Бурята~~La Tempestad~~Тема 6

• 24 830
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Ааа Дами то и ние можем да я напрегнем така,че после да създадем  работа -релаксираща терапия на пуерториканеца,хич не ни трябва Левия Mr. Green Mr. Green Peace

# 706
но по всичко си личи че блудниците се намират отново,така че проблем не съществува Joy Joy Joy
smile3503 Кате,до следващото пресичане на пътищата им с Капитана .... Peace После пак малко почивка ....и така... thumbsup
Ако силиконовата съдба го позволи ще стане...но първо да се отърве от нея...че ми е много черен..докато не си изчисти този имидж...че такъв мъж срамота си е... ooooh! Peace а след това невъзпитание за св Валентин..просто ми е #2gunfire...аз толкова си мислих поздрава...не беше точно поемка,но се бях повдъхнавила...а то..

# 707
но по всичко си личи че блудниците се намират отново,така че проблем не съществува Joy Joy Joy
smile3503 Кате,до следващото пресичане на пътищата им с Капитана .... Peace После пак малко почивка ....и така... thumbsup
Ако силиконовата съдба го позволи ще стане...но първо да се отърве от нея...че ми е много черен..докато не си изчисти този имидж...че такъв мъж срамота си е... ooooh! Peace а след това невъзпитание за св Валентин..просто ми е #2gunfire...аз толкова си мислих поздрава...не беше точно поемка,но се бях повдъхнавила...а то..
Кате,той значи изобщо не е поздравил феновете Mr. Green

ама той наистина простичък ще излезе ooooh! ooooh! ...а силиконовото петно е голямо...не се измива лесно Peace Peace

# 708
Уилям е голям Добродушко....и си пати...

Уникалните снимки на Дамян от тази серия са ми любими...обожавам го с дълга коса...прилича ми на викинг....това за мен е визията на капитан Фабре... Peace
Ще запазя ,обаче,снимките за новата тема....и без това сега е  с прическа,която не ми допада много-да го има и с капитанската визия...

Скрит текст:
Харесвам Уилям безкрайно...сега ,обаче ,като гледам Брад Пит в "Седем години в Тибет"... newsm78 се чудя може ли да съществуват паралелно две безкрайности... Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 01:33 от iss0o

# 709
Ами лекичко ми изпростя точно сега,аз затова се ядосах,ако е някой,който не харесвам...хайде...но тук...то и без това целия свят станаха такива...ама принципно си общува с феновете не е така...ама сега това точно за свети Валентин беше много гадно....

Исе , +и - безкрайност Joy Joy Joy

# 710

Кате... Wink,Две + безкрайности....За - не съм си мислила още.... Thinkingможе и там да съм в дилема.... Thinking

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 23:27 от iss0o

# 711

Кате... Wink,Две + безкрайности....За - не съм си мислила още....
Моите безкрайности са си безкрайно много  hahaha,така че добавяй смело Wink

# 712
От Химена в инстаграм Peace Peace

# 713

Това от някаква гола фотосесия ли е... newsm78 или ни подсказва какви са важните моменти???.... Wink Wink Wink

# 714
Дами,внимавайте да не се загубите само в тези безкрайности Mr. Green...че мен една безкрайност ме е обгърнала,че втора и да искам,няма как да стане hahaha

Снимката е интересна Thinking Кате??блян или реалност,наистина са важни моментите Peace

# 715
За съжаление на Наваретови,Химена няма голи фотосесии hahaha...сигурно е второто Heart Eyes

# 716
Хубаво ни е насочила Химена,важни са моментите...ноо точно в тази тема...ние си го знаем..на краставичари краставици ще продава hahaha hahaha hahaha

Наваретко как се притесни да не е изпуснал някоя гола фотосесия hahaha hahaha

# 717
Обаче сега като се върнах назад Уилям пак по нощен живот със силиконовата бомба ooooh! ooooh!
това от добродушие ли го прави...вече съвсем загубих надежда,че ще се освести ooooh!..

Може  ли да е толкова...зле #Cussing out #Cussing out..заради децата по баровете ли трябва да я води..хайде бе Naughty ама явно любовта наистина ще да е сляпа..и аз си въобразявам някакви неща само явно...така излиза ..ами да си я гледа негова си е тогава,живи и здрави...какво да им кажем...

# 718
Ами лекичко ми изпростя точно сега,аз затова се ядосах,ако е някой,който не харесвам...хайде...но тук...то и без това целия свят станаха такива...ама принципно си общува с феновете не е така...ама сега това точно за свети Валентин беше много гадно....

+1

Скрит текст:
Знаеш ли мисля си, като оставя настрана ангажимента  му към семейството на празника,...той следва всичките си фен клубове,....от която държава се сетиш....от 20 часа/че и от по-рано/,на 14.02, от Испания ,Италия,Галисия, Хърватска.. са започнали да "наводняват"туитъра му с вести за Промото на Бурята в Испания...Човека тъкмо се е събудил и....Потоп от туити...от емоционални,по емоционални...то си беше истинска Буря...Аз се впечатлих....какво остава за него....Шашнал се е ...и Ели на главата му....Знам ли newsm78/и аз понякога на много важни за мене хора,пропускам да честитя рожден ден,например...и не защото не се сещам,напротив цял ден си мисля за тях и отлагам,поради някаква заетост...и денят преминава.../

# 719
Обаче сега като се върнах назад Уилям пак по нощен живот със силиконовата бомба ooooh! ooooh!
това от добродушие ли го прави...вече съвсем загубих надежда,че ще се освести ooooh!..

Може  ли да е толкова...зле #Cussing out #Cussing out..заради децата по баровете ли трябва да я води..хайде бе Naughty ама явно любовта наистина ще да е сляпа..и аз си въобразявам някакви неща само явно...така излиза ..ами да си я гледа негова си е тогава,живи и здрави...какво да им кажем...
Еми ти пък какво си се ядосала...аз ако трябва да ви говоря нормално Mr. Green което не се случва често.. hahaha
Човека за да има деца от нея значи си му е голямата любов...силиконова или несиликонова,Химена дали я е пропуснал или не ...идея нямам,аз не бих,не вярвам и той да е бил прилича на хитряга минимум..ама Химена е останала в графата...да не казвам какво и бягаш...има си има семейство човека,щом си излизат и заедно си е ок,защо пък да се обясняват по медии,колко са влюбени,живи и здрави цели Маями,Цяло Пуерто Рико и Мексико най -вече..

Mr. Green това от мен дами Peace Peace

и Наздраве за токущо настъпилия дълъг и тежък бъдещ понеделник

хайде с любимото ви Peace

Общи условия

Активация на акаунт