Кой какво сервира снощи - кой какво ще сготви днес - 3

• 52 755
  • 416
  •   1
Отговори
# 285
вчера пица и кекс
Тази вечер римски гювеч и торта таралеж от бисквити

# 286
  • все тук
Снощи - гювеч с картофи и свинско месо на фурна, салата от домати с чесън, сирене и босилек, бисквитена торта.
Днес ще дояждаме, а утре съм именничка и ще се вихря в кухнята. После ще пиша.

# 287
пиле "Империал" и картофена супа за днес, дано остане и за утре

# 288
Снощи - кюфтета с печени картофи
Днес - пица

# 289
  • Варна
Вчера-мусака и месих пърленици(ммммммм,много вкусни станаха, а уж съм на диета...).
Днес-пиле с ориз и имам нова поръчка за пърленици, хихи.

Може ли рецептата за пърлениците? Нещо съм се отворила на тема тестени  Crazy

Иначе аз днес ще правя омлети (голям съм им майстор  bowuu), утре за закуска мързеливки, после зелеви сърми.
В неделя ако не ме домързи ще правя солени кифлички.

# 290
Наравих една салата "Хепи", много вкусна стана. И картофени кюфтета. А мъжа ще дояжда месните от вчера.

# 291
Може ли рецептата за пърлениците? Нещо съм се отворила на тема тестени
В 1 ч.ч.топличка вода слагам 1/3 кубче мая от 42 г. и лъжица захар.Разбърквам с брашно на кашичка и оставям на топло да втаса.Правя кладенче в брашното и добавям втасалата мая ,още едначаша вода, лъжица сол, малко олио и замесвам ср.твърдо тесто, което оставям да втаса отново.После разделям тестото на няколко топки, разточвам на тънко и слагам в тави.Пак втасва.Преди да сложа да пека намазвам със запържено олио +  галета натрошено сирене или кашкавал, чубрица, шарена сол-абе каквото имам.Като извадя от фурната покривам с кърпа за да станат мекички.

# 292
Снощи - миш-маш
Днес за обяд - пилешка супи4ка
Ве4ерята ще я готви мъж ми - ориз и свинско в сладко-кисел сос /готов от буркан:)/
Десерта мисля да е един сладкиш, който наскоро 4етох във форума - арабски сиропиран сладкиш с грис.

# 293
Снощи - бекон с пържени яйца и салатка боб, за десерт масленки, направени от мъжОто за 10м Mr. Green

Днес - бял боб по Панагюрски и салатка доматки, десерт, торта, останала от 8-ми март Wink

# 294
Снощи печени пържоли с гъби, за гарнитура аспержи, чери доматки и сос от авокадо, сметана, извара, листа от кориандър.
За тази вечер трябваше пилешки пържоли и супа топчета за децата, ама както си ги изкарах от хладилника продуктите, така и си ги прибрах, боли ме главата и не ми се готви.

# 295
Снощи спаначена супа , ориз  със зеленчуци по китайски , спаначено пюре. Днес ще изпържа яйца на очи и ще ги сервирам върху канапе от спаначеното пюре.

# 296
  • BABYLAND
Снощи - гювечета
Днес - мисля да направя тиквички с ориз за обяд, а за вечеря....ще се поразровя тук да взема някоя идейка.

# 297
Снощи - пица
Днес - мусака

# 298
  • sofia
Снощи картофи огретен и пържени кюфтета. Днес пиле с ориз, таратор и за десерт идея си нямам още. Ще поровя из вашите идеи.

# 299
здравейте,и аз щпитаме се включа с една простотийка,но да питам  вас не ви ли притеснява птичия грип.

Общи условия

Активация на акаунт