Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
4-8 Гб ще ми свърши работа. Благодаря

# 481
16GB Samsung class 10 - доволен съм от тази, 8$ и нещо е в момента.

# 482
Здравейте! Моля за малко помощ. Искам да си купя телефон от някоя от китайските марки. Най-важното изискване е бързина. От тази гледна точка, кои от изброените характеристики имат най-голямото значение:
1. Брой на ядрата на процесора
2. Честота на поцесора
3. RAM
Кои са най-важните за бързината, за да знам ако се налага заради парите да правя компромис, какво да  пожертвам? Simple Smile
И още нещо. Колко важна е версията на Андроида по принцип? Ако 2 телефона са с еднакви други параметри, но различни Андроиди, в какво ще се изразява разликата в работата им(ако я има)?

# 483
Ами и трите неща, които са изброени са от значение.
Хубавото е, че си вървят комплект на динамичният китайски пазар Simple Smile

За да е актуален телефона търси минимум параметри
- 4 ядра
- 1.3 ГХц процесор
- 1 ГБ РАМ
- Вградена памет 8ГБ
Андроид 4.4 и нагоре

# 484
Някой знае ли как се ъпдейтват тези китайски телефони ? Имам THL и не знам как става.Имам един закупен от българия с андроид 4 и нещо и вчера го ъпдейтнах но тез китайци не знам кака?Моля за помощ.

# 485
Някой знае ли как се ъпдейтват тези китайски телефони ? Имам THL и не знам как става.Имам един закупен от българия с андроид 4 и нещо и вчера го ъпдейтнах но тез китайци не знам кака?Моля за помощ.

ми по същия начин както другия телефон. Какъв е проблема? нали китайския е с Андроид...

http://www.wikihow.com/Update-an-Android

# 486

ми по същия начин както другия телефон. Какъв е проблема? нали китайския е с Андроид...

Благодаря за отговора но явно още няма нищо.Аз май не съм виждал китайски таблет или телефон да има ъпдейт...

# 487

Благодаря за отговора но явно още няма нищо.Аз май не съм виждал китайски таблет или телефон да има ъпдейт...

Ти не ъпдейтваш телефона, а операционната система. Хвани в ръка този от България и като гледаш от него повтаряш същите стъпки на другия телефон.
Ако говориш за рутване на телефон и поставяне на нов РОМ или Firmware....това вече е друга работа и трябва да търсиш по форумите.

# 488
при положение, че моделите ги произвеждат по няколко месеца само и прехвърлят на следващ, рядко вадят ъпдейти повечето марки.

# 489
  • Варна
Здравейте ,извинете за глупавите 2 въпроса но искам някой ако има възможност да ми отговори.Какво значат цени от рода на " US $15.15 - 16.55 " ,какво значи това ,колко струва едната или другата цена?! И другото което се чудя е от къде да си търся пратката след 15-20 дни по указания на китайския сайт,тъй като доставката е безплатна по корабите,от митницата ли от другаде ли?И какви допълнителни такси е възможно да има?  Thinking

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 02:28 от Anastasia Steele

# 490
  • Ямбол
Anastasia Steele от дадения артикул има разновидност от модел/цвят/размер,съответно всеки с различна цена,при избор на желаното ти дава цена. За пратка получаваш известие в пощ.кутия от къде да вземеш,ако отишла на митница,спрямо сумата има различни такси, хвърли 1 око на темата за Аликспрес,поне 1-ви пост.

# 491
  • София
Здравейте момичета,имам един въпрос ако може да ми отговорите ще ви бъда безкрайно благодарна ,снощи си направих поръчка от пандалил на телефон ,с безплатна доставка с Airmail - Reg  Airmail  By Singapore Post ,питането ми е какво следва,платих с дебитна карта директно,изпратиха ми на емайла ордер и това е,четох тук че проследявате пратката,аз как мога да го направя?

# 492
# 493
Моля ви, помагайте. Не мога да си проследя 2 поръчки от алиекспрес. Пробвам на 17track.net, но не излиза никаква информация. Това YC561499583YW е поръчано на 17.03., а това RX747870445DE на 20.03.  newsm78

# 494
  • В един копнеж!
Моля ви, помагайте. Не мога да си проследя 2 поръчки от алиекспрес. Пробвам на 17track.net, но не излиза никаква информация. Това YC561499583YW е поръчано на 17.03., а това RX747870445DE на 20.03.  newsm78

Първият тракинг е измислен, а вторият идва от Германия. За втория може да изскочи нещо като информация след време, обикновено трябва да минат по 10-15-20 дни.

Общи условия

Активация на акаунт