
  • София
[
 Днес пих чай, чай, чай, кафе ,  един банан, и една  купичка Мюсли+ кис. мляко. 

Аз затова не мога да мръдна от 70 кила, щях да вия от глад с това меню ooooh!

# 653
Роман сте написали от вчера! Отивам да вечерям и после ще ви чета.

# 654
  • София
 Много ви благодаря за мненията, момичета, много!
 Смърфи, Марче, и според мен лекарството влияе, това му е страничен ефект. Но тя го пие четири години пълни вече, започнахме пета. Невроложката казва, че детето пълнее от пубертет и липса на движение, не от лекарството. Ако беше от него щеше да се случи в по-ранен етап, не сега, след четири години. Тя започна да напълнява миналото лято, края му, та цяла зима си пълнее. Нищо, взимам мерки, смятам да се справим.

Толкова филми пускате, че се чудя дали да не изгледам и аз един. Признавам си, че не обичам да гледам филми. Някои сериали-да. Сега ще се къпя и ще легна с книжка в ръка. Обожавам криминалета, ФБР, убийства Crazy.

Морена:
Скрит текст:
Много ти благодаря за просторните мнения и идеи. От всичко, което си написала, стигам до извода, че сравнително добре се справям с храненето. Обаче трябва да поизчистя някои грешки. Правя понякога кексове и подобни. Ядем ги за закуска. Ще намаля драстично. Вода чиста Бояна не пие на училище, защото вкъщи и я давам с лъжица. Може и да е странно, но това е решението да пие вода змата, иначе не ще. А заради клапата в главата и трябва да пие достатъчно вода. Та-вкъщи с лъжица давам. В училище обаче пращам в бутилка домашна лимонада. Правя я от лимони, портокали, минерална вода и...захар.  Малко захар сравнително слагам, но все пак е захар. Не знам как иначе да я направя, че да пие. С мед не иска, също и с кафява захар не иска. Сметнала съм - като количество това е около супена лъжица захар на ден. Непълна. Много е май. Обаче ако не пие лимонадата в училище рискувам здравето и дори животът и. Това е положението. Понякога ми е адски, адски трудно. Все мисля и се самообвинявам за всичко, а сега и за това, че детето пълнее. Иде ми да се гръмна. Честно.

# 655
Добър ви вечер!!!  bouquet
Контеска-ами поливай си я като изсъхне пръстта.При розите не мисля,че могат да изгният.Но нямам опит с тези в саксия,моите са си на двора и им няма нищо.Добре е на светло  и топло.Като прецъфти късай цветовете с малко от дръжката.Така се образуват нови цветове.
Марчева-благодаря за предложената помощ,но няма как да дойдем до София,а иначе и тук имам добра лекарка.Надявам се да се оправи скоро мм.Почнах го с чайовете от билки.Да видим как ще е до понеделник,за сега почна да намаля кашлицата. Praynig
Днес грееше пак слънце и бях на двора,има цъфнали горски теменужки. Laughing Успях да си откъсна една,а още много са с пъпки.
Скрит текст:
Вале-изчакай да видиш как ще е положението като започнете да се движите сега.За мен е добре с килограмите,не мисля,че имаш и грешки в храненето.Наистина е от лекарствата и хормоните. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Лека и спокойна вечер!  bouquet

# 656
  • при късмета
А ти си си добре, не се вманиачавай. Честно!
Мерси и цун, чак да се вманячавям не, ама ми се иска да ги сваля. 3 години преди да забремения бях 44 кг. сега ми е малко тежичко.
И аз на твойто меню ще вия от глад, особено както не обичам кис. мляко и мюсли, та щях да ги пропусна.
Вале, виновна не си. Ето взимаш мнения, преценяваш, ако беше виновна щеше да държиш на твойто си и нищо да не подлагаш на допълнителна преценка.  Мисля, че ще се справиш  Hug
Вече ми дават зор. Ще ми превземат компа да гледат "Облачно с кюфтета 2", чак след 2 часа ще се върна

# 657
Здравейте и от мен   bouquet
Гостито беше рожден ден, но хората решили да не казват и беше приятна изненада, та голямо беснеене падна. Като се прибирахме взехме китайско, вечеряхме и сега започвам да дремя. Бурята спря.
Моренка   bouquet незнам как да ти благодаря за линковете  , а на Марчето   bouquet за идеите.
Вале добре се справяш, не се обвинявай безпричинно. Прочетох внимателно какво си писала за режима. Сина ми е на 9г., още не е пубер и не яде много. Ние ядем винаги салата и то доста, а другото ядене е по-малко. Целулозата в салатата подпомага перисталтиката-малкия ходи по голяма нужда два пъти дневно – иначе нашето меню е зърнена закуска с мляко в къщи, закуска в училище - ябълка, обяд - пълнозърнест сандвич с някакво печено месо, краставица, морков, 150мл.прясно мляко от бутилка, вечеря салата с каквото съм приготвила, често не яде хляб. Не знам колко вода пие, но сокове и газирано не пием. Ние имаме и много движение – училището ни е на 3 км./вървим пеш/, записан е на спорт и ако не е настанал потопа кара колело. Рядко се сеща за сладко и това е само млечен шоколад.
Контеса честита пролет  Joy За розите-ами те ако не умират ще фалират холандците   smile3532 от тези рози 1:1000 оживява – пазарна икономика.
Писенце – завиждам за градинката – и при мен има наболи цветя, но градината в момента е блато и немога да влязa.
На всички момичета една голяма  Hug

# 658
Баби чатят:
БАБА НЕТКА - Чатке, как си ма, какво праят децата?
БАБА ЧАТКА - Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.
БАБА НЕТКА - Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е
утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!
БАБА ЧАТКА - Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.
БАБА НЕТКА - Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме.Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...
БАБА ЧАТКА - Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за
рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!
БАБА НЕТКА - Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да
компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот икона. Ще ми
услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
БАБА ЧАТКА - Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.
БАБА НЕТКА - Не помня такова нещо, бе Чатке!
БАБА ЧАТКА - Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.
БАБА НЕТКА - Няма такова нещо!
БАБА ЧАТКА - Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!
БАБА НЕТКА - Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!
БАБА ЧАТКА -Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс!
БАБА НЕТКА - Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!
БАБА ЧАТКА - Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!
БАБА НЕТКА - Котка да ти изяде мишката!
БАБА ЧАТКА - Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!
БАБА НЕТКА - Някоя невестулка да ти хакне кокошките!
БАБА ЧАТКА - Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!
БАБА НЕТКА - Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
БАБА ЧАТКА - Лицето ти на пиксели да стане!
БАБА НЕТКА - Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!
БАБА ЧАТКА - Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!
БАБА НЕТКА - И компютъра ли?
БАБА ЧАТКА - И компютъра!
БАБА НЕТКА - Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
БАБА ЧАТКА - Ммм, ДРЕМЕ МИ НА ДЪННАТА ПЛАТКА! Хакерка с хакерка...
(кълнейки се излизат)  newsm78

# 659
Ако зодиите се рисуваха с бабички - аз съм с козата  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт