Бурята~~La Tempestad~~Тема 6

• 24 830
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
И аз харесвах Фабре в началото сега не топено сирене,направо...прясно мляко Joy Joy Joy
много готин образ в началото,но хвърлянето си беше бруталничко Peace Peace

Кате
Скрит текст:
,ей мислех си го ,аз имам нюх... Joy Joy Joyзнаех си че не искаш да ходим в Гуадалахара само заради мен hahahaно нищо за теб щом става въпрос не съм алчен,може hahaha
сега сериозно,аз не знам как е на запад,но не мисля,че тук са толкова лоши нагласите newsm78 особено пък към женския пол..пък и като не е едностранна форма,ти казваш,че си го и притаила..ама то с Химена нямма начин,то е някакъв феномен...по темата аз предполагам,че дамите в темата са също широкоскроени и толерантни и няма от какво да се притесняваш newsm78

# 691
Ох аз до последно си мислех,че се майтапите нещо Joy Joy Joy ама накрая сериозно ще излезе

Скрит текст:
Кате,аз като гледам ти не си се притеснила много,но аз също да си кажа,нямам абсолютно никакви проблеми с това..както е казал тони,си късметлийка че може да оцениш положително и двете чудеса на природата Peace Joy така че ок сме Winkсамо не отивай в отбор Наваретови,че тежко ще се преборим Joy

да не сме само спам и двете чудеса на природата

# 692
Ох аз до последно си мислех,че се майтапите нещо Joy Joy Joy ама накрая сериозно ще излезе

Скрит текст:
Кате,аз като гледам ти не си се притеснила много,но аз също да си кажа,нямам абсолютно никакви проблеми с това..както е казал тони,си късметлийка че може да оцениш положително и двете чудеса на природата Peace Joy така че ок сме Winkсамо не отивай в отбор Наваретови,че тежко ще се преборим Joy

да не сме само спам и двете чудеса на природата

така е Еми да има за всеки по нещо,а за някои и двойни дози hahaha hahaha

# 693
Ох нещо ми се откоментира hahaha днес

вижте тук на прословутата литургия..Химена за да е по-близо до Господ ли така се е облякла така прозрачничко:mrgreen:

# 694
Ох нещо ми се откоментира hahaha днес

вижте тук на прословутата литургия..Химена за да е по-близо до Господ ли така се е облякла така прозрачничко:mrgreen:

а може и за да е по-близо ...до стоящия до нея,нейно ляво в случей че не виждате да уточня Joy hahaha

# 695

а може и за да е по-близо ...до стоящия до нея,нейно ляво в случей че не виждате да уточня Joy hahaha
аа,Еми, тя за уилям може всеки ден така да се облече..на колко събития са били,но това точно на литургията... Thinking

# 696
Цитат
И аз харесвах Фабре в началото сега не топено сирене,направо...прясно мляко Joy

Ох,Наваретко да му се дояде на човек с твоите сравнения Joy Joy Joyно си прав наистина му се изгавриха с образа...

Вие коментирате Химена обаче какво ще кажете за уилям,железен е не смее да погледне..да не го щракне някоя камерка...и да види силиконовата кралица Joy Joy Joy

# 697
За Господ се е облякла,за Господ Peace Joy Joy

Левия не желязо,стомана...евала направо му казвам...ама какво се и изказвам аз ooooh!...зад кулисите кой знае какво е гледал...и то ако е гледал пак само..евала Praynig Praynig

# 698

Тук искате ли да ви преведа какво се моли Joy Joy Joy

Уилям:Боже, моля те избави ме от изкушение hahaha hahaha

ама понеже уилям много белички е правил в миналото и Господ не е удовлетворил желанието....и потърпевшите са Наваретови и сие...Joy Joy Joy

# 699
Цитат
Тук искате ли да ви преведа какво се моли

Кате,не ми харесва този ти превод,ама изобщо  Naughty Mr. Green
Скрит текст:
Добре де ти нито уилям,нито химена ли не ревнуваш,че си правиш такива майтапи,изобщо??

# 700
Цитат
Тук искате ли да ви преведа какво се моли

Кате,не ми харесва този ти превод,ама изобщо  Naughty Mr. Green
Скрит текст:
Добре де ти нито уилям,нито химена ли не ревнуваш,че си правиш такива майтапи,изобщо??
ааа преводът е съвсем автентичен,гледай си работата..аз не правя превооди по вкус hahaha
Скрит текст:
хич не ги ревнувам,ама грам hahaha даже им се кефя,че са си изживяли емоциите,жалко само че точно за сметка на хайме защото бяха страхотна двойка,но по всичко си личи че блудниците се намират отново,така че проблем не съществува Joy Joy Joy

# 701
Сериала скоро ще приключи,затова нека да си припомним отново и творчеството на феновете за епизод 2.

Култовото запознанство на капитан Фабре и Марина:

-Ще бъдете ли така любезен да се облечете!
-Да,ако вие бъдете така любезна да ми дадете панталоните!

-Никога ли не сте виждали гол мъж,госпожице?
-Виждала съм много,но това не ви засяга!
-Много?...Погледът ви казваше друго. smile3503

-..Хората щяха да ви кажат къде да ме намерите.Не е било необходимо да идвате в каютатата ми и да тършувате.
-Не съм тършувала
-Разхождахте се из каютата,сякаш е ваша,разглеждахте снимките ми и дори ме видяхте гол.Това малко ли е?
-Преди да продължите да ме обвинявате,ще ви кажа защо се качих на НАШИЯ кораб.
-Нашия...! Нашия кораб...!Значи е НАШИЯ..???!!!Госпожице да не би да се напивате рано?
-Не не се напивам рано.
-Съветвам да не го правите,за да не говорите такива глупости!

-Аз съм новата съдружничка и управителка на компанията!-
-Новата съдружничка...!!!Управителка...!Жена...?!

-Чудесно госпожице.Разбрах всичко,което ми казахте,а сега си вървете и не се качвайте повече на кораба ми без мое разрешение.Ясно?!
-Отсега нататък аз ще ви плащам,така че не бъдете толкова груб господин Фабре!
-Капитан Фабре!Запомнете го .!Капитан Фабре!!! smile3521

- Вие не ме разбирате! Този кораб има договор с нас и аз имам пълното право да се качвам на него,също така да ви давам нареждания.Това ми е работата!

-И аз ви дадох нареждане да си тръгнете..Ще броя до три ,за да си тръгнете с добро!
-Как смеете да ми говорите така?
-Едно..
-Ако смятате,че ме плашите много грешите!
-Две...
-Предупреждавам ви,капитане,не ме заплашвайте!Работила съм с различни мъже,дори с грубияни като вас и изобщо не се страхувам!
-Три..!

smile3503 newsm62

Запознансвото с Ернан:

-Може и господ Бог да си,но с госпожицата имаме важен разговор...

# 702
Филмът не беше ли 120 епизода newsm78 имаме време още...до финалната права hahaha

Кате,този ти превод ми е най-любим..точен,кратък  ясен и показателен Joy Joy

но и Марина как го налагаше с чантата Joy Joy Joy

# 703
но по всичко си личи че блудниците се намират отново,така че проблем не съществува Joy Joy Joy
smile3503 Кате,до следващото пресичане на пътищата им с Капитана .... Peace После пак малко почивка ....и така... thumbsup

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 23:10 от iss0o

# 704
но по всичко си личи че блудниците се намират отново,така че проблем не съществува Joy Joy Joy
smile3503До следващото пресичане на пътищата с Капитана .... Peace После пак малко почивка ....и така... thumbsup
значи уилям и химена се изморяват взаимно адски Heart Eyes и  преди следващата среща трябва да си починат първо с когото имат да почиват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт