Счетоводител в нужда се познава 6

• 38 507
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Търся Simple Smile Не държа да е мъж  Laughing За мака фирма се отнася без ДДС, с малко фактури и 1 служител Simple Smile Дано не изпускам нещо  newsm78
 Red_Hot, дано някой се отзове  Laughing

Остави обявата е темата за търсене на работа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761672.msg27574368#msg27574368

# 91
  • В полите на Пирин планина
За да не е само спам - от събота нови 4 сметки, вместо "единната" - да си ги "закичим" за празника.  animal085

Тъй, тъй ...  Whistling

# 92
  • Юпитер- Сатурн
За да не е само спам - от събота нови 4 сметки, вместо "единната" - да си ги "закичим" за празника.  animal085

Тъй, тъй ...  Whistling

Вие се радвате  Grinning, а те и нови кодове са въвели, които не са си направили труда да ги качат на сайта на НАП.

# 93

Тъй, тъй ...  Whistling

Вие се радвате  Grinning, а те и нови кодове са въвели, които не са си направили труда да ги качат на сайта на НАП.

В общи линии се смеем сами на себе си  Mr. Green
До днес на обяд важат старите кодове  Peace

# 94
  • София
Сега като ни попремине забавлението с новите сметки, тепърва ще се забавляваме с Приложение 4 за сделките между свързани лица в ГДД по чл. 92. Това е поредната идиотска работа на НАП, чакам да видя все пак ще изкарат ли указание.

# 95
Сега като ни попремине забавлението с новите сметки, тепърва ще се забавляваме с Приложение 4 за сделките между свързани лица в ГДД по чл. 92. Това е поредната идиотска работа на НАП, чакам да видя все пак ще изкарат ли указание.

В к и к - инфо коментираха, че се чака указание, но дано не излезе на 25.03. тази година ... newsm78

# 96
  • София
На 25 ако излезе пак добре, да не излезе на 31.03.2014 в 23:59 часа, че тогава да видиш  Simple Smile

# 97
  • Юпитер- Сатурн
Малко тъп въпрос, но от сутринта не мога да намеря отговор. За линейка признатия разхода за гориво не е ли увеличен с 1,2 ? Например ако средно е 7,1 то признат разход да е 8,52.

# 98
Още пазя скъп спомен от онази промяна в НКПД, разпространена на 30.12  Tada  С приповдигнато настроение очаквам и тези чудесии, загрях с указанията за обр.1и6 и съм готова за поредният коктейл  smile3538

# 99
Още пазя скъп спомен от онази промяна в НКПД, разпространена на 30.12  Tada  С приповдигнато настроение очаквам и тези чудесии, загрях с указанията за обр.1и6 и съм готова за поредният коктейл  smile3538

На мен последния приятен   Mr. Green спомен ми е от 30.04.2013 / публиквано около 15 часа / и указанието за контрол върху горивата, което влизаше в сила от 01.05.2013, а почивните дни продължаваха чак до 6 май, вкл. Сънувах го това указание - буквално ...

# 100
И аз съм в очакване. search

# 101
  • В един копнеж!
http://asotrend.bg/kodove-plashtane

Новости след закриването на единната сметка!

# 102
Момичета, спешно ми трябва отговор на въпроса какво печели една голяма фирма ако ннаема на граждански договори инвалиди пенсионери? Моля, да ми кажете всички привилегии, които фирмата би спечелила от това. Трябва ми много спешно... Praynig

# 103
Момичета, спешно ми трябва отговор на въпроса какво печели една голяма фирма ако ннаема на граждански договори инвалиди пенсионери? Моля, да ми кажете всички привилегии, които фирмата би спечелила от това. Трябва ми много спешно... Praynig

Отчита разходи, намалява печалбата, плаща по-малко корпоративен данък ... newsm78

# 104
Ако плаща редовно и коректно на пенсионерите- инвалиди, мен не би ме интересувало те, какво печелят от това да наемат точно такива хора. Не знам какъв е казусът, но аз съм на принципа, всеки да си гледа в неговата паничка. Нищо лично.

Общи условия

Активация на акаунт