Ноемврийски мами 2014 Чакаме ви с нетърпение!!!

• 30 169
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
И аз имам усещане за момче  Crazy

# 586
На мен ми се иска да е момче, а и бременността ми е коренно различна от предишната. Таткото пък казва "Каквото ще да е, ама аз знам, че ще е момиче."  Laughing
Като усещане, знам ли - май-нямам такова. Просто ми се иска да си имаме и един момък в отбора, че много жени ще станем Simple Smile Но в крайна сметка каквото и да е - само да е живо и здраво Wink

# 587
Zdravei Simple Smile

Ne sam pisal otdavna zashtoto leko se pritesnavam da ne stani kato predniq put Sad

No za sega vsichko e nared ... imam samo edin vurpros za vas....za kakvo za piq duvaston?

Predniq put lekara mi go pisa kato bqh bremena no ne mi kaza za kakvo i prosto interesuva mi da ti kaja zashtoto vidq che i drugi jeni go piqt....az samo piq meta folica i nishto drugo....

Mersi za pomoshto Simple Smile

# 588
Хей ама съм забравана. Честит ви Благовец. Нека благите вести не спират.
Понеже се зачетох в нета ето какво намерих за днешния ден :

Християнската църква празнува този ден в чест на Благата вест, която Архангел Михаил съобщава на Дева Мария, че ще стане майка на Божия син - Спасителя на света. Благата вест дава и името на празника - Благовещение. В българската традиция денят се свързва с идващата пролет и е известен като Благовец или половин Великден. Според поверието, в този ден долитат кукувицата и лястовицата и носят благата вест, че зимата си е отишла. Смята се, че на Благовец трябва за пръв път да се хапне нещо зелено - коприва, киселец или лапад, за да потече в тялото на човека нова кръв.

* На този ден не е хубаво да се спи до късно, за да не те закука кукувица в леглото и да се разболееш.
* Смята се, че всяка рана зараства на този ден много бързо, затова именно на Благовец се пробиват ушите на момичетата за обеци.
* Нека идат все повече благи вести!
* На този ден имен ден празнуват: Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Благо, Евелина, Евангелина
Да са живи и здрави имениците!
* На Благовец на трапезата трябва да има задължително и риба.
* Каквото правиш на Благовещение, това ще правиш през цялата година. Затова на Благовец се яде, празнува, броят се пари. Grinning
* На Благовещение не се работи нищо.

# 589
Harriet Warren, дуфастона намалява риска от спонтанен аборт при рискови бременности. Понякога го изписват просто ей-тъй за презастраховка. Или както казах на моите момичета, когато ме попитаха защо пия тези хапчета - "залепва бебето по-здраво за теб"

# 590
  • София
Добро утро!

Пандекова, голяма изненада Simple Smile Дано се закрепят и двете бебчета.

Мимс, потърси и второ мнение. Стискам палци.

Хариет, Дуфастон се пие при нисък прогестерон, заплашващ аборт и т.н. Ако не ти го е предписал лекар, не го пий.

Момичета, пратете ми инфо на ЛС, за да направим списък за следващата тема. Пишете ми дата на термин, възраст, град и коя поред бременност е. Заглавие ще мислим ли за темата или просто ще я кръстим "Ноемврийки 2014, тема Х". Ако искате да имаме някакво по-свежо заглавие, дайте предложения и ще изберем Simple Smile

Благодарности на rendence за помощта.

# 591
  • София
Аз усещам, че ще е момиче или поне силно се надявам. Имам си вкъщи едно пораснало момче.

# 592
Аз мисля, че ще е момче-дали защото имаме две каки вече и много ни се иска таткото да има подкрепа с още един мъж в семейството  Grinning . С предишните две бременности знаех, че ще са момичета още от самото начало. Сега не мога да определя дали е предчувствие за момченце или силно желание за такова. Хубав ден!

# 593
  • София
Здравейте, реших и аз да се запиша вече, нищо, че още не съм видяла сърчице. Не ми остава време да отида. Само на един преглед бях в началото (5 г.с.) и оттогава все отлагам. Ще отида другата седмица, когато децата са ваканция, че да използвам отпуската. Та като казах деца - това ми е трета бременност, имам батко на 12 и кака на 7. И двамата скоро имат РД, така че още по-големи ще бъдат, когато се появи бебо. Аз съм на 38 години, но и аз ще порасна с още една годинка междувременно. За сега се чувствам нормално, мъчи си ме гаденето. Предишните пъти си го имах до последните месеци (особено вечер), така че съм свикнала. Даже не повръщам толкова. А и последно - терминът ми засега е 08.11. Успех на всички и леко да ви минават дните.  Peace

# 594
*Адинка  моя  термин е 09.11 аз съм от Бургас  и ми е трета бременност и съм на 38 години
Анна добре дошла при нас като гледам сме на една възраст за трето

# 595
  • София
Анна, добре дошла! Моята майка ме е родила на 38 и имам 12 години разлика със сестра ми.  Simple Smile

# 596
Добър ден и от мен!На всички мами пожелавам лека и спокойна бременност и нека всичко мине като по вода.Лек ден ... Hug

# 597
Анна добре дошла!Аз съм на 37 години и чакам трето,само че моите батковци са големи на 16 и 13 години и се надявам този път да имам момиченце а пък и таткото иска вече една кукличка.

# 598
 Ivanka Bogdanova аз не знаех ,че сме на едни и същи години и децата ни също само при мен малкия е на 10

# 599
Здравейте мами и от мен,
аз си мисля, че ще е момче защото преди много ядях сладко, а сега дори не се сещам за него, което не е нормално за мен. И казват когато не ти се яде сладко ще е момче, но най-важното е да е живо и здраво.

Общи условия

Активация на акаунт