Пазаруване от Aliexpress.com 20

• 46 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте ! Искам да питам как плащате ? Директно с дебитна/кредитна карта или чрез виртуална сметка .Казаха ми мои познати да си направя такава и да я захранвам със сумата , която ми е необходима ( малко повече разбира се ) .И друго, парите в долари ли да си ги обърна в тази сметка или може и в лева ? Извинявам се за въпросите , но не съм на "ти".

Здравей,можеш да плащаш с всички изброени карти,но май най-добре с виртуална.Аз имам виртуална и съм доволна.  Simple Smile

# 121
Скрит текст:
fibs от сайта лимит няма проблема може да е от банката,всяка има определен брой разрешени седмични транзакции обикновено 85 бр. седмично, но надали си надвишила.

никид благодаря ти  Hug

# 122
Благодаря за отговорите.

# 123
# 124
Здравейте момичета да си присъединя и аз при вас.Снощи пуснах първата си поръчка.за 10 долара.платих я.Те ми пратиха номер на поръчката,какво следва сега?Много ви благодаря,само ви чета от известно време,мен много ме вълнуват бебешките дрешки,защото съм с голяма дъщеря и близначки и немога да им смогна в къщи. Hug Hug Hug
моля ви кажете какво следва

# 125
момичета на тази рокля http://www.aliexpress.com/item/2013-Kids-Girls-Dress-cute-peacoc … 34250401.html?s=p кой размер трябва да взема 8 ли това 8 възрастта на детето ли е , за дете на 6 и половина ? ох аз се обърках с тези размери на всяка стока различно ли отговаря за определената възраст?

Сега на тази втората роклика http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Fashion-Peacock-Pattern- … s/1554362658.html за възраст 7 г. трябва да напиша 12 нали ?

# 126
Здравейте момичета да си присъединя и аз при вас.Снощи пуснах първата си поръчка.за 10 долара.платих я.Те ми пратиха номер на поръчката,какво следва сега?Много ви благодаря,само ви чета от известно време,мен много ме вълнуват бебешките дрешки,защото съм с голяма дъщеря и близначки и немога да им смогна в къщи. Hug Hug Hug
моля ви кажете какво следва
Първо се обработва плащането в рамките на 24 часа, след това поръчката се обработва от продавача в посоченото от него време. Ако в рамките на това време продавача не изпрати стоката, поръчката автоматично се затваря и на вас ви връщат парите в рамките на 7-10 дена. Ако продавача изпрати поръчката ви дава номер за проследяване, който става активен в сайтовете за проследяване след 3-10 дена. Същевременно тече и срок за доставка. Когато остават около 5 дена до изтичането на този срок и вие не сте получили нищо, свържете се с продавача да изясните причината. Ако ви овърта може да пуснете диспут. Надявам се да сте ме разбрали.

И все пак като решите да поръчвате, прочитайте първа страница и поне последната тема, доста неща има изписани...

момичета на тази рокля http://www.aliexpress.com/item/2013-Kids-Girls-Dress-cute-peacoc … 34250401.html?s=p кой размер трябва да взема 8 ли това 8 възрастта на детето ли е , за дете на 6 и половина ? ох аз се обърках с тези размери на всяка стока различно ли отговаря за определената възраст?

Сега на тази втората роклика http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Fashion-Peacock-Pattern- … s/1554362658.html за възраст 7 г. трябва да напиша 12 нали ?
Детската номерация им е адски объркана... така и не можах да свикна! Гледайте таблици, ако все още не можете да се ориентирате, най-добре пишете на продавача и кажете каква е височината на детето, за да ви изпрати най-подходящия размер! Успех  Peace

# 127
Успешна седмица на всички, а аз имам питанка! Simple Smile Помня, че се коментираха нощни лампи, но тогава не се загледах. Та ако може някой да ми пусне линк за нощна лампа на батерии

# 128
Здравейте,
На 29 и 30 януари направих 7-8 поръчки от Али, но до момента само 2 от тях са ми на статус Shipment, другите все още са на статус Pay Success. Писах им на всички и повечето ми писаха, че сега са били празниците в Китай, (Нова Година, Фестивал на пролетта). Има ли и при вас такива забавяния по тези причини?

# 129
viki_88 материята е мек и еластичен тънък памук,  снимки ще направя тез дни на дневна светлина 
Предварително благодаря!

viki_88 в предната тема имаше отзив за този клин, и аз чакам същия от ибей  за 3 $,но още го чакам..дълж. е на цяла дреха

Благодаря, ще чакам и твоите отзиви ако не го поръчам до тогава.

# 130
За сега само запис , започнах да поръчвам бански вече

# 131
  • Beyond the stars
Здравейте,
На 29 и 30 януари направих 7-8 поръчки от Али, но до момента само 2 от тях са ми на статус Shipment, другите все още са на статус Pay Success. Писах им на всички и повечето ми писаха, че сега са били празниците в Китай, (Нова Година, Фестивал на пролетта). Има ли и при вас такива забавяния по тези причини?

Аз имам поръчки след 6.02 понеже продавачите бяха обявили тази дата за край на ваканцията.. ама тц .. всичките са Awaiting shipment.  Peace Чакам да се раздвижат тези дни ..

# 132
Здравейте,

Аз имам поръчки след 6.02 понеже продавачите бяха обявили тази дата за край на ваканцията.. ама тц .. всичките са Awaiting shipment.  Peace Чакам да се раздвижат тези дни ..
Може сега да имат натрупани поръчки. Ще изчакам до сряда и пак ще им пиша.

# 133
  • Stara Zagora
Добър ден момичета. Може ли да качите реални снимки на това -------->  http://www.aliexpress.com/item/Men-s-Winter-Jcaket-Mandarin-Coll … XL/616569384.html  - ако някой го е поръчвал. Благодаря ви предварително и приятен ден.

# 134
Моля, някой да погледне тази пратка

RC298084643CN
виждам, че няма движение от 27.01, но не разбирам защо?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт