Бурята~~La Tempestad~~Тема 6

• 24 830
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
Цитат
и аз понякога на много важни за мене хора,пропускам да честитя рожден ден,например...и не защото не се сещам,напротив цял ден си мисля за тях и отлагам,поради някаква заетост...и денят преминава.../

оо на мен ми говорете за забравяне на рожденни дни...на това наистина съм кралица особено и на най-близки Peace Peace...но тук нима мислите че съобщенията за Св.Валентин са били затрупани от тези от испанците...все пак за Уилям Леви говорим Joy Joyза едното време има...ама за другото...точно тук оправдания свястно не намирам и затова и се ядосвам...

Еми и ти пък за глупости се хабиш hahaha аз вече съм загубила надежда...като си я харесва да си я държи,ама като пак почнат да го подиграват за онази няма да го съжаляваме вече..защото то всичко минава през един цикъл просто,хората не забравят...

Наваретко един пост твой да ми хареса Joy Joy Joy

хайде Наздраве , Mr. Green

и поздрав за вас

# 721

Човека за да има деца от нея значи си му е голямата любов...силиконова или несиликонова.jpeg[/img]

Скрит текст:
И Тофи ....се е появил  изненадващо....и след официалните изявления за раздяла, от двамата ....и Кайли..В огромната си част ,хората от латинска Америка са на мнение,че....Ели си е изиграла правилно картите с децата/да го кажем така/...Въобще нямаше да се водят разговори по темата/и в предавания,и в преса ,и  от фенове / ,ако Уилям се държи подобаващо/ пак така да го кажем/....

PeaceСтрахотна песничка!
Кате,ще имаш ли възможност да проследиш латино-грамите?И ако -Да...Ще може ли да споделиш , с някои преводи...??? Praynig Praynig Praynig

Ако и другите желаят да ги проследят онлайн.... PraynigАз със сигурност ще  ги гледам ,заради Уилям...не ми е задължително да разбирам,но ще е по-добре ако някой помага за минимум инфо,поне...

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 00:53 от iss0o

# 722
След като откриваме и вечерта..и с поздравите

хайде вече понеже мина 12 часа ,едно ултрапоздравче само за ценители на жанра...и най специално за който се разпознава Joy Joy Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

Е той уилям за подобаващото отношение се подразбира...ама аз тук да ви ги говоря ...не върви някак,че сигурно ме и шпионират Joy но..като е заобиколен все от красиви жени,стомана да си..ще се размекнеш..няма начин...въпреки здравото семейство,с децата не я знам изиграла ли си е картите...оплела ли го е,ама като ги гледам по барчетата хич не му е зле Mr. Green

# 723
Не беше ли на 20-ти грамите ...аз ли съм се объркала newsm78...днес ли е

Наваретов,ама ти човек да не ти каже нещо хубаво  и веднага #2gunfire #2gunfire #2gunfire намери с какво да ме поздравяваш hahaha и очакваш да се отъждествя с това ли,не си падам по вулгарното и тук е бг мама,не бг разврата Joy Joy Joy

Значи ще видиш ти само да дойде събота ...така хубаво ще си поговоря с жена ти,че свят ще ти се завие Peace Дами, обещавам ви от неделя Наваретов нов човек ще бъде и само суперлативи за капитан Фабре и тялото ме ще слушате Peace Peace Peace Mr. Green Mr. Green

# 724
Хайде нещо на валентинска вълна,че още не ме пуска Heart Eyes

Значи освен Кайли и Кристофър ли го е пророкувала силиконовата съдба....ей опасна жена обаче....ама и това да си глупав и наивен не е лесно ooooh! ooooh!

а грамите наистина не бяха ли на 20-ти днес е 17-ти,изненадах се че принципно щях да ги гледам,но така да съм се заблудила... Thinking newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 00:46 от La_TempestadFAN

# 725
Кате,на 20.02. са Грамите.За тогава питам ,за заетостта ти?

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 01:42 от iss0o

# 726
Кате,на 20.02. са Грамитата.За тогава питам ,за заетостта ти?
аа щом е за уилямчо,приятелче  ми е ще го следим,а нали ще води с онази мадама от бонбона,няма да е за изтърване smile3508

# 727
Като казахте бонбона Joy Joy няма как да не ви поздравя

Аа да за 20-ти знам,ама се уплаших да не съм се объркала,естествено че ще гледаме Premio lo nuestro
са второто по значимост събитие за латино музиката в годината....след  Латино грамите разбира се:peace:...тоест ще се гледа и преводи ще ви направя,на интересната за вас част,стига да има кой да чете Peace Peace...моята заетост не е много ясна...принципно работя доста по нощите...но имам уникалната дарба когато ми изнася да се правя на ударена и на не чула телефонно позвъняване...така че съм ОК Joy Joy

# 728
Кате ,ние така и така не спим тук,поне да гледаме,събрата Фабре и бонбона Mr. Green Mr. Green Mr. Green,пък и туко виж чуем някой нов латино хит,който си ни спестила тук hahaha че ти нямам много вяра,значи четвъртук срещу петък нали...ще разчитаме на някое преводче...а къде ще гледаме...канал..онлайн ли ти сигурно си го имаш настроен но ние.... newsm78

и тази твоята дарба и ние я имаме спокойно Mr. Green
ама кой пък те тормози по нощите,със що за откачалки работиш 2 сутринта Joy Joy Joy

# 729
Покрай Брад Пит,съм пропуснала....

William Levy  @willylevy29 con  @Letty_Rivera foto 2  gracias Lettty via FB

#NUEVA FOTO de @willylevy29 con   con una amiga gracias @Letty_Rivera via FB

#NUEVA FOTO de @willylevy29 con #Kelly hija de @Letty_Rivera gracias Lettty via FB

Скрит текст:
#NUEVA FOTO de @Elygutierrez19  con hija de @Letty_Rivera  #Keiry gracias @Letty_Rivera via FB

PraynigИскам като първата прегръдка!!!Praynig Praynig Praynig

Трябва да открием инфо за любимите и най-често посещавани места, от Уилям в Маями...Тези дами нищо не споделят... Sad

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 01:25 от iss0o

# 730
Кате ,ние така и така не спим тук,поне да гледаме,събрата Фабре и бонбона Mr. Green Mr. Green Mr. Green,пък и туко виж чуем някой нов латино хит,който си ни спестила тук hahaha че ти нямам много вяра,значи четвъртук срещу петък нали...ще разчитаме на някое преводче...а къде ще гледаме...канал..онлайн ли ти сигурно си го имаш настроен но ние.... newsm78

и тази твоята дарба и ние я имаме спокойно Mr. Green
ама кой пък те тормози по нощите,със що за откачалки работиш 2 сутринта Joy Joy Joy

Ох Наваретко ,ама ти не си виновен всъщност,мама като не го е родила умно как да стане Joy Joy

откачалките, с които работя са 8 часа назад върнати,дано това поне можеш да го асимилираш

hahaha

това,да ви напомня за бицепсите на капитан-танцьора smile3521 smile3521

# 731
аз ще съм доволен и на 2-рата по постна прегръдка,да не си ставаме толкова интимни все пак hahaha

на мен този ваш поздрав много ми харесва...Кате може ли да разберем поне тематиката... Praynig
дане се повтори веселата агония hahaha

ти хубаво си ги караш на подразбиране,ама аз понякога се чудя на какво се радвам Mr. Green

# 732
Тони песента е готина...всъщност превода е Вавилонска кула...пее се за незаинтересуваността на богатите спрямо мизерията в която милиони живеят...не е любовна тематика..

Припева е това:
Огледай се добре,всичко върви зле всичко е пречка
и може би няма да има втори път,в който да зърнеш розите от Рая
Виж само как губиш почва под краката ти...няма друг начин ще се озовеш сред руините на Вавилонската кула...

# 733
Исе как ще ги открием без инфо така...те не са 20 клуба...ама наистина много се стискат тези Дами...за къде си пазят информацията... ooooh!

# 734
Да търсим уилям по клубовете в Маями,ще е все едно да търсим игла в куп сено Joy Joy
недай си боже пък да го намерим,а той да си е лепнал силикона Joy Joy Joy

ее Кате любовен текст няма значи не е интересно Joy Joy не шегувам се готина е...а песента на жанкарлос-байла-което е танцувам newsm78....можеш ли да подскажеш newsm78 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт