Туристическа виза за САЩ

• 104 031
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
@bla-bla , @~Bell~ ,

Благодаря ви много за споделеното мнение! Всичко мина добре и вече и двамата имаме визи.  Grinning

# 301
  • Стара Загора
На моя роднина днес й беше отказана виза. Работи в затвор като анализатор на досиета. Дали работното място е главният проблем в случая?

# 302
Здравейте! Може ли някой да ми каже от колко време трябва да имаш сключен договор с работодател и за какво заплащане? Никъде не можах да намеря подобна информация.

# 303
  • Софето
Здравейте, мисля да почна да подготвям документи за тур.виза. Интересува ме, ако утре си запиша час за интервю, след колко дни горе-долу ще ми бъде интервюто. 

# 304
  • Стара Загора
Записва се определен ден и час за интервю, може да няма в следващите седмици свободни.

# 305
Здравейте! Може ли някой да ми каже от колко време трябва да имаш сключен договор с работодател и за какво заплащане? Никъде не можах да намеря подобна информация.
Не мисля, че има някакви твърдо зададени граници от-до, по-скоро се преценява общо. Или поне никой външен човек не ги е открил.
Здравейте, мисля да почна да подготвям документи за тур.виза. Интересува ме, ако утре си запиша час за интервю, след колко дни горе-долу ще ми бъде интервюто. 
Доколкото си спомням, преди да направиш резервацията ти дава кои са свободните дати и там можеш да си избереш кога да ти е интервюто.

# 306
Здравейте.Изчетох много по темата за туристическите визи.Предстои ми попълване на DS-160,разгледах го доста добре,но никъде не срещнах въпрос относно дали съм пътувала в чужбина.Някой,може ли да помогне

# 307
Аз не помня да е имало такъв точно въпрос. Ти защо го търсиш и очакваш?

# 308
Здравейте.Изчетох много по темата за туристическите визи.Предстои ми попълване на DS-160,разгледах го доста добре,но никъде не срещнах въпрос относно дали съм пътувала в чужбина.Някой,може ли да помогне
Когато ние попълвахме го имаше, а и после на интервюто в посолството мацката изрично ни попита къде сме били по света.

# 309
Здравейте имам въпрос след като ми беше дадена Туристическа виза понеже си резервирах хотел в НЮ Йорк и Чикаго понеже исках да работя в САЩ та въпроса ми след като съм там мога ли да пусна там документи за работна виза при положение че имам приятелл там който може да ми стане горант.БЛАГОДАРЯ ВИ

# 310
Не съм съвсем сигурен, но работна виза можеш да си изкараш докато си извън Щатите, а не докато си там.

# 311
Ясно от доста време искам да работя там кандидаствах за работна но нестана а сега се направихме екскурзия 4 дена НЮ Йорк и 8 дена Чикаго и нямаше проблем с туристическата затова питам дали може от там да се смени визата.Мерси все пак

# 312
Ехе... то ако ставаше толкова лесно. И да имаш приятел гарант, не ти върши работа. Трябва ти фирма-работодател, която да те наеме на работа и да предостави изискуемите документи.

# 313
А това става ли лесно ако се намери

# 314
Сега не знам, имам инфо за преди 4-5 години. В сайта на посолството трябва да пише какви са изискванията за работна виза.

Общи условия

Активация на акаунт