Детски книжки за 4~6-годишни

• 2 941
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Книжките за къртичето, поредицата за лисича гора, книжката за таласъмчето.

# 16
И аз мисля да взема тези на Дисни

# 17
Франклин и Приказки от вълшебната гора са фаворитите. Не че си взема поука от приключенията на Франклин. Simple Smile

# 18
  • Fort Worth, TX
Онзи ден купих Братя Грим и Замръзналото кралство.

# 19
Аз взех от Кауфланд - Дора и на брятя Грим

# 20
Аз й купувам книжките с Дора, но тези, които са по-елементарни.Преди купувах от поредицата на в-к Уикенд, но ми се виждат неподходящи за тази възраст и спрях да ги вземам.
От Кауфланд на промоция съм купувала книжките под формата на човече, но вече не ни вълнуват, откакто стана фен на Дора.

# 21
В петък търсих подарък за момиче на 5 години. За съжаление Дора ми се видяха супер елементарни за тази възраст. Или може би имам големи очаквания от филмчето.

# 22
Има два вида книжки за Дора.Едните са по-трудни и пише ниво на четене 1.Моето е на 4 години и тези са малко трудни за нас.Ние имаме "Раницата на Дор", "Дора тръгва на училище".Следващият път ще й купя една от поредицата, която беше на тема пикник.Тази със стикерите също ми се видя интересна.
Понеже е фен на Мързелград, в нета гледам, че има списание и книжки с тези герои, също и оцветявки, но когато отида в книжарниците ми казват, че нямат от тях, явно се поръчват само от сайтовете.

# 23
В петък търсих подарък за момиче на 5 години. За съжаление Дора ми се видяха супер елементарни за тази възраст. Или може би имам големи очаквания от филмчето.
Купувала съм, за да си социализирам детето посредством книжките, че до скоро никак не харесваше телевизията под формата на анимации и всякяк. Не я впечатляват нито Дора на книжка, нито Барби на списание, нито пренцеси.   

# 24
И тук ще споделя: дъщеря ми е на 4 години и е просто влюбена в книжките от поредицата Приказки любими в рими на СофтПрес - стиховете на Любомир Николов са толкова увлекателни, че вече знае поне две от книжките - всяка с по 10-тина куплета наизуст. Виж тук: http://www.soft-press.com/goto.htm?http://soft-press.com/srchead … amp;viewbook=1043 - гледам, че са ги обединили в еднолуксозно издание, но отделните книжки ги има за по 2,50 лв. - супер са просто!

# 25
Аз ей сега в обедната скочих да й взема и

# 26
  • Fort Worth, TX
нИЕ СЪщО сме фенове на Маша.Казвам сме, защото и аз много харесвам сериалчето и гледам с голямо удоволствие когато и той гледа.

# 27
Да,и ние следим Маша с интерес  Peace

# 28
Търся текста на приказката "Магазин в гората"  от поредицата "Във вълшебната гора". Издание от 2020 г. Жълта корица със слонче. Моля за съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт