Туристическа виза за САЩ

• 103 596
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Не ми е вариант да не пристигне багажа, отивам на работа, трябват ми униформи, обувки, всичко.
Със 40 минути в Мюнхен ми пристигна куфара беше Луфтханза, но тогава се прибирах и не ми беше спешно.
От 8 презокенаски полета досега само веднъж ми го забавиха, бяха различни авиокомпании, връзката беше 3 часа.(България еър, Алиталия, Америкън Еърлайнс) 
А от 11 години летя често,веднъж АлИталия ми загуби куфар който никога не получих, измиха си ръцете и обезщетение не получих. Та така имам си винаги едно на ум.

# 181
Един час връзка е кофти, миналата година при 90 мин казаха още в София да не си чакам багажа, няма и да се опитват да го натоварят.
Как така, времето ли беше лошо?
Супер нагли, това им  е работата...да прехвърлят куфарите.

# 182
Доста относително е това с багажа, аз до сега нямам забавен багаж /пу пу/, винаги почти избирам не повече от час и половина между полетите.
Това лято с Бг еър и КЛМ летях, 70на минути бяха достатъчни както на мен за трансфер, така и за да натоварят багажа в другия самолет.

# 183
  • Sofia, BG
Днес си букнах билети от Луфтханза със 150 лв по-евтини отколкото бяха предните дни. Страхотен новогодишен подарък  Crazy
Пролетта шъ съ лети до Америката  Mr. Green

# 184
Днес си букнах билети от Луфтханза със 150 лв по-евтини отколкото бяха предните дни. Страхотен новогодишен подарък  Crazy
Пролетта шъ съ лети до Америката  Mr. Green

На каква цена ви излезе билета и аз горе долу по това време пътувам ?

Някой по горе спомена България Еър с две ръце гласувам против по ужасна компания просто не съществува, който не е летял със тях не се е оплакал   #Cussing out

# 185

Някой по горе спомена България Еър с две ръце гласувам против по ужасна компания просто не съществува, който не е летял със тях не се е оплакал   #Cussing out
Това го знаем.
Кажи какво ти се случи.

# 186

Това го знаем.
Кажи какво ти се случи.

Бяхме си купили билети от BG air за Америка, през London.
Отиваме сутринта на летището в София и се оказва че полета бил отменен без да ни информира никой, представете си на 100% полет се изсипват всички пътуващи по тази линия и естествено гишето на BG air затворено .
Най накрая във 10 часа ( полета ни беше за 7:00h ако не се лъжа или малко по рано ) се появи девойка която само повтаряше че по някое си време щял да дойде мениджъра да ни обясни.
Почти цял ден ни държаха без обяснение а ни предстоеше дълъг и изморителен полет .
Някакъв кошмар беше !
Добре че успях да се кача на самолет на British .
След няколко месеца ми дойде на гости приятелка, пътувала със Bg air стигнала до London и същата история, полета и бил отменен без да я информират, трябваше да си търси хотел защото нямаше същият ден полет .
На летището в London и казали аман от вашата авиокомпания  #Cussing out

# 187
  • гр. София

Това го знаем.
Кажи какво ти се случи.

Отиваме сутринта на летището в София и се оказва че полета бил отменен без да ни информира никой, представете си на 100% полет се изсипват всички пътуващи по тази линия и естествено гишето на BG air затворено .
Най накрая във 10 часа ( полета ни беше за 7:00h ако не се лъжа или малко по рано ) се появи девойка която само повтаряше че по някое си време щял да дойде мениджъра да ни обясни.
Почти цял ден ни държаха без обяснение а ни предстоеше дълъг и изморителен полет .
Някакъв кошмар беше !
След няколко месеца ми дойде на гости приятелка, пътувала със Bg air стигнала до London и същата история, полета и бил отменен без да я информират, трябваше да си търси хотел защото нямаше същият ден полет .

Ужас!!!! Добре, че нас поне ни информираха, че отменят полета.  ooooh!

# 188
  • Sofia, BG
Just me, цената на билетите се движеше 1560-1600 лв за различни полети и различни сайтове. Най-ниската, която открих беше от сайта на Луфтханза 1535 лв (София-Фанкфурт-Сан Франциско само с 1,5 часа престой на отиване и 5 часа на връщане) и когато влязох да ги платя на 31.12 ме сюрпризираха с цена 1385 лв за билет  Party
Хубаво е да се дебнат всеки ден цените поне 1-2 седмици с готовност за купуване при по-изгодна такава  Peace

# 189

Това го знаем.
Кажи какво ти се случи.

Някакъв кошмар беше !

Това си плаче за доста солидно обезщетение по регулацията на ЕС .  Вие подадохте ли искане ?
В повечето случаи нещата завършват с успех  Wink

# 190
Ние българите въобще не умеем да си търсим правата. Crossing Arms

# 191
За много години, добри хора! Видях че се е заформила дискусия за България еър. Не си спомням дали бях споделила, но на връщане миналата година от USA във Париж ми казаха, че са ми продали мястото. Как, за Бога, питам, ще ми продадат мястото? Купила съм си билета, явно не съм го канселирала, на гишето съм час преди полета... (ходих да питам за всеки случай и се заговорихме с жената- много мила дама). Не можаха да ми кажат как е станало. Предложиха ми с час по- късен полет- което беше ок за мен. В крайна сметка, един човек не дойде и ме качиха мен. Влизам в самолета- чакаме чакаме чакаме... и накрая се включва пилота на български и казва "Съжалявам за закъснението дами и господа- всичко е заради некомпетентността и бавното обслужване на колегите от френските авиолинии". Целия самолет избухна в смях. Имаше няколко чужденци... и тъкмо се молех да не го повтори на английски- поне пред тях да не се излагаме- и... познайте. Много лошо впечатление ми направи. Багаж ми не дойде и ми заявиха че лично трябва да си го търся, не предлагали доставка, та на другия ден ходих пак.

Тази пролет смятам пак да пътувам със същия маршрут. Искам да питам тези които са летели през Франция- два часа престой достатъчен ли е? Миналият път избрах 4.5ч, но ми се струва твърде много... от друга страна не ми се ще да не ми пристигне багажа....

# 192
По принцип 2 часа би трябвало да са повече от достатъчни,
от ЛА, аз с 40 минути в Мюнхен, 1 час в София си получих куфарите във Варна, но бях с Луфтханза.
Сега ще летя с България еър и КЛМ, само 1 час в Амстердам, Господ да ми е на помощ. Praynig

# 193
  • гр. София
Абсолютно достатъчни са два часа. Оптимално време - нито прекалено много, нито прекалено малко.  Peace

# 194
Багаж ми не дойде и ми заявиха че лично трябва да си го търся, не предлагали доставка, та на другия ден ходих пак.

Да, вярно, и това го имаше, просто жалка картинка.

Общи условия

Активация на акаунт