Отговори
Здравейте скъпи родители наложи се на детенцето да му направят операция за отстраняване на херния. Дотук добре налага се ок приемат моята съпруга с момченцето ми което е на 6 год. и отиваме с всичките си документи и направления както му е редът, и в един момент др. Светослав Иванов Генов които ни прие и ще оперира , ме повика в неговият кабинет като започна да ми разтяга локуми за избор на екип и колко скъпо ще струва. та ми предлага друг вариант цитирам дословно ДАЙ МИ 200 ЛВ. ТАКА ЩЕ НИ МОТИВИРАШ НАЛИ РАЗБИРАШ ПО ДОБРЕ ДА СВЪРШИМ РАБОТА.
Е уважаеми родители на какъв апсурд се е превърнала нашата здравословна система направо съм отвратен от наглоста да печелиш от нещастието на хората. #2gunfire
Етови и екипът които прави бизнес на държавното си място за което получавът заплати и то не малки.http://www.pirogov.eu/module/child_surgery/child_surgery_chest_07.php

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 23:05 от Христо Koстадинов

# 1
Това не е от сега. Винаги е имало рушвети по един, или друг начин. Наскоро мой близък беше опериран от херния, но в "Токуда", никакви пари не са искали, справиха се чудесно. Само тази подробност  "избор на екип" не я разбирам напълно. Не би ли следвало, лекарят който те прегледа, той също да те оперира?
За съжаление, никога не ми се е налагало и наистина нямам представа как са нещата..
Но си е факт, че пари и материални неща се бутат масово, само докато чаках да свалят конците на оперираният, видях поне 3 семейства да влизат в кабинетите на лекарите със пълни торби, който мистериозно изчезваха, когато излизаха го кабинета.

# 2
И в крайна сметка ти поддаде ли се ?Много е жалко здравеопазването ни .Разочарована съм от много неща ,но е много дълго за писане.Дано детенце е добре и всичко да е зад гърба ви.

# 3
И в крайна сметка ти поддаде ли се ?Много е жалко здравеопазването ни .Разочарована съм от много неща ,но е много дълго за писане.Дано детенце е добре и всичко да е зад гърба ви.

Да от страх да не затлачът работите и претиснението си оказа влияние от което се възползват

# 4
Ми то навсякъде в БГ си искат. Ако попаднат на някой по-заблуден лъжат, мажат, ЗК не покривала, за консумативи трябвали... Правят и безсмислени операции, само  за да получат полагаемото по ЗК.
Ние сме плащали само когато държахме да оперира определено светило в Онкологията в Дървеница- на останалите в отделението никой не им се искал нищо. Peace

# 5
Напълно нормално е човек да плати. Те точно на това разчитат, манипулират те със здравето на близките ти или твоето собствено. Няма как да им откажеш.

# 6
Здравейте скъпи родители наложи се на детенцето да му направят операция за отстраняване на херния. Дотук добре налага се ок приемат моята съпруга с момченцето ми което е на 6 год. и отиваме с всичките си документи и направления както му е редът, и в един момент др. Светослав Иванов Генов които ни прие и ще оперира , ме повика в неговият кабинет като започна да ми разтяга локуми за избор на екип и колко скъпо ще струва. та ми предлага друг вариант цитирам дословно ДАЙ МИ 200 ЛВ. ТАКА ЩЕ НИ МОТИВИРАШ НАЛИ РАЗБИРАШ ПО ДОБРЕ ДА СВЪРШИМ РАБОТА.
Е уважаеми родители на какъв апсурд се е превърнала нашата здравословна система направо съм отвратен от наглоста да печелиш от нещастието на хората. #2gunfire
Етови и екипът които прави бизнес на държавното си място за което получавът заплати и то не малки.http://www.pirogov.eu/module/child_surgery/child_surgery_chest_07.php

#Crazy #Crazy #Crazy

Направи го обществено достояние. Пиши на "Господари на ефира" или някъде другаде. МОже би не ти е до това, но... Леле - недай си Боже! Ами ако нямаш? - не ми се мисли  smile3515

# 7
Операциите от херния не се ли правят в Коремна хирургия?  newsm78

# 8
И аз това се чудя... newsm78

# 9
  • София

Именно. Поне моят син не е опериран от херния в гръдна хирургия. И не са ни искали пари тогава, беше преди почти 7 години.

# 10

Именно. Поне моят син не е опериран от херния в гръдна хирургия. И не са ни искали пари тогава, беше преди почти 7 години.
Извинявам се за грешката

# 11
  • София
Помияри,търговци,да искат за дете пари... #2gunfire
Няма управия в тая държава...думи нямам... #2gunfire

# 12
  • Fort Worth, TX
Те за 20 лв двете педиатърки си подливаха вода една на друга в кърмаческо.Толкова безскрупулни и нагли лекари не бях виждала.Всяка те дърпа да и станеш частен пациент.След което те викат в клиниката пускат изследвания там на държавното, ама прибират като за частно.ДОБРЕ че една мила сестра ме светна да не им се давам.После за операцията голяма обработка ми правеха за избор на екип.Баси и тъпия пирогов една свещичка за температура и марля да нямат.Купувах ги.Отказах седа оперират там детето ми и се доверих на лекарите от ПЛОВдив.Една стотинка не са ми поискали.

Общи условия

Активация на акаунт