Кой какво сервира снощи - кой какво ще сготви днес - 3

• 52 759
  • 416
  •   1
Отговори
# 270
Една картофена яхния ще направя след малко.

# 271
  • Вече в моята си приказка...
Днес за обяд направих нещо подобно на паприкаш, ама без месо, че нали постя. За вечеря съпругът ми е обещал пица, ама за мен ще бъде отново постна - с гъби и без кашкавал. Ще видим дали ще е вкусна!

# 272
отказах се да правя картофена яхния, понеже свеки току що дойде да ми ползва компа и ми донесе картофени кюфтета и месни кюфтета. Реших да ги изпържа и аз да направя такъв сос с олиото. И тя каза че ставало вкусно.

# 273
Боб сварих днес, ама като съм залепнала на тоя комп  typeuu.....му извряла водата и беше леееко позалепнал за тенджерата Mr. Green smile3538. Спасих положението. Ще допълня вечерята със салатка и тараторче.

# 274
В4ера- салата Цезар, огромно коли4ество
Днес- зелен4укова супа с броколи; пилешко с бамя и маслини; пикантно бон филе; за гарнитура салата от зелен фасул и картофи; кейк с шоколад и портокал

# 275
мм така снощи имахме пържолки с гъбен сос и зелена салата,но май само за мен  Grinning и малко руска салатка се намери в последствие
а за днес не ми идва на идея какво а готвя newsm78

# 276
Снощи хапнахме спагети, а днес направих леща с бекон. Тъй като постя за мен всичко е без месце обаче  Wink

# 277
днес сготвих зеленчукова супа с пиле - броколи, зелен фасул, моркови, картофи, фиде, брюкселско зеленце

ще готвя чушките от днешното предаване на Звезди - пълнени със свинско и кус кус и заляти със сметановодоматен сос - да видим що е туй

а утре смятам да правя пиле с грах

# 278
Направих кюфтетата и соса , но после ги сложих в соса да поврат малко. Стана чудна яхнийка. И един тараторец направих.

# 279
  • Den Haag
Вчера: Гювеч с телешко месо, салата от домати и сладкиша с карамел и ябълки.
Днес: Панирано филе от хек с гарнитура броколи и по една студена бира. cheers.

# 280
  • София/Осло
Вчера - картофи с бекон и сметана
днес- пица

# 281
Снощи рибни филета (не знам каква е тази риба по нашенски  Rolling Eyes) печени в оризова хартия върху задушен предварително спанак, зелена салата с орехи и чери доматчета , за десерт- кокосов сладолед , който полях с разтопени шоколадови бонбони карашик Party- СУПЕР стана!!! Peace
Днес- спагети карбонара и салата от рукула и уиски с фъстъчки за сега, че току що се завръщаме от тръстиката... Embarassed Party

# 282
Вчера ориз с пилешки хапки
Днес зелен боб яхнийка

# 283
Вчера-мусака и месих пърленици(ммммммм,много вкусни станаха, а уж съм на диета...).
Днес-пиле с ориз и имам нова поръчка за пърленици, хихи.

# 284
Свеки ще пристигне след малко от провинцията!
Така, че ще се вихря днес в кухнята - за довечера ще спретна пилешкото филе с топени сирена, сметана и гъби, салата + известния на всички ябълков сладкиш с карамел Peace
Нали трябва да я шашна с манджи Mr. Green  chef bowuu

Общи условия

Активация на акаунт