Туристическа виза за САЩ

• 102 971
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, днес ми беше интервюто, попаднах на една жена абсолютен дзвер, намръщена попита ме защо искам да отида в Сащ и за колко време, казах и на почивка за 1 седмица което е така, попита ме имам ли деца казах Не, моя приятел ли ще ми поеме разходите по-пътуването и защо нямаме брак.След което каза -съжалявам не сте одобрена.Имаше и мъж консул усмихнат и любезен при който ми направи впечатление, че хората минаваха за 10 секунди максимум и си тръгваха усмихнати.Нямах късмет да попадна на него за съжаление. Shocked

# 526
Ами че ако нямаш деца, които да остават тук и пътуването ти го плаща някой друг, си абсолютен потенциален емигрант Peace

# 527
Децата също не са гаранция. Има достатъчно хора, които са оставяли деца след себе си за дълъг период от време. Какво пречи да заминеш при новата си интернет любов и да оставиш децата при роднина, докато можеш да ги спонсорираш? Според мен един детайлен план на ваканцията плюс документално обяснение на покриването на финансата част биха помогнали.

# 528
  • София
Е, не е като да не предупредихме...

# 529
Нищо не е гаранция.взимах визи и без деца.май си е точно късмет.

# 530
  • София
Предупреждението не касаеше наличието на деца. На служители на моята фирма са им давали визи без да са семейни или с деца.

# 531
Имах извлечение на банкова сметка с не малко пари, номера на фирмата на приятеля ми която е в Дубай,наша обща банкова сметка в Дубай, и документ за настойничество на по-малкия ми брат, както и нотариални актове които тя дори не погледна,на момичето пред мен му отказа транзитна виза като и казала, че тя не е напускала България и как толкова далеч ще ходи, поне така ми каза ря.Всичко е до късмет и на кой ще попадне човек.

# 532
Всичко е до късмет и на кой ще попадне човек.

Е не е точно на късмет и тото да ги раздават американските визи Wink
На мен без никакви нотариални актове и банкови сметки са ми давали два пъти вече по 10 години. Както е казано и назад те проучването са си го направили предварително.
Но пък се учудвам на много откази, за които говорите в последно време  newsm78 Мислех, че вече почти не отказват туристически визи за САЩ ...

# 533
  • София
Отказват, на 15% от подалите документи. Иначе досега да са ни отпаднали изобщо визите (изискването по закон  е отказите да са под 3%).

# 534
И един човек пред посолството каза, че вече почти не отказват.Но уви...

# 535

На мен без никакви нотариални актове и банкови сметки са ми давали два пъти вече по 10 години. Както е казано и назад те проучването са си го направили предварително.
Но пък се учудвам на много откази, за които говорите в последно време  newsm78 Мислех, че вече почти не отказват туристически визи за САЩ ...

Разбирам,не е тото наистина и нямам проблем с проучването, нямам и роднини или познати които да имат проблем със закона или подобно.Пътувам често извън Европа и нямам никакви нарушения. newsm78

# 536
  • София
За американците е съмнителна липсата на брак и на работа. На техните консервативни възгледи им изглеждаш като метреса. Не исках да пиша определения...само казвам как им изглеждаш на тях. 

# 537
  • Ню Йорк

Разбирам,не е тото наистина и нямам проблем с проучването, нямам и роднини или познати които да имат проблем със закона или подобно.Пътувам често извън Европа и нямам никакви нарушения. newsm78

Това, че човек много пътува по принцип тях хич не ги интересува, не знам кой пусна слуха, че много помагало, както и нотариалните актове и парите по сметките. И да, проучването се прави преди интервюто и като отидете там те вече са решили дали да ви дадат, така че на кой ще попаднете не би променило решението.  А иначе, за съжаление вие сте в много "неизгодно" положение по техните критерии.

# 538
За американците е съмнителна липсата на брак и на работа. На техните консервативни възгледи им изглеждаш като метреса. Не исках да пиша определения...само казвам как им изглеждаш на тях.  
Абсолютно невярно. Все пак не кандидатства за имигрантска виза, за която да и трябва брак.

Нана, а имаше ли някакви по-конкретни планове като хотел, забележителности и прочие?

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 16:21 от lena1

# 539
  • София
Не знам кое е вярно и кое не, аз не съм американски консул все пак, не ги давам визите аз. Казвам само какво съм видяла с очите си, когато съм била на интервюта за туристическа виза - скъсаните бяха точно неомъжени  млади жена без стабилна работа.

Общи условия

Активация на акаунт