Бурята~~La Tempestad~~Тема 6

• 24 828
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Кате,тя красотата е субективна,но ако питаш мен,красив мъж е,друг е въпроса,че не е на висотата на Химена,за да го хареса,но хайде Mr. Green

но самочувствието му се рее в Олимп,сега след отговора на Химена направо не го виждам на нашата планета hahahaно е мой човек,сега Peace

# 16
Тони,само теб не чаках тук,ти нали само ни четеше Mr. Green

и какво значи,че не съм на висотата на Химена би ли го обяснил Crossing Arms

Кате,ти пък и се съмняваш в мен...аз нали ти казах,ако не ме харесаш,не ме взимаш... Mr. Green

Тука няма нито чай нито мустаци,спокойно,само яко пиячка,спорт и разврат,точно за нас Twisted Evil

# 17
Наваретов,не си ли чувал,че проверката е висша форма на доверие...аз да се подсигуря hahaha hahaha...ама самочувствието ти наистина е до Олимп Joy Joy Joy още си спомням апетитен бил за мис Вселена...мани бегай Joy Joy Joy

8 ми ининг 7-0 за Мексико нулева интрига Joy....

# 18
Мексико Party Party PartyГолемият победител в сериите

7-1

с най-верния крепител Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

поздравления за пуерто рико,2-ри в класирането,че стигнаха дотук ,макар и сега да се поизложиха

за всички вас

Аз всеки момент чакам съседите,да дойдат и да ни изхвърлят Joy Joy Joy Joy

# 19
Оо Кате това чаках... Party

Честито на Мексико и на една много специална и красива мексиканка

# 20
Браво на Мексико,ей това се казва резултат 7-1 да си знаят пуерто рико дащо са паднали Joy Joy Joy

# 21
Значи Мексиканците взимат купата,нека им е честито Partyкакто и на тази наша прекрасна мексиканка,темата ви нали е и мексиканска Wink

Лека нощ,Дами,Наваретов и до нове срещи! Wink

# 22
VIVA MEXICO

Лека нощ,Дами и Господа!
Антонио,още веднъж,добре си ни дошъл Wink Hug

# 23

Скрит текст:

# 24
Добър ден,дами и господа!

Дами организирайте родата да гласува,че като гледам как нарастват гласовете за Марина и Ернан,накрая да не изберем най-безопасна двойка,не най-любима....че Наваретко,а вече и Антонио спирка нямат hahaha...не им вярвам вече,както ни уредиха на миналата анкета Mr. Green Thinking

жалко,че аз не мога да си поправя на гласа,ама откъде да знам,че Наваретов ще изкърти подобна логика за безопасност Joy Joy...

# 25
Здравейте! Hug

Кате,не виждаш ли,че те тези двамата ако могат със синджири да я вържат,с катинар да я заключат и в един ковчег да я запрат тази Марина...тогава вече ще е безопасно..

Но като се замисля капитан Фабре е ентусиаст и смелчага ще я освободи... hahaha

# 26
Добре дошъл на Тони и честита победа за Мексико  Hug И какво стана сега с анкетата, аз си мислех, че ще имаме безконкурентен победител, а то какво стана, прехласнахте се по сеансовата част  Joy Накрая ще видим Марина с кого  Wink

# 27
Хриси,не се подигравай със сеансовите човечета,че то по хората ходи Joy Joy Joy да не те стигне и теб hahaha..както е писала Еми,тези нашите хубосници Марина ,,ако могат да си я заключат вкъщи ...най безопасно ще им е....

# 28
О, не знаех, че звучи подигравателно, то си е хубаво на сеансово ниво  Mr. Green

# 29
Кате,Хриси какво лошо има в сеансите,аз пък хич не мога да се засрамя,че гласувам така Joy Joy,в крайна сметка вие по време на какви сеанси сте правени,да не би да са готварски случайно Joy

пък и сеансовото ниво е само за професионалисти,студенти редовно обучение,както вече казахме Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт