WIZZ AIR 12

• 66 340
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
От 13 май Уизз вече ще летят до Малпенса, а не до Бергамо - имате ли идея защо  newsm78 newsm78

# 406
От 13 май Уизз вече ще летят до Малпенса, а не до Бергамо - имате ли идея защо  newsm78 newsm78

Ще правят ремонт на летището/пистите в Бергамо.

# 407
Даа Ние кацаме на Бергамо и излитаме от Малпенса

# 408
Извинявам се,но да съм напълно сигурна ще питам- нали може сега да чекирам, а утре или вдруги ден да разпечатам бордните карти.Миналата година разпечатах веднага , сега ми е втория път, та да знам.

# 409
Можеш да си ги разпечаташ когато си искаш.

# 410
Благодаря за отговорите за багажа  Hug

# 411
Здравейте,
Може ли освен ръчен багаж да се носи и  чанта на кръста? Надявам се че разбирате за какво питам. Grinning

# 412
  • Beyond the stars
Здравейте,
Може ли освен ръчен багаж да се носи и  чанта на кръста? Надявам се че разбирате за какво питам. Grinning

Всичко освен връхна дреха и книга/списание за четене ,трябва да може да бъде прибрано в ръчния багаж  Peace

# 413
  • Варна
Момичета,имате ли идея защо след вход в профила ми и отметка за конкретен полет,след като му задам ще летя аз и полета изчезва,все едно не е бил никога избиран.Изписва -още не сте добавили никакви полети.,пробвах сто пъти с различни полети и все същото.Днес им изпратих имейл,ама кой знае дали и кога ще имам отговор.Предварително благодаря!

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 00:47 от aalko

# 414
  • София
20% отстъпка - всички полети, всички дестинации!

Само за членове на WIZZ Discount Club

Само ако резервирате на 26- ми mарт

# 415
  • Варна
Моля ви,отговорете ми,спешно е!

# 416
Tова още когато търсиш полети ли? Пробвай с друг браузер или да изтриеш cookies, нещо явно се е объркало.

# 417
  • Варна
Много ти благодаря,през другия браусър мина.Лека и спокойна нощ от мен!

# 418
  • София
Здравейте!

Нямам време да чета назад, за което се извинявам.
Ползвала съм Уиз дискаунт клуб, но явно не помня много добре. Имам право на 20 лева отстъпка на полет аз и всички, които пътуват с мен (до 10 човека), нали?
Сега гледам полети до Брюксел на 11 април отиване и връщане на 18 април. Да, обаче отстъпката с уиз дискаунт клуб ми я показва доста повече от 20 лева на полет. Кое не схващам?

# 419
Отстъпката е 20 лв на полет на пътник.
Щом ти показва голяма отстъпка и те устройва цената - резервирай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт