Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ползвал съм техните услуги при доставка от Китай, бил съм на митницата, знам какво е. Никога няма да поръчам чрез тях за друг скъп артикул, който не идва от ЕУ. И тъй като принципно не ги бързам нещата, които поръчвам - използвам нормалната доставка с тракинг.
Процедурата по плащане на ДДС в пощата е хиляди пъти по-спокойна.
Като услуги - нямам оплкавания от ДХЛ.

# 106
Как стоят нещата с плащането на Ддс  с доставка Дчл?  Къде се плаща ДДС-то?Ходи се в митницата ли?

# 107
Как стоят нещата с плащането на Ддс  с доставка Дчл?  Къде се плаща ДДС-то?Ходи се в митницата ли?

има тема за митница http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758128.0

# 108
Момичета, поръчах от BornPretty Store, но понеже ми е за пръв път от този сайт искам да знам пак ли в пощата пристигат, както от другите китайски сайтове? Транкинг номер на имайл-а ли ще получа или в профила, с който съм регистрирана на страницата им? Горе-долу до месец ли да си очаквам покупките?

Здравей Стеласън имам въпрос към теб Simple Smile От Born pretty само с Paypal ли се пазарува или може и с карта ?

# 109
Здравейте, имали ли сте проблем( с pandawill) с отказ на поръчка която не  е пусната-шипната и върнаха ли ви парите? Как връщат парите? Благодаря. Peace newsm78

# 110
  • Ямбол
Съншайн връщат се обратно,както са платени.

# 111
Момичета, поръчах от BornPretty Store, но понеже ми е за пръв път от този сайт искам да знам пак ли в пощата пристигат, както от другите китайски сайтове? Транкинг номер на имайл-а ли ще получа или в профила, с който съм регистрирана на страницата им? Горе-долу до месец ли да си очаквам покупките?

Здравей Стеласън имам въпрос към теб Simple Smile От Born pretty само с Paypal ли се пазарува или може и с карта ?

teli, може и с карта, без регистрация в PayPal, предполагам и с кредитна и дебитна може Simple Smile Но все пак те съветвам да платиш с PayPal, по-сигурно е, а и в случай, че стане някакво объркване с поръчката, по-лесно ще ти върнат парите  Peace

# 112

teli, може и с карта, без регистрация в PayPal, предполагам и с кредитна и дебитна може Simple Smile Но все пак те съветвам да платиш с PayPal, по-сигурно е, а и в случай, че стане някакво объркване с поръчката, по-лесно ще ти върнат парите  Peace

Благодаря ти Simple Smile но не искам за една поръчка да чета цялата тема за работа с Paypal Sad

# 113
Здравейте !  Hug
Искам да купя подарък на дъщеря ми този телефон  :http://www.tinydeal.com/doogee-voyager-dg300-5-ips-mtk6572-andro … one-p-109329.html
Имате ли някакви отзиви за този модел?
Приемам предложения и за други модели в този ценови диапазон.
Благодаря и хубав ден !   bouquet

# 114
Здравейте !  Hug
Искам да купя подарък на дъщеря ми този телефон  :http://www.tinydeal.com/doogee-voyager-dg300-5-ips-mtk6572-andro … one-p-109329.html
Имате ли някакви отзиви за този модел?
Приемам предложения и за други модели в този ценови диапазон.
Благодаря и хубав ден !   bouquet
Аз съм харесала този
http://www.pandawill.com/doogee-dg350-smartphone-mtk6582-quad-co … white-p86855.html
Малко по-скъп, но е с по-добри параметри!

# 115
Да се цитирам тук, че там никой не ми отговаря.
Ордера ми беше замразен няколко дни и сега погледнах, че е fund processing. Какво означава това?
Сега пък вече е финишед. Какво означава това?Аз не съм получила стоката, и пари нямам върнати. Съобщение нямам написано?
Става въпрос за алиекспрес

# 116
  • В един копнеж!
Ордера ми беше замразен няколко дни и сега погледнах, че е fund processing. Какво означава това?
Сега пък вече е финишед. Какво означава това?Аз не съм получила стоката, и пари нямам върнати. Съобщение нямам написано?

Еха, същата ситуация. Замразен, защото продавачите са били подозрителни. Фунд процесинг се оказа, че е било времето на връщане на парите. След коет опреминава в статус- финиш/ приключен/. А сега там дето си направила поръчката, в ордерите ти, отвори си една от тях от View Details. Има две секции- едната е поръчката, веднага след нея е Financial. Ще видиш по-надолу. Там е рефунда. Ако има дата и сума, значи са ти върнали пари, които са постъпили обратно в сметката ти.

Съобщение не може да нямаш, виж си пощата. Получава се от самия сайта.

# 117

Еха, същата ситуация. Замразен, защото продавачите са били подозрителни. Фунд процесинг се оказа, че е било времето на връщане на парите. След коет опреминава в статус- финиш/ приключен/. А сега там дето си направила поръчката, в ордерите ти, отвори си една от тях от View Details. Има две секции- едната е поръчката, веднага след нея е Financial. Ще видиш по-надолу. Там е рефунда. Ако има дата и сума, значи са ти върнали пари, които са постъпили обратно в сметката ти.

Съобщение не може да нямаш, виж си пощата. Получава се от самия сайта.
Нямам такова финансиал. Ето какво ми дава на ордера  http://www.album.bg/mmtomova/images/31304110/     , а след това като натисна вю детайлса ми излиза това  http://storage4.album.bg/97a/6666_3699a_31304456.bmp

# 118
  • В един копнеж!
Имаш, просто не я виждаш. Втората снимка, дето си ми пратила, хубаво я разгледай.  FINANCIAL! Това, което си снимала е ордера, под информацията, че пратката ти ще дойде с ДиЕйчЕл и тракинг номера, загледай две опции- ORDER i FINANCIAL.

# 119
Много благодаря. Пише днешна дата. Кога ще се отразят в сметката?

Общи условия

Активация на акаунт