Туристическа виза за САЩ

• 102 634
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • Milano
Благодаря ти, Алекс.

В случая и този полет за който се чудя е с А330, пък и страната на тръгване е една и съща, та ще помисля.

# 136
Aми то А330 се произвежда  вече повече от 20 години , та си е до късмет точно коя машина ще уцелите. Може да е такъв без монитори на седалките , вариант със старите кофти дипслеи , които са адски дразнещи или пък самолет със съвсем нова система.
И аз се учудвам  ,че в 2014 г. още ползват машини с архаична  развлекателно/информационна система.

# 137
  • Milano
Флотата на Делта е почти изцяло от Боинг, явно за САЩ се ползват Еърбъс-и, които са по-конфортни като седалки.

Аз филми не гледам, нося си винаги музика, за спътниците няма да са за предпочитане старите монитори. Laughing

# 138
Аз пътувах с Delta също, но с Boeing 767. И седалките бяха много удобни и развлекателната система беше супер Simple Smile Доста по-добре от на AirFrance.

# 139
  • Plovdiv
Здравейте, имам няколко въпроса...Искаме със съпруга ми да летим до Лас Вегас (мечта му е и аз искам да я изпълня). Аз вече съм била един път и ми е издавана 5 годишна виза. Той обаче не е.  Сега въпроса ми е аз имам 3 банкови сметки с доста пари в тях. Като едната е открита след брака и мисля, че се води и на двамата. Двамата работим и имаме добри доходи. Само нямаме имущество на наше име. Не знам какви са ни шансовете да ни дадат виза. Съпругът ми не знае английски, което до някъде си е плюс.

Другият ми въпрос е, че търся цял ден билети до Лас Вегас, но само с едно прикачване, засега намирам оферти само с по две. Преди като летях имаше директен полет до Франкфурт и до Лондон. Може ли да ми препоръчате сайт или агенция, от която мога да погледна. Искам да пътуваме януари и ми се иска по-рано да запазим билети.

# 140
  • Живее на Луната
Щом имате добри доходи и стабилна работа мисля че няма да е проблем да му дадат виза. Имуществото не е задължително. Относно билетите - не мисля че ще намерите с едно прекачване ако тръгвате от София. Вижте и през Истанбул, може да намерите по-изгодни билети и с по-малко прекачване.

# 141
Провери в орбитз.цом

# 142
Дай точни или ориентировъчни дати да се пробваме дали ще открием нещо Simple Smile

Като отправна точка kayak.com , който търси сред много онлайн агенции , но пропуска офертите на авиокомпании като БГ Ер например.
Наистина изключително малко са полетите от Европа до Вегас без прикачване в САЩ.

# 143
Бритиш със сигурност летят директно до Лас Вегас от Лондон, т.е. може с едно прекачване, трябва да има и други. Обаче може да не излизат при търсене, защото e необходима нощувка при прекачването или пък просто са твърде скъпи в сравнение с другите и са много надолу.
Претърсете с kayak.com, orbitz.com, opodo...

# 144
  • Plovdiv
Благодаря на всички за бързите отговори. Ориентировъчно искам да е от 11/01/2015 до 18/01/2015, но може и да варира.

# 145
За Делта :моите колеги които пътуват по работа за САЩ не ги ползват,категорично го отхвърлят и критикуват.Аз съм ползвала Алиталия до НЙ преди няколко години имаше оферти от Малпенса директни полети за по-малко от 400 евро двупосочния билет!как да не отиде човек.
Искам да попитам ако сестра ми покаже на интервю че аз съм купила билетите и че поемам разходите по време на престоя в щатите (аз съм с безвизов режим Еста) това има ли значение или все има подозрение за емигрантство?а ако се представи на интервю в друга държава има ли значение или тряба в БГ на всяка цена?благодаря за отговори от запознатите.

# 146
Това което виждам за директни полети Европа - Лас Вегас е единствено с British  през Лондон и Condor през Франкфурт. Цените са сходни.
Ето примери :

С два стопа има огромен избор като това е най-евтиния , но за 200-250 долара отгоре имаш  много варианти   :

Ако търсиш точни дати 11-18.01   цените варират нагоре .

# 147
За Делта :моите колеги които пътуват по работа за САЩ не ги ползват,категорично го отхвърлят и критикуват.Аз съм ползвала Алиталия до НЙ преди няколко години имаше оферти от Малпенса директни полети за по-малко от 400 евро двупосочния билет!как да не отиде човек.
Искам да попитам ако сестра ми покаже на интервю че аз съм купила билетите и че поемам разходите по време на престоя в щатите (аз съм с безвизов режим Еста) това има ли значение или все има подозрение за емигрантство?а ако се представи на интервю в друга държава има ли значение или тряба в БГ на всяка цена?благодаря за отговори от запознатите.

За тях няма значение кой купува билетите а със каква цел отиваш в Америка, за колко време и най важното да покажеш колко стабилни доходи и работа имаш В България знак че ще се върнеш . Интервюto не може да се прави в друга държава ( освен ако не е Българка )  Peace
Всеки който отива за туристическа виза е гледан като потенциален емигрант .

# 148
Jan 11   BA 891   SOF   2:20PM   LHR   3:45PM   3h 25m   Airbus A320   Economy (M)
      Layover in LHR 24h 15m
   BA 275   LHR   4:00PM   LAS   6:30PM   10h 30m   Boeing 747   Economy (M)
Jan 19   BA 274   LAS   8:30PM   LHR   2:15PM   9h 45m   Boeing 747   Economy (N)
      Layover in LHR 18h 5m
   BA 890   LHR   8:20AM   SOF   1:25PM   3h 5m   Airbus A320   Economy (S)
2,073.00
Най евтино с едно прекачване излиза с Бритиш, но има преспиване на отиване и връщане
цената е в лева

# 149
Интервюto не може да се прави в друга държава ( освен ако не е Българка )  Peace

Може! Ние сме българи, живеещи временно в Колумбия. Изкарахме си визите от американското посолство в Богота. Дори служителката при вземането на отпечатъци ни говореше на руски, явно за нея двата езика са едно и също. Бяхме напълно коректни при попълването на онлайн апликацията (дори и майчиното си мляко написахме), посочихме адреса на наш приятел там, но на самото интервю нямахме никакви документи като покани, банкови извлечения и т.н. с нас. Аз тук не работя, само моят съпруг, които е служител на голяма интернационална компания. На самото интервю ни попитаха за нашия приятел - какво прави в щатите, какво точно работи, от кога е там и т.н. Мисля, че те вече знаеха това, просто искаха да сравнят нашите отговори с тяхната информация. После ни попитаха ние какво правим в Колумбия и какво ще правим в щатите. На последния въпрос отговорих: shopping, при което служителката искрено се засмя и само каза: The visas have been approved! Това беше нашето изкарване на виза.

Азиа, ако сестра ти има основание да живее в чужда държава (учи, работи, омъжена е там), няма проблем да се яви в тяхното посолство. Останалото е и въпрос на късмет! Peace

Общи условия

Активация на акаунт