В месеца на любовта ще си гушнем Февруарските слънца - Тема 10

• 27 551
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
При нас в болницата даваха Хип и аз я дохранвам с него, защото тя не иска да бозае от мен и се цедя и и давам кърма, но 2-3 хранения са с АМ.

# 91
nelli90 и ние сме така. Той не, че не иска ами не може, зърната ми са прибрани и не може да си ги направи за да суче - мъчи се, започва да плаче, почервенява и... го научих с биберона.
Също се цедя и така давам кърмата, едно две хранения са ни с ам-а

# 92
Честито на новите мами да са ви живи и здрави ангелчетата, а на мамите бързо възстановяване, ние също се кърмим с мъки , един път захапва, друг път не иска и почва да плаче, и и давам от шише това което съм изцедила, за сега ни стига кърмата.. Лек ден мами   ylinfant preggo

# 93
Здравейте,

Честито на новите мами, да да им живи и здрави бебенцата!   bouquet

Много се радвам, че родилите сте добре и се гледате с бебенцата.

Ние още се търкаляме 2в1. Терминът ми е след два дни. Чувствам се сравнително добре, но доста ми натежава вече.  Tired

# 94
  • NE
Кръстева Аз също имам проблем със зърната и бебо не иска да се сили много, но една от детските докторки ме посъветва да пробвам със силиконови зърна и щом се върнахме вкъщи се преродихме. Да не говорим, че Вили след това спря да иска шише с кърма, а само чрез сукане. Peace
Канела Още малко остана. Пожелавам ти кураж и късмет. Доколкото си спомням си за нормално раждане. При мен много ми помогна за болката да вървя по време на контракциите - болката не беше като при лежане и бързо правих разкритие. Peace Общо 4 часа бяха болките ми. Wink

На нас ни падна пъпчето рано сутринта. Heart Eyes

# 95
Кафе с Канела разбирам те, доста тежи на края. Мен много ме мъчеше нощно време това ставане по сто пъти и завъртането в леглото. Още малко и ти ще си сред родилите. Стискаме палци всичко да мине по най-добрия начин за теб и бебчо.
 Flower Fairy като падна пъпчето  има ли нещо като раничка? Пак ли продължаваш със спирт да подсушаваш?Нашият още не е паднал и ми е толкова гадно да го гледам това черво, имам чувството че никога няма да падне.
За хлътнали зърна една позната ползва силиконови зърна и казва, че е доволна.Аз не съм ползвала и не мога да споделя опит в това отношение. Но не пречи да се опита всичко в името на успешното кърмене.
Има  толкова много записани мами на първа страничка, някой да е родил и да не е споделил? Очакваме новите попълнения.

# 96
  • NE
Мери Има раничка, но не кърви. Просто остава отворено пъпчето. Педито ме посъветва да мажа след баня с 70% спирт в пъпчето и по 2 пъти на ден с едно лилаво лекарство. Peace
Силиконовите зърна се ползват много лесно, дори кърмата сама почва да тече в тях от вакуума. Peace

# 97
Flower Fairy с това лилавото мажеха в болницата, а в къщи казаха само спирт при всяка смяна на памперса и след баня.Знам че бебета не ги боли, но самата гледка ми е неприятна.
Хубав ден на всички!

# 98
Привет и от нас  Simple Smile на 10 Февруари в 8:39 проплака малката ми Белослава 3.200гр. 49см.  Heart Секциото ми мина много леко, още първия ден се изправих и разходих малко в стаята. Ние също имахме проблем с кърменето, тук вече беше голямата болка и такива мъки бяха, но от днес май вече всичко е наред. Честито на всички мами, и успех и лесно раждане на останалите нетърпеливки  Hug

# 99
  Честито на мама ivelina_ne и на мама Preciously (много хубаво име Белослава сте избрали)  Simple Smile Да са ви живи и здрави рожбите и да ви радват безкрайно много.  bouquet
На мен днес ми е термина, но малката принцеса се инати и не иска да излиза...  newsm78 А с ММ вече нямаме търпение...но ще почакаме още няколко дни Simple Smile

# 100
Здравейте момичета Simple Smile на 14.02. в 21.21h се роди моето малко момиченце Simple Smile Riley Elizabeth, от днес вече сме си удома, роди се точно на термина 53см и 3.500кг.

# 101
Забравих да кажа,че раждането ми беше по естествен начин с термин 15.02. Гермастана наистина помага много,мазах се само 3 дни с него и се оправиха нещата Wink Иначе си се кърмим успешно и сме по метода на поискване.

# 102
Честито на новородилите се бебчета,Живи и здрави да са Grinning
Ние все още сме 2в 1 и  си чакаме да дойде момента.Сега съм малко понастинала,такаче не е най подходящият момен.
От нас чао засега отивам да използваме хубавото време на вън:)

# 103
 Момичета, изкарвате ли бебенцата извън вкъщи до 40-тия ден?

# 104
Preciously , Laducae честити ви рожби и бързо възстановяване.
miloto73 ние сме на 12 дни и днес прекарахме близо два часа на вън. Резултата беше 4 часа сън, даже си пропусна часа за хранене, но аз не я събудих. Утре пак, стига да се задържи така времето.
Аз мазах с гарместан в болницата, а в нас с ласинох и продължавам след всяко хранене. То е без отмиване. Не, че вече имам нужда,  но за всеки случай.
mimmm да се оправиш бързо и да си здрава като дойде момента.
Спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт